Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

 

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

 

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

 

 

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

 

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

 

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

 

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

1 hour ago, Alex_Serbia said:

Ma, najbolje da klimnu glavom i kazu hvala sudijama sto su ih ostetili/pokrali kada je borba za trofej usla prakticno u foto finis.

 

Dokle god nema fizickog kontakta, da se razumemo. A zvanicne zalbe znamo cemu i koliko vrede.

 

Suocavanje sa osobama koje su nas ostetile i povredile je lekovito, kaze psihoterapija.

 

Naravno, u zemlji srbiji i  (vecini) navijacima Prtzn-a ( verovatno i ovim našim sipkasima) je sasvim normalno da se sudije cekaju ispred svlačionice i obračunava sa njim..     J E B O T E 

 

:Hail:

 

 

Ali, jedna stvar mi nije jasna... ako je vec, kao sto jedan 4umas napisao na temi FKP da je prvenstvo unapred reseno i ishod se zna, a Stanoje doveden da jos vise "ukanali" FKP ( by Pantic), cve sva ta nervoza,  napad na sudije , medijska halabuka??  Predstava za nas obične posmatrace?

Link to comment
Share on other sites

Sad' , ne znam sta podrazumevas pod ozbiljni, ali veruj mi, postoji veliki broj ljudi medj' navijacima Partizana  koji mu veruju i "citiraju" ga...  (dodatak,  iz mog sela FKP ima jako veliku i dobro organizovanu grupu navijaca,  sa kojima sam "dobar" :classic_biggrin: )

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

 

 

 

Sta ti je "genetika"  default_coffee.gif  

 

Kad je krenuo na konferenciju, Stanojević je odlučio da svrati do sudijske svlačionice koja mu je bila "usput". Ostao je ispred nje skoro deset minuta. Usledio je žestok razgovor s Novakom Simovićem, uz dosta uvreda .

 

 

... zar da se trener i stručni štab i time bave ?

Umesto da pošalju ozbiljnu ekipu koji su učili te škole, oni sudijama šalju uvrede...kakav danak neiskustvu...

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, John Dies at the End said:

Sta ti je "genetika"  :default_coffee:

 

 

Kad je krenuo na konferenciju, Stanojević je odlučio da svrati do sudijske svlačionice koja mu je bila "usput". Ostao je ispred nje skoro deset minuta. Usledio je žestok razgovor s Novakom Simovićem, uz dosta uvreda .

 

- Imao je trener Partizana uz sebe nekoliko članova stručnog štaba, koji su takođe svašta kazali i preostalim arbitrima ovog meča. Konkretno, pomoćnom i četvrtom sudiji.

 

 

u normalnim ligama ovo je automatska suspenzija 3 meseca + novcana kazna za pocinioce i klub.

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Mslim, sve se ovo vec zna(lo), ali nije loše cuti isto jos ponekad.... ovako su se nekada osvajale titule :default_coffee:

 

"ne bi se desio Simović ili Dejan Filipović. Pa, taj u moje vreme nije mogao da nam sudi, a danas vodi sudijsku organizaciju" .

 

@ Djura Frizura 

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Barkley#34 said:

Kada bismo krenuli redom da upoređujemo sa normalnim ligama mnogi bi se češali.

 

7 hours ago, pavijan2 said:

bilo bi dobro jednom da krenemo. kad, tad.

 

5 hours ago, Barkley#34 said:

Može bikvalno večeras, što se mene tiče.


Ajd’ od ponedeljka? 

  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, Barkley#34 said:

Hoćeš li da kažeš da je Simovićevo suđenje normalno?

 

Simovic je užasno los sudija, kao i vecina nasih sudija , jednostavno ne znaju ( pisao sam o tome nekada davno 😄 ) , + kad se na to doda suđenje po direktivi,  navlacenje i sl + pritisak koji trpe od "vecitih " ili razno raznih "funkcionera " , dobijamo cirkus koji gledamo iz nedelje u nedelju.

Link to comment
Share on other sites

nešto razmišljam naglas

jel' uznapredovala navijačka struktura ovih godina dovoljno da vidi kada neko samo baci stolicu ili flašu i pobegne, dok se drugi lema sa dvojicom?

 

mislim da bi to pomoglo u opštem merenju kurca, kao neka napredna statistika:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...