Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Knipex said:

Al su se otvorili, čak 270k evra su spremili od čega jedan klub može najviše 135k da dobije :lol_2:

Nije to ko u Srbiji da ko stigne pere pare preko CZ i Partizana, iako je i dalje mutno oko klubova mora postojati neka transparentnost.

Tako da je i tih 135k solidno s obzirom koliko malo love na raspolaganju imaju ekipe.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

to je 15ak% budzeta najsiromasnijih aba klubova

naravno da im znace te pare, ali nije to ni izbliza cifra koja bi opravdala izlazak iz aba

u kakvim je srbija odnosima sa fiba

bilo bi lepo ako bi borac upao u ls ili za pcoetak makar ono utesno fiba takmicenje

ako bude regularna sezona, znacilo bi im da igraju jos neko takmicenje pored aba

mega i fmp sumnjam da su zainteresovani

Posted
6 hours ago, Borca said:

Kocovic iz Borca presao u Megu.

Mnogo mi se svidja ovaj potpis. Mislim da decko ima potencijal da bude bas ozbiljan igrac u evropskim okvirima.

• Like 1
Posted

Točnije, demantirano je da će klub istupiti iz ABA lige, ali potvrđeno je da će se prijaviti za Ligu prvaka.
"Igrat ćemo FIBA-inu Ligu prvaka i ABA ligu. Usuglasili smo s Gradom da ćemo igrati oba natjecanja", rekao nam je predsjednik Nadzornog odbora KK Split Domagoj Maroević pa dodao:
"Mi se u FIBA-inu Ligu prvaka ne prijavljujemo iz financijskih razloga i jer će nam netko dati pola milijuna ili milijun kuna, nego se prijavljujemo zato što smatramo da je to dobro za daljnji rast splitske košarke."

Split navodno misli igrati i ABA ligu i BCL. 

• Like 1
Posted
On 6/15/2021 at 10:59 PM, Romantik said:

Mnogo mi se svidja ovaj potpis. Mislim da decko ima potencijal da bude bas ozbiljan igrac u evropskim okvirima.

kad?

on sada ima 25god

ako se zadrzi 2god u megi imace 27

ako ne bude tamo apsolutna alfa i omega sa brutalnim statsima, u koji to ozbiljni evropski klub moze da ode nakon mege?

mislim, nemam nista protiv decka, deluje kao solidan igrac...ali mi tvoja izjava potencijal da bude bas ozbiljan igrac u evropskim okvirima ne pije vodu u kontekstu godina i ovog potpisa sada

da se ovo desilo pre nekih 4-5 godina pa da ima vise smisla

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...