double fault Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 nasi kazu na eurosportu da igra veceras, navodno zvanicna inf. karatsev Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 mislim da prvo treba da vidimo kako ce proci trening. kao su dva ATP lekara bila pozitivna o izgledima da igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ako se dosada nije povukao verujem da ce igrati. Ali se pribojavam scenarija kao protiv Berdiha na Vimbldonu ili Vavrinke na USO. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 6 hours ago, zoran59 said: Perverzni covece, na teniskoj temi si nasao da pises o seksu!? Sramota! Zorane,ja sam iskljucivo mislio na forumasku aktivnost,u pisanju. Sad..zasto si ti i kako to povezao sa seksom..ja bih se zabrinuo na tvom mestu U prilog ovoj mojoj tvrdnji ^ ide i cinjenica da sam zaspao..Gledao sam neki NBA i oko ponoci trokirao.. Hebote,gori sam od penzionera..a nekad sam bio kul tip. Vidim prosle Osaka i zenamajkakraljica,kao i Hsieh. Karatsev..on se vraca tenisu posle velikih problema sa kolenom,jel tako? Dimitrov izgleda top. Njemu ovako brzi uslovi bas pogoduju. I u brzom Sinsinatiju je uvek dobro prolazio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 (edited) Edited February 14, 2021 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Posle ovog poraza Aliasimea, ne mogu a da se be zapitam da li je njegova buducnost zaista svetla. Izgleda da silni porazi u finalima nisu bas slucajni. Danas posle dominacije u prva dva seta, postaje inferiorni igrac na terenu, ne uspevsi da nadje izlaz naredna tri seta iz te situacije. Rezultat je mogao biti i mnogo gori za njega. Bice mu bas tesko da napravi iskorak jer ocito nije stvar u onome sto se dogadja na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 2 minutes ago, Milutinov Tata said: Posle ovog poraza Aliasimea, ne mogu a da se be zapitam da li je njegova buducnost zaista svetla. Izgleda da silni porazi u finalima nisu bas slucajni. Danas posle dominacije u prva dva seta, postaje inferiorni igrac na terenu, ne uspevsi da nadje izlaz naredna tri seta iz te situacije. Rezultat je mogao biti i mnogo gori za njega. Bice mu bas tesko da napravi iskorak jer ocito nije stvar u onome sto se dogadja na terenu. ja imam utisak da on vec vise od godinu dana stagnira. kao da je resio da promeni nacin na koji igra, pa se izgubio tu negde u transformaciji. cini mi se da to traje od kako je prebacio sediste na Azurnu obalu (ako se ne varam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Dobro jutro - niko da primeti da Dima gazi Domija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Nije ti dovoljno sto si Muguruzu “potopio” nego bi i Dimitrova 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 (edited) Nemacki komentator u mecu Tim-Dimitrov, a koji je malocas ponovo dovodio u sumnju Novakovu povredu i nazvao ga teatralnim i da preuvelicava, sad kaze kako mora da nesto nije u redu s Timom cim gubi od Dimitrova. Kakva dvolicnost! Evo ga opet ponavlja kako definitivno mora da Tim ima neki problem, nema drugog objasnjenja. Edited February 14, 2021 by wwww 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Kako mi je drago sto ipak nisam dočekao budan glavni meč dana, jer koliko vidim Muguruza je imala dobijen meč i ispustila to, stvarno šteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 2 minutes ago, Milutinov Tata said: Nije ti dovoljno sto si Muguruzu “potopio” nego bi i Dimitrova 😄 Treba da navijam za nekoga a nisam baš Blgarinov fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Polako probudite Losmija i biranim recima mu objasnite da Thiem izgleda nece moci da spasi turnir. Da ga ne strefi srcka [emoji23] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 (edited) Tim je obavio veliku stvar da izbaci onog shabana, te je u svakom slucaju spasio turnir. E, sad, ovo su sigurno posledice tog meca, iscedjen emocionalno i fizicki, nema publike da da energiju, podloga mu ne odgovara, nije u ritmu jer je pocetak sezone s 14 dana karantinom. A i red je da i Dimitrije dobije neku finu pobedu. Edited February 14, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 A,sad ono sto smo cekali..ja uglavnom spavajuci doduse..Dutzee pa Novak..ajmo,Srbi!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Sabalenka ponovo na terenu, igra dubl s Mertens protiv Zvonareve i Siegemund. Trebalo bi da je zanimljiv mec, narocito ako Sabalenka nastavi s igrom iz singla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Kad si vec pomenula dublove..prosle dalje i Nina (Stojanovic) i Aleks (Krunic) Mektic&Pavic od starta sezone na skoru 11-0 i jos broje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ne znam da li sam ovde napisala, ali ovo je idealna podooga za Dimitrova i ocekivala sam da napravi dobar rezultat.A kakva sapunica oko Djokovica, teska lolcina...razbice Raonica sa 3:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 I izašao na teren Duuusen Lejovič ,,, Kako bre ne nađu nekog da izgovori to bar blizu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja sam napisao par postova iznad kako bratku ovde savrseno odgovaraju uslovi za igru. (no,nije nemoguce da sam dospeo na IL,popularna je ovih dana) Novak? Ako bude u mogucnosti da se nesmetano krece,pobedice. U to nema sumnje. Ostaje,ipak,to 'ako' Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 4 minutes ago, Boxy said: razbice Raonica sa 3:0 zelim ti da si ponovo u pravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 A Lajoviceva jedina sansa lezi na Zverevu. Bukvano. Samo ako Sasha udje u neki ultra-defanzivni stil,pa stane dva metra iza osnovne linije,Dusan ima nekakvu sansu. Posto to od Zvereva ipak ne ocekujem,onda je jasno kakve su sanse nasem igracu. Ali,navijamo svejedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Lepo, još kad bi Dušan skupio petlju i u teren d' uđe... I otkud Cverevu bandaža na stomaku? Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 And the first blood goes to Dutzee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja sam napisao par postova iznad kako bratku ovde savrseno odgovaraju uslovi za igru. (no,nije nemoguce da sam dospeo na IL,popularna je ovih dana) Novak? Ako bude u mogucnosti da se nesmetano krece,pobedice. U to nema sumnje. Ostaje,ipak,to 'ako'Gde ti da dospes na IL, od koga onda insajderske i tracerske informacije da dobijam [emoji16]Ali meni niko nije na IL, to mi je teska glupost...Lajovic dobro poceo, koliko dugo ce uspeti da izdrzi, to je pitanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts