Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Lep je ovo rezultat za Ducija, sasvim pristojno, jos uz muku sa zuljevima, moze opusteno protiv Zvereva.

Edited by zoe Bg
  • Like 2
Posted
2 hours ago, Milutinov Tata said:

Gledam parove gornje polovine kod teniserki, ima nezgodnih igracica, ali Barti bas odskace od ostalih. Svitolina i Pliskova imaju gubitnicki mentalitet, neku od ostalih tesko vidim da ide do kraja. U donjoj polovini jos samo da Halep i Svjontek dobiju i ne znam sta bih pre gledao, Osaka i Muguruza odlicne u prva 3 meca, pobednica tog meca je sigurno favorit za finale, pa Sabalenka protiv Serene, duel dve teskasice u kome ima sve da prsti, pa carobnica Hsieh protiv Vondrusove.

Po onome sto sam ja gledao do sada (a priznajem da uzorak nije bas reprezentativan) tu vidim i pobednicu turnira.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Crni Bombarder said:

Po onome sto sam ja gledao do sada (a priznajem da uzorak nije bas reprezentativan) tu vidim i pobednicu turnira.

Nikad se ne zna. Barti ima setnju do finala, a ove s druge strane ce da se medjusobno poubijaju.

Posted

Nik 100% nalozen, pitanje koliko ce moci ovako, a i pitanje je dokle publika sme da bude na tribinima, jer u ponoc stupa lockdown.

Posted
3 minutes ago, wwww said:

Nikad se ne zna. Barti ima setnju do finala, a ove s druge strane ce da se medjusobno poubijaju.

Ima to i drugu stranu medalje.

Barty nece biti adekvatno "testirana",protivnica iz drugog dela kostura hoce. Barty ima i jedan poveci povez preko butine..mozda ima nekakvih problema..jos je daleko zavrsnica,ali po meni su Muguruza i Osaka najvise pokazale u ova tri kola. Prosto gaze svoje protivnice..a Osaka je imala pakleno tezak pocetak..

Tim igra dosta slabo na pocetku,previse laganih loptica ide u aut..

Posted

Austrija, Australija...Iran, Irak...

Ma izvućiće Domi ovo na guzove... [emoji848]

U suprotnom, zamišljam epski duel The Dicka i Noxe, ne toliko na terenu koliko u publici. To bi samo sevalo i hladno i vatreno oružje a u eventualnom taj-brejku i minobacači...

Doduše i organizatori su izgleda nanjušili nevolju pa brže bolje proglasiše (ako sam dobro pročitao) prazne tribine do srede...just in case :wicked:

Sent from my phone using their app

Posted (edited)

Nemacki ES prvi put pokazao da je Kirios jos nekog napadao, ne samo Novaka (a kad pricaju o "svadji" Novak-Kirios pokusavaju da vestacki izbalansiraju, kao da je i NOvak napadao ovog idiota 🤮 ). Prikazali chat s Endijem gde se Kirios nimalo pohvalno (da ne kazem uvredljivo) izrazio o Timu.

Edited by wwww
Posted

. Prikazali chat s Endijem gde se Kirios nimalo pohvalno (da ne kazem uvredljivo) izrazio o Timu.

to zato sto je austrijanac, maltene njihov, inace ne bi . to je to, obektivno novinarstvo.

• Like 1