Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Posted
11 hours ago, Cooper said:

Krećemo po prvi trofej!

Liburnia kup!

Opusteno Kupi, mozete ipak na sajt da stavite sliku trofeja i napisete "polufinalista" (jer glupo je napisati "ucesnik"). 

A mozda osvojite i to trece mesto. 

Kad moze FKP, sto ne bi i KKP... 

• Like 6
  • Ha-ha 14
Posted
Заиста одбијам да поверујем да сте старији од трећег основне.
:-D
Prvi septembar tebrex, krenula škola puni smo fora..
Ma Cibosi pomislili od ovih crno/žutih dresova da se radi o Splitu pa se napalili.
  • Ha-ha 3
Posted

kako na kraju sve ispliva..

parohvski nam  igra za 250k bla bla, dodje bat, ugovor bio potpisan na 1,1m na 2 sezone

mekadu igra za 10k po mesecu bla bla, kad ono 250k za 3 meseca..

tinki linki ima ugovor na 200k.. dodje bat, i onda se lepo vidi da je lik imao skoro 700k po sezoni bez bonusa.. a sa bonusima i kad se sabere ceo strucni stab dodje se do cifre o kojoj se i pricalo, a to je skoro milion..

al to kad pises u realnom vremenu, onda te banuju, i to su teme za tatu jelte.. 

i kao sto se sad vidi da su imali budzete 5-6m po sezoni unazad nekoliko sezona, tako ce i za 3 godine najkasnije isplivati da sada imaju 15m.. al i onda ce kao i sada za prosle sezone biti, pojeo vuk magare.. puj pike ne vazi.. 

• Like 17
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted
parohvski nam  igra za 250k bla bla, dodje bat, ugovor bio potpisan na 1,1m na 2 sezone
tinki linki ima ugovor na 200k.. dodje bat, i onda se lepo vidi da je lik imao skoro 700k po sezoni bez bonusa.. a sa bonusima i kad se sabere ceo strucni stab dodje se do cifre o kojoj se i pricalo, a to je skoro milion..
i kao sto se sad vidi da su imali budzete 5-6m po sezoni unazad nekoliko sezona, tako ce i za 3 godine najkasnije isplivati da sada imaju 15m.. al i onda ce kao i sada za prosle sezone biti, pojeo vuk magare.. puj pike ne vazi.. [emoji477]
Tebrex ne igraju budžeti.. Lagano.
Posted (edited)
2 minutes ago, mister-no said:
14 minutes ago, n4l1m said:
i kao sto se sad vidi da su imali budzete 5-6m po sezoni unazad nekoliko sezona, tako ce i za 3 godine najkasnije isplivati da sada imaju 15m.. al i onda ce kao i sada za prosle sezone biti, pojeo vuk magare.. puj pike ne vazi.. emoji477.png

Tebrex ne igraju budžeti.. Lagano.

nisam ja ni rekao da igraju budzeti..

nego oni i njihovi javni propagandisti  su bili ti koji su se vadili na alibi price, da imaju lose rezultate zbog toga sto nemaju ni 2m budzeta..

Edited by n4l1m
  • Like 1
Posted (edited)
11 hours ago, Misterija Organizma said:

Debelom zabaru? Sta je bilo ono Trinki, legendo, najbolji trener.  Pih kako vam malo treba da zarad novca okrenete plocu i nađete nove idole pred izbore.

Nista nije bilo. Gotivis nekoga dok ne pokusa da te izmuze i pljacka. Kad se to desi, vise ga ne gotivis. Normalna ljudska promena misljenja o nekome. Samo ne znam da li si iole kapacitet da to shvatis, posto ti se zivot vrti oko istog spina.

Edited by Alex_Serbia
Posted (edited)

Ako te ne mrzi Prijatelje, potrazi istoriju mojih upisa. Ja sam Duleta video tacno onako kakav je bio. Odlican strucnjak pod specificnim okolnostima (ipak je uzeo Gomeljskog) i licemer za pitanje placanja.

Znam da je ovde specijalitet svrstavanje u isti koš, ali nije bas to tako.

Na kraju, Dule je trazio svoje sto je zaradio (iako je ponavljam, ispao licemer nakon prozivki igraca koji zele svoje), a Zabar je hteo nesto sto nije zaradio a dok vodi Bajern. Jasno je ko je tu pravo smeće.

Edited by Alex_Serbia
Posted (edited)
30 minutes ago, Alex_Serbia said:

Nista nije bilo. Gotivis nekoga dok ne pokusa da te izmuze i pljacka. Kad se to desi, vise ga ne gotivis. Normalna ljudska promena misljenja o nekome. Samo ne znam da li si iole kapacitet da to shvatis, posto ti se zivot vrti oko istog spina.

Pa i tebi, a to je Jadni smo i vezani dok nama to isti ne daju lovu onda moze I Ostoja al ne moze Vazura,  mada sad je i on odresio kesu mozda podigne popularnosti. Ne treba ti neki kapacitet za licemerje, mada je malo ružno pokusavati ubediti ostale ljude ovde konstantno kako nemate veze sa vlašću i u neki privatni kapital, time malo i vredjate inteligenciju ljudi, zato se vrti ista prica, ne spin posto ti znaš šta je istina osim ako nemaš 12 godina. Od Trinki-Vinki, uzimamo sve do debelog žabara,  valjda kad jednom ode Obradović nećeš i njemu nešto tako reći.

Edited by Misterija Organizma
Posted
3 minutes ago, Misterija Organizma said:

Pa i tebi, a to je Jadni smo i vezani dok nama to isti ne daju lovu onda moze I Ostoja al ne moze Vazura,  mada sad je i on odresio kesu mozda podigne popularnosti. Ne treba ti neki kapacitet za licemerje, mada je malo ružno pokusavati ubediti ostale ljude ovde konstantno kako nemate veze sa vlašću i u neki privatni kapital, time malo i vredjate inteligenciju ljudi, zato se vrti ista prica, ne spin posto ti znaš šta je istina osim ako nemaš 12 godina. Od Trinki-Vinki, uzimamo sve do debelog žabara,  valjda kad jednom ode Obradović nećeš i njemu nešto tako reći.

Posto to ponavljas non-stop, jer si jednodimenzionalan trol, zamolicu te...citiraj me oko toga ili odhebi.

Posted
1 minute ago, Alex_Serbia said:

Posto to ponavljas non-stop, jer si jednodimenzionalan trol, zamolicu te...citiraj me oko toga ili odhebi.

Nisi zadovoljan pojacanjima, trenerom, i situacijom u KK, ne komentarises igrace, utakmice I kritikujes Ostoju I nećeš gledati KK dok je on tu? . Ok, onda stvarno sam trolovao,  izvini pogrešio sam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...