Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kup jedino u Beogradu da bude, Novi Sad posle one tuče i domaćinstva ne pada im na pamet a i Spens se raspao.

Kragujevac i Jezero možda ako je ta hala u bilo kakvoj funkciji kao i Milenijum koji je u ko zna kakvom stanju

Posted

Jezero je u gorem stanju nego Cair, koji je bar renoviran pre 10,15 godina. Pritom se Kragujevac nije bas proslavio poslednji put kad je bio domacin, ispalo je ono sranje i mec je nastavljen sutradan.

• Like 1
Posted (edited)

Niš ima svoj odred žandarmerije koji je do sad vrlo uspešno rešavao problem sa navijčkim grupama u istom gradu i istoj dvorani.

Kragujevac bi bio tempirana bomba, isto i Novi Sad tako da jedino Vršac ostaje kao dobro mesto za finale kupa. 

Edited by Perkos2
Posted

meni na drugom forumu rekose da je covic zavrsio da i ex yu igraju kao domaci

inace, ovo sa kartama je sramota

i bukvalno niko ne reaguje

hteo sam veceras ici u nis, ali da zavisim od tapkarosa i kupujem kartu za sve utakmice da bi gledao jednu je previse

inace od svih parova ne bi me iznenadilo da samo mega glatko dobije filijalu

u ovim sastavima mnogo je manja razlika izmedju blizanaca i drugih aba ligasa

spartak je svakako kvalitetniji od zlatibora, ali su u losoj formi, a zlatibor ima svega tri poraza u kls i aba2

za sad zlatibor se dobro drzi, vidi se da su daleko angazovaniji

inace, borac od stranca, ima cetvoricu igraca van cacka 😄 

• Like 1
Posted

Ah, tu je naravno i prepoznatljiva estetika iz devedesetih: 20+ nalepnica na parketu... Jeste da su one poznate po tome da se igrači klizaju na njih, al' ja ne vidim bolji način da se izreklamira banka, kladionica i slot klub, tako da je definitivno vredno rizika. 

• Like 6
  • Ha-ha 1
Posted

Dobro se šibao FMP ali su se jednostavno sasrali na kraju i Bonga ih je outhustleovao svu petoricu. Takođe i dosta grozni Amerikanci kod FMPa, nisam ih gledao do sad ali baš su prodali. Stefanović mi se svideo. Barna je Vlado Mihailović tip igrača, trpač za Aba liga nivo i to je to. Kod KKP Pokumon bio x faktor.

Posted (edited)
12 minutes ago, Markoss said:

Barna dosta naporan igrac za gledanje. Stefanovic svakako zanimljiviji.

Mozda gresim, ali mi se cini da je Stefanovic bio u prici letos kao potencijalno pojacanje na poziciji Radosica, ali da je Tomic bio protiv toga, ali jeste bio za Radosica. Meni posle vidjenog veceras, i gledanja nemustih pokusaja Radosica, da igra kosarku kad god je dobio sansu, vec vise od pola sezone, to deluje kao pogresna procena. Stefanovic deluje kao prilicno upotrebljiv igrac, za neke dozirane minutaze, makar na ABA nivou. U krajnjem slucaju, dosta dobar suter, a to nije cesta stvar medju mladjim domacim igracima

Edited by Gudura