Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Da li je 40%, manje ili više od toga, ne znam, ali se zaista čuju sve više glasovi o psihičkoj preopteerćenosti igrača. Treneri imaju svoju ulogu u tome, ali laički mislim da je ipak manja, ali se lakše vidi. I oni u istoj situaciji, jer obično prvi lete. Rekao bih da pritisak pre svega dolazi od veće količine novca koji se vrti, mogućnosti da se obezbediš za ceo život, sve zgusnutijeg kalendara, pritiska, sponzora, javnosti (uključujući društvene mreže). Mi vidimo trenera koji viče, ali ne i ono što se krije iza svega.

Neverovatno je kako vreme osamdesetih iz ovog ugla sad deluje kao šala-zabava. Čitam na mondu neke razgovore sa poznatim fudbalerima iz tog vremena i svi pričaju o neuporedivo opuštenijem pristupu, koji je često prelazio u neozbiljnost. A čak i tada su se vrteli neki novci, ugovori, afere, navijači, a opet je bio daleko manji pritisak na igračima.

17 minutes ago, Chaos Is Me said:

mislim da su kod njega spoljne manifestacije mnogo izraženije nego što je iznutra stvarno neki psiho.

Mislim da je ovo ključno. Kao i ovo ispod

22 minutes ago, Johnny Štulić said:

Recimo Zeljko po meni ima preteran agresivni stav ali isto tako deluje kao neko ko je prijatelj sa igracima i onda koliko god nama zvucalo to agresivno oni znaju da to dolazi iz prijateljske konotacije i pruzaju jos vise. Zato je on najtrofejniji trener jer zna sa igracima. Normalno je da nekome ta agresija nece odgovarati ali zato postoje i treneri sa drugim nacinom rada i tako je u svakom aspektu drustva.

35 minutes ago, Kooineeperk said:

Jbg termin "bratija" zauzet, "čopor" zauzet, pa nisam nista bolje mogao da smislim. 😕 znam, beeezeee je al jbg. 

Dajte si neko ime sami, eto, bolje tako. 

Ma samo, majstore, nastavi.

Ko sam ja da ti pricam sta da postujes.

Ionako su maske odavno pale, forum nije video vece folirante od tebe i onog Terija.

13 minutes ago, Markoss said:

On je bio u Beogradu tad u petak, odradio je lekarske i nije prosao, ali mu je receno - svakako hocemo da te potpisemo, odradicemo preglede ponovo, nemoj ni sa kim da pregovaras, nas si, jel ti ok? Jovic rekao ok, pruzili ruku jednim drugima. U medjuvremenu Jovica kontaktirao drugi EL klub, ponudio vise love, on krenuo da se necka, ovi nasi culi to iz razlicith abrova, uvredili se i sad cemo da vidimo epilog. 

4 minutes ago, Valensija said:

Prilicno fer od strane uprave, a vrlo nekorektno od Jovica.

Da vam nešto čika Kure kaže u poverenju, ovo je i poenta svake informacije koja dođe iz kluba.

Čuj naš si, ne pregovaraj, evo ruka, pa hahahaha...

• Love 1
  • Ha-ha 1

1 hour ago, Cooper said:

Hocu 👍

1 hour ago, Cooper said:

Niko, apsolutno niko i nista relevantno si u mom domenu, te me tako zabole patka sta ti mislis o mom postovanju... 😄 

1 hour ago, Cooper said:

Ionako su maske odavno pale, forum nije video vece folirante od tebe i onog Terija.

Vredjaj, vredjaj, ako, sada prelazis i na direktno, vise ni ne skrivas. 

Znam da te boli sto sam te u nekoliko navrata poklopio cinjenicama na tvoje sramotne upise. 
Nastavicu. 🍻

• Like 2

4 hours ago, Misterija Organizma said:

Zeljko je veliki trener i tu svaka priča staje,  kako on radi njegov je fazon i očigledno mu uspeva. Mislim da je iluzorno napasti sistem čoveka sa 9 evroliga, drugo je šta mislimo o njemu kao čoveku i dal bi uspeo u nekoj sredini gde nema veliki budžet, ali za rezultate nema spora.

Zeljko je veliki trener, jer zna kosarke. Da li bi bio losiji ili bolji trener da su mu metode i pristup igracima nesto meksi, to jbga ne znamo. Licno nisam ljubitelj njegovog pristupa, ali svakako kapa dole za kosarkasko umjece.

Isto tako, u Evro kosarci i dalje postoje treneri koji autoritet sticu mazohistickim pristupom treninzima, gdje igrac mora da ispisa krv da bi zasluzio mjesto u ekipi i minutazu. Sto je prava budalastina. Sva sreca taj commo old-school trenera polako izumire.

• Like 4

2 hours ago, Alex_Serbia said:

Jadni oni, sve se nema, a svako malo im dodje prekaljen EL igrac.

Meni je ok da oni isto budu jaki, samo da ne kukaju vise kako njihov vodja navijaca samo nas daruje 😊

Volters skuplji od Pantera? Ili mozda Kuz od Lideja? Sramotis se bas ono bedno, bar pokušaj da budeš malo objektivan.Treba bas biti bezobrazan i porediti ova dva tima reci za nekog da ima a taj tim je šampion i igra evroligu, drugi tim je sedmi u Aba ligi i dobio je pozivnicu za Evropu i taj tim ima u najboljem slučaju jednak budžet a po dosadašnjim imenima vidimo da ima i veći, četvorka Alen-Mitrovic, Volters- tek treba da vam dodje plej,  Noko- Lidej i to ako Noko ostane, Panter -Dobric itd itd, znaš ti to sve ali vama je u krv ušlo da kukate da ste jadni i onda kad se pobedi to je više od igre, herojstvo a činjenica je da nikad se niste borili u zadnjim kolima za opstanak kao Zvezda I bili peti u Kls u. Prekini molim te sa tim kadinjaca foruma, poraženi ste I na terenu I van njega sa aminovanjem vodje da dodje Zoc i sa uplivom novca. 

Edited by Misterija Organizma

4 hours ago, Cooper said:

Malo je bzv kad ti nekog prozivas, cela tvoja i funkcija ovog Jakova glavni grad Jordana Aman je omalovazavanje Zvezde, i svega oko kluba. Imaš obraza dok vam je Sns u klubu javno da izmišljas i pričaš o nekoj opoziciji je ružno i krajnje provokatorski ali OK na tvoj opus se loze neki koji ne smeju javno da opljuju po Zvezdi pa tako bivstvujes i napred samo niko te ne uzima za ozbiljno niti ti veruje tako da si bezopasan , neduhovit i nezanimljiv,  nadam se da bar ti uživaš.

1 hour ago, Alex_Serbia said:

A sto si Kalinu preskocio u poredjenju? Niste vi gotovi, ne sekiraj se. Bas emotivno primas tudje objektivno misljenje 😇

Sa kim da ga poredim? Nemate još startnu trojku, dovescete izgleda deset igrača, ej 10, Kalina je top ali jedini u trenutnom rosteru koji je tog ranga, mislim da ti emotivno shvataš, od histerije vezanih ruku, vucicu p.., do može Vesterman ovde, gde li je Datome,  i psttt o Ostoji i njegovom patrona, neka sad je dobro sad moze basket kad je i nama dao kintu.

2 hours ago, Misterija Organizma said:

Malo je bzv kad ti nekog prozivas, cela tvoja i funkcija ovog Jakova glavni grad Jordana Aman je omalovazavanje Zvezde, i svega oko kluba. Imaš obraza dok vam je Sns u klubu javno da izmišljas i pričaš o nekoj opoziciji je ružno i krajnje provokatorski ali OK na tvoj opus se loze neki koji ne smeju javno da opljuju po Zvezdi pa tako bivstvujes i napred samo niko te ne uzima za ozbiljno niti ti veruje tako da si bezopasan , neduhovit i nezanimljiv,  nadam se da bar ti uživaš.

Zanimljivo je to kako je neznim dusicama Zvezdaskim neprijatno kada neko sa druge strane omalovaza nji`ov voljeni klub, ali im nikako ne smeta da omalovazavaju protivnika zadnjih par godina?

Karma & licemerje, cousins. :default_coffee:

3 minutes ago, Kronostime said:

Zanimljivo je to kako je neznim dusicama Zvezdaskim neprijatno kada neko sa druge strane omalovaza nji`ov voljeni klub, ali im nikako ne smeta da omalovazavaju protivnika zadnjih par godina?

Karma & licemerje, cousins. :default_coffee:

Pogledaj pod moj komentar o Zeljku. Ne omalovazavam Partizan nikad ali omalovazavam priče o opoziciji državnog kluba i borbi protiv režima iz fotelje trećeg čoveka Sns a.

16 minutes ago, Misterija Organizma said:

Pogledaj pod moj komentar o Zeljku. Ne omalovazavam Partizan nikad ali omalovazavam priče o opoziciji državnog kluba i borbi protiv režima iz fotelje trećeg čoveka Sns a.

Dok je vas bio dobar svim rezimima i ostao svetac?

Daj, ne zajebavaj!

:roflmao:

8 minutes ago, Barkley#34 said:

A da promeniš dobavljača za rakiju?

Edit: Ne, ozbiljno, mnogo bre tripuješ da mi gotivimo Ostoju i da ne znamo da je esenes 

Ne, nisam to rekao vec da ga kao pljujete ali se ne gadite na pare koje dovlaci u klub,ne može jedno i drugo to je licemerno. Ono u fazonu ua Ostoja, ua Vucko e al dobar ovaj Panter od milion ok ok jesu državni novci ali sad daje i nama pa ćemo progledati kroz prste. Ako ne gotivite Ostoju bojkot, tražite smenu ali naravno da to nećete, cekacete da se zavrne slavina tad ste najaci opozicionari.I da ne pijem rakiju, Amstel i Lasko najvise. 

Edited by Misterija Organizma

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...