Losmi17 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Jbg kad bi se malo bolje citalo. Jos sam objasnio u sledecem da bi bio idealan bekap u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 16, 2021 Author Share Posted January 16, 2021 Naljutile sudije Džonija Ivanovića onom tehničkom i to je izgleda bio prelomni monenat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Zagorac konačno odigrao dobar meč ali na kraju ipak nije mogao da ne ispolji onaj pičkasti mentalitet lošeg gubitnika... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 kakav isfrustrirani konj je zagorac, amadeo ich nije uradio.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Gospodin Rade Zagorac. Džoni ima pik na BGD klubove 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Lazic je ponosan sto ima naslednika po dziberluku e rade rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Dzoni Ivanovic je opasan clutcher i igrac za velike utakmice, muda do poda.Da nije povreda, bio bi ozbiljan igrac i u EL okvirima. Luka Mitrovic je kosarkaski pandan onom mozgu iz Ninja kornjaca, mozak kome fali telo🤣 Najinteligentnija cetvorka u Evropi, zali Boze povreda. Buducnost je zajebana ko kratko cebe, podsecaju me na onu ekipu iz sezone nesrecnog Alimpija. Mozda ce komsije kriviti sudije, ali realno je Buducnost kvalitetnija ekipa. Malo je realnog kvaliteta kod komsija, i individualnog, a jos manje timskog. Valjda Laki vise nece plakati za mocnim Mozlijem, i jos mocnijim Perkinsom😎 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 CMM igra zaista grozno. Ne znam sta je bila zamisao kad su ga dovodili, ali utisak je da tu krecu svi problemi kkp. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Just now, Gudura said: Luka Mitrovic je kosarkaski pandan onom mozgu iz Ninja kornjaca, mozak kome fali telo. Srederu, Srederu, gde je moje telo? -Telo? -Telo? Telo vretenoooo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 (edited) 3 minutes ago, Losmi17 said: CMM igra zaista grozno. Ne znam sta je bila zamisao kad su ga dovodili, ali utisak je da tu krecu svi problemi kkp. U pozicionom napadu nema neka rešenja, igra mu se svodi na neke step back šuteve koje rijetko pogađa. Edited January 16, 2021 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Čini se da je odlučio bbl iq igrača Budućnosti na osnovu broja izvedenih bacanja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 16 minutes ago, n4l1m said: kakav isfrustrirani konj je zagorac, amadeo ich nije uradio.. Uvek se setim nakon Beronovih koraka kakva je to veličina. Prilazi mu Milan Tomic i pruza ruku, Rade veliki ga bukvalno odalamio po saci, nije ni pogledao coveka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Just now, Shunsuke Nakamura said: U pozicionom napadu nema neka rešenja, sve se svede na neki stap-back šut koji rijetko pogađa. Nema nikakva resenja, cak i taj prodor koji mu je forte je sve upitniji. To je bilo donekle ok dok ga je isao sut na pocetku sezone. Ali to nije imalo veze s realnoscu, jer se odjednom pretvorio u Kerola. Cim se vratio na fabricka, sve mane su se ogolile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Rade je NBA igrac. Imajte postovanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 4 minutes ago, Losmi17 said: CMM igra zaista grozno. Ne znam sta je bila zamisao kad su ga dovodili, ali utisak je da tu krecu svi problemi kkp. Uglavnom doveli nesutera na ovako losu sutersku ekipu i to je problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Tomas je isto fenomen. Zna da izgleda odlično u nekim utakmicama, ali pretežno je minus igrač na terenu. Sa njim nema sredine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Just now, Shunsuke Nakamura said: Tomas je isto fenomen. Zna da izgleda odlično u nekim utakmicama, ali pretežno je minus igrač na terenu. Sa njim nema sredine. Luda glava.Problem mu je motivacija uglavnom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Nema Thomas problem samo sa glavom i motivacijom, nego i kvalitetom. Covek igra cetvorku i uglavnom lomi tablu, svi mu se odmicu. Na postu nema neke finese, uglavnom gura na snagu i dosta mu zavisi igra od matchupa. Zalomi mu se poneka partija kad ubacuje spolja pa mu se otvori utakmica, ali sve u svemu on je poprilicno podbacio u Partizanu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 37 minutes ago, Martin Mystere said: Zagorac konačno odigrao dobar meč ali na kraju ipak nije mogao da ne ispolji onaj pičkasti mentalitet lošeg gubitnika... Ali valjao sam se od smeha kad je onaj pajac sa b92 još okrivio Dela Valea tu. Kaže nepotrebno se tu smeška Italijan, to možda u Italiji može da prođe ali na Balkanu ne može. 8 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 16, 2021 Author Share Posted January 16, 2021 Srećom imam arene pa ne moram da gledam tu komediju od komentarisanja na b92. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Rade je NBA igrac. Imajte postovanja.I najbolji pokazatelj kolika je Miško menadžerska veličina. @ Born ready B92 je jedina TV koja ima veće komentatorske pajace od Kuzmanovića i Plavšića, naročito kad igra Partizan, tako da mi je drago što sam gledao meč na Areni i propustio to iskustvo. Ali znajući kako samo što nisu zaplakali tokom meča sa Borcem, mogu misliti kako je ovaj komentar izgledao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 1 hour ago, Sector said: Nije bolji od Lorenza, da ne idem dalje unazad.. Šut mu je puno bolji , na ulazu je slabiji jer je ipak limitiran fizikalijama a šta se tiče razigravanja tu su la i la. tu mi je recimo Cobbs puno jači od obojice Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 2 minutes ago, Martin Mystere said: 1 hour ago, Predragdjape said: Rade je NBA igrac. Imajte postovanja. I najbolji pokazatelj kolika je Miško menadžerska veličina. ono sto je zagorac odigrao 2015/16. sa samo 20 godine je bilo odlicno, a polufinale u podgorici fenomenalno. sad sta se posle izdesavalo, to ni misko ne zna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 1 minute ago, pavijan2 said: ono sto je zagorac odigrao 2015/16. sa samo 20 godine je bilo odlicno, a polufinale u podgorici fenomenalno. sad sta se posle izdesavalo, to ni misko ne zna. Vratio se iz NBA misljenja da je bolji od ostalih, manje trenirao itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 evo tog genija 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts