Милица Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Vekic uspela posle rovovske borbe (dva i po sata) i spasene mec lopte u drugom setu da savlada opasnu Estonku Kanepi (35god) koja je prethodno eliminisala Kenin, a na Gippsland Trophy Sabalenku. Rezultat meca 5:7, 7:6, 6:4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 (edited) Medvedev do danas nikad nije dobio mec u petom setu, a igrao sest puta. Ali zato sedmi protiv Fice, na zalost, maestralan 6 0! Filipa nakon meca pitali sta misli o Novaku i jucerasnjem mecu, a on rekao da mu nije jasno kakvu vezu je nasla izmedju danasnjeg meca i Novaka Edited February 13, 2021 by Milica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sad na nemackom ES prikazali Novaka, bio danas u kompleksu, ali nije trenirao. Sedeo na nekoj stolici u onim hodnicima/prolazima. A imali su i neki prilog: poredjenje zenskih i muskih (trenutnih) brojeva 1. Naravno da su za Novaka izvukli scene iz jucerasnjeg meca gde vice (zapravo je vikao u pravcu boksa: "cekam te vec pola sata" - kome god da je to bilo upuceno, samo sto je ostavilo utisak da vice nesto mnogo gadno), a za Barti kako daje intervju na kraju meca i trazi od publike da pevaju rodjendansku pesmu Delakvi. Plus, simpaticni video gde udara lopticu palicom za kriket o zid. Kao da je pisac hteo nesto da kaze Doduse, Beker je posle toga rekao kako postoji razlika jer je Barti osvojila samo jedan GS, a Novak se s Fedalom bori za GOAT titulu. Ali nije im palo na pamet da malo prokomentarisu kako je Barty godinu dana bildovala sedmice na #1 pri cemu nije igrala, vec zbog zamrzavanja renkinga (2 godisnji renking) je sada #1. Manipulacija samo takva. (da ne pricam da je Barti najneharizmaticniji #1 da se ja secam, i to u obe konkurencije) Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 (edited) https://sportklub.rs/tenis/grand-slam/australian-open/senzacija-stojanoviceva-i-jurak-izbacile-najbolje-na-svetu/ Edited February 13, 2021 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Krajinović: Pitate me za Novaka? Kakve veze on ima sa mnom? https://sportklub.rs/tenis/grand-slam/australian-open/filip-pitate-me-za-novaka-kakve-veze-on-ima-sa-mnom/ 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 I Beretini sad ima neke probleme s trbusnim misicem, u podrebarnom delu levo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Laki je malo nervozan, ali sa pravom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Quote I Beretini sad ima neke probleme s trbusnim misicem, u podrebarnom delu levo. otstavlja karantin tragove. ko li ce da ostane do kraja turnira citav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 (edited) 14 minutes ago, wwww said: I Beretini sad ima neke probleme s trbusnim misicem, u podrebarnom delu levo. sad isti mamlaz-komentator koji je juce tvrdio da Novak nema povredu, odlicno vidi da Beretini ima problem. evo, sad ga proziva i kolega koji komentarise s njim: komenatator 2 pominje slucaj PCB i Novaka, pa kaze ovom prvom: znam ti me sad gledas cudno jer mislis da je kod Novaka sve teatar. strahota! Edited February 13, 2021 by wwww 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Quote strahota! najstrasnije je sto su ti isti komentatori obicno ljudi koji imaju 2 leve noge , nikad u zivotu nisu potrcali a kamoli se bavili sportom i znaju nesto o prirodama sportskih povreda. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Beretini je mnogo pokretljiviji i sposobna za igru od Novaka juce u 3. i 4. setu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 komentar nekog ko nije Novakov fan: kaze da ES DE preteruje. Kod Beretinija je MTO ok, a kod Djokovica je fake, u potpuno istoj situaciji. neprofesionalno 👎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 (edited) Razlika je u tome sto Beretini nikog ne ugrozava i ako osvoji AO Novak je folirao povredu da bi zbunio Friza koji je u trecem setu bio na domak pobede i onda preokretom u petom setu dobio zbunjenog protivnika Edited February 13, 2021 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 (edited) Kakav crni Beretini i osvajanje AO Medvedev izgleda zastrašujuće, nisam izdržala posle 3. seta ali očigledno je samleo Filipa tempom na kraju, mislim da sam retko videla Filipa u boljem izdanju na slemu. Sa boljim žrebom mogao je možda i dalje. Da li je ovo konačno taj turnir za Rusa? Ili ću mu smrsiti konce kao u zadnje vreme kad nekog pohvalim Od Pliškove nikad ništa, a ova podloga bi trebalo da joj baš odgovara. Ali ni ranije nije gubila na slemovima zbog podloge, šta da se radi. 5:0 prosula Makar je Putinceva ispala, i to je nešto. Edited February 13, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Ajd jos jednom cu. Da li je moguce da neko veruje da ce Nadal odustati ako masaze ne srede stvar? Dokle vise? Da li vama ovaj covek sto trenutno igra na RLA lici na povredjenog igraca? I da li je to i blizu Novakove povrede? Ocigledno su se neke vise sile udruzile protiv Novaka, ovaj spektar malera je vec frapantan. Goat trka sad vec i definitivno odlazi u nepovrat. Nadalov zreb sam bar 3 puta prokomentarisao, potpuni skandal. Sam bi izabrao bolje protivnike. Sta sad? Pa najbitnije je spasiti turnir. Ja navijam da osvoje Thiem ili greek god. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 E moj Novace gledaj Nadala i uci kako da igras povredjen a da niko to ne primeti. Trazi kontakt od tog maser-maga 37 minutes ago, Losmi17 said: Ocigledno su se neke vise sile udruzile protiv Novaka, "Maorske" kletve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Fabio za sad rutinski protiv De Minora, veoma zanimljiv mec ce biti u sledecem kolu [emoji16] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Meni tačno izgleda da je previše pričao o svojoj posebnoj vezi s terenom u RLA, evo kako se taj teren okrenuo protiv njega, ureče ga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Quote Bio sam prošle godine u Melburnu i svedočio sam pobedi Rodžera Federera nad Tenisom Sandgrenom posle spasenih sedam meč lopti u četvrtfinalu. Apsolutno niko tada nije dovodio u pitanje Federerovu povredu prepona i apsolutno niko nije mu negirao pravo na proslavu važne pobede uprkos toj povredi, kao što se radilo u petak sa Đokovićem. I Federer je izašao na teren protiv istog tog Đokovića za dva dana, vodio 4:1 i 0-40 u prvom setu, i pružio jak otpor uprkos tome što nije bio na 100 posto. Na kraju je bilo 7:6, 6:4, 6:3, a ponovo se našlo nešto da se zameri Novaku – zašto je, zaboga, slavio pobedu nad povređenim protivnikom? Pa zato što je bio na poen da izgubi prvi set i zato što je drugi bio tesan kao u najslavnija vremena njihovog rivalstva. Ali svetu se ne može ugoditi. Citat iz Ozmovog teksta na sk. Ubedjena sam da je jedini razlog ovolike hajke protiv Novaka obaranje rekorda. Sve druge price padaju u vodu. Nista nije radio sto i drugi vec nisu da bi izazvao ovoliku mrznju. Drago mi je sto italijani nikad nisu pisali nista protiv Novaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Ruku na srce, Novak je Italijane kupio kad je govorio na italijanskom kad je osvojio neki rim pre desetak godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 (edited) Pa prica i engleski al nikako da ih kupi Edited February 13, 2021 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 TI koji govore maternji engleski su navikli da svi živi govore njihov jezik. Italijanima je neobično kad dođe neko treći i priča italjianski. Ogromna je razlika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Nije baš sve tako crno-belo, ima i u Italiji onih koji ga ne vole, uglavnom Fedal navijači, ali je to u nekim normalnim razmerama. Ima i negativnih tekstova ponekad ali nije neka opšta medijska hajka. Žao mi što nema prenosa Fonjinija, ali zato će biti odličan meč s Rafom ako ne ustane na levu nogu. I Rud fino napreduje, dolazi mlađarija, nema šta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 7 minutes ago, alcesta said: Žao mi što nema prenosa Fonjinija, ali zato će biti odličan meč s Rafom ako ne ustane na levu nogu. http://live.jokerswidget.com/streamvideo13/fognini-f-ita-vs-de-minaur-live-stream-5360433.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Ovaj Ozmo treba da pogleda kako je Federer proslavio pobedu protiv Sandgrena, postoji yt i nije tesko naci i tek onda da razmisli da to uporedi sa Djokovicevom proslavom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts