Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Mile1 said:

Kako Lakic moze da ti bude simpatican, on je bukvalno pandan Sasi Pavlovicu

Najgore kad antitalenat kao Lakic nesto umisli, igraj odbranu bori se, bacaj na glavu i suti jer to je jedino sto znas, ti da nekom nesto pametujes, i to nasao na klinca se istresati, kao on nesto objasnjava, stvarno je Partizan totakao dno kada im takav kosarkaski ANTITLENAT vodi neku rijec na tajmautu 

• Like 1
Posted
1 hour ago, Mile1 said:

Kako Lakic moze da ti bude simpatican, on je bukvalno pandan Sasi Pavlovicu

Pa ne bih se složio.

Za početak Pavlović je bio ozbiljan igrač kada nije van igre. Lakić nije.

Sa druge strane, Pavlović se džiberisao solidno nepotrebno, i time najviše štetio sebi i svom timu.

Lakić je kaži ga mladji, neostvaren je igrač u odnosu na Pavlovića, i on smisao u svom poslu nalazi sa tim loženjem. 

Lično, ja sam skoro uvek alergičan kad neko ima preko 22god i ne odraste, loži se kao budala, i to često radi to da bi se dodvorio navijačima. Bjelica, Duncan, Davidovac, i sad Ojeleye su mi cup of tea.

Ali fair to say, Lakic nije prvi koji to radi.

Kao što rekoh, to loženje je njemu dalo smisla kao igraču, i u očima drugih, ali i u svojim očima. Daj da mu damo nekakav benefit, pa valjda će da preraste to.

• Like 1
  • Love 1
Posted

Pavlovic je u svojim najgorim izadnjima bukvalno nabadao protivnike pesnicom, poredjenje sa Lakicem ne ide nikako. Sto se Lakica tice, on igra izuzetno fizicki, u kost, ali nisam video nesportske poteze od njega. Cenim kod njega sto se ne stedi i znao je svojim ulaskom na teren i odbranom da preokrene momentum utakmice. Ono od sinoc je debelo izlazenje iz opanaka, a kad je vec glumio to sto jeste, onda je Mijailovic poslednji koji je bio meta za to.

• Like 3