Chaos Is Me Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Middleton i Jrue zajedno za poluvreme 9 poena, 4-22 iz igre. Sa druge strane kod Netsa ukupno nula poena sa klupe. Dosta skroman meč. KD daleko najbolji igrač na parketu što je neki preduslov za pobedu Netsa. Brown za sad glavni ađutant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 (edited) Kao da su Netsi nešto bolji. Bukvalno igraju s dva igrača manje: Joe ''useless'' Harris i Brada ''injured'' Harden. Zapravo su treneri najgori dio ovog plej-ofa, čast izuzecima. Jednostavno zvijezde su iznad njih i kad je lova i kad je marketing u pitanju, otuda toliko nelogičnosti, čudnih odluka, nestabilne igre, ogromnih preokreta itd... Jbg. superstarovi moraju da igraju bez obzira na sve! Edited June 20, 2021 by Ječmendo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Tesko je Hardena gledati ovako rovitog. Prespor, ali zato makar ciglari. Joe takodje totalni kanal. Srecom po Netse, KD je jebeni vanzemaljac. Ovako ni MJ ne bi mogao da vuce Bulse sam.Bolje da orodju Netsi jer bar imaju kosarke u rukama. Meni je Milwoki jedna od najantipaticnijih ekipa ikada. Sa Netsima je spektakl u finalu zagarantovan. Bas me zanima recimo duel Simons Durent.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 4 hours ago, Barkley#34 said: Je l' to važi i za Filu od pre neko veče? Hawksi nijesu stigli do +37 za poluvrijeme, već samo do +29 (sa -26 do +3), tako da Fila možda ima šanse. Šalim se, ali generalno je igra s povećanim pace-om i pretežnom orijentacijom na šut za tri, koji je iz razloga čiste fizike mnogo nepouzdaniji, tj. sa većom standardnom devijacijom, postala super nestabilna - preokreti koji su nekad u bitnim i tvrdim utakmicama bili nemogući ipak se dešavaju. Da li je to budućnost košarke ili slučajnost vidjećemo... Ja i dalje mislim da šampionski tim ne može da ''ispuši'' 30 razlike za poluvrijeme ni pod kakvim okolnostima. Ipak ne isključujem mogućnost da me ovaj plej-of demantuje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Sampionska generacija Ratnika je ispustio +30 protiv Klipana. Doduse te godine i nisu bili sampioni, vec Toronto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Čini se da ovo odbrojavanje publike pomaže Janisu. Baksi igraju odvratan basket,ali navijam za njih iako u netsima igra KD. Jednostavno ne mogu da budem na strani ovih instant timova. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 (edited) Dade Holidej vaznu trojku, 3/18 iz igre sa njom 😄 Nepostojeci faul mu sad sviran na Durantu, poklon 2 bacanja edit - auuu kakva userka Hardena od tablu. Malo sudije, malo individualni kvalitet i na pragu su pobede Edited June 20, 2021 by delgado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 OMG zar nije Marv Albert otisao u penziju, ko ga je vratio ? Ne zna sta je svirano, mesa igrace, dajte ljudi jebote 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Infarkt završnica. Mid i Jrue se pojavljuju u finišu iako ceo meč brljaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Odlicna odbrana Fakera sad na Durentu, moze kljucno da bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 (edited) KD Edited June 20, 2021 by Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 BOG Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Milkovi bolji u 4/4. Bruklin se drzi samo za hero ball Duranta. Budak je takav......... Ide se u produzetak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Svaka cast KD. Ne mogu da verujem da Brook nije potegao tricu posle inbounda. Imao je prostora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Budak crta akciju za Lopeza od svih na terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Ajmo Kee, da se dovrsi ovo sto se prosulo u zavrsnici Takera sve vreme na Durenta, dok ne dobije 6i faul (ima 5...) Moras da izneses ovo Giannise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Budak je stvarno budak, daj bre dvojicu na Duranta na ubacivanju, samo da je on ne primi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Kakvo je govno malo precenjeno ovaj Holidej uvek bio & bice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Niko drugi ne sme ni da sutne?I treba da ispadnete Jbt, mogu li biti gora finala konferencije od ovoga? Harden da se obesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Ode Milvoki uprkos ovom idijotu Budaku. Muka mi je sto cu imati cast da gledam i dalje tu mazgetinu pored aut linije. Jednostavno je Durant ostao bez gasa i to je to. Sve u svemu ozbiljna utakmica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Nema titule Kevine, nemaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Baš užasan produžetak. 2:4 rezultat Netsi ništa osim iso Durenta, Harden jedva hoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Katastrofalna košarka, na stranu uzbudljivost i sve - ali ovo je bilo toliko ružno i negledljivo da nemam riječi. Trenersko vođenje ispod svakog nivoa. Čestitke Jelenima, ipak su bili manje loši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Harris prodao Netse i KD-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Harris i Harden, mnogo loše. Milwaukee - Philly finale, ne znaš ko je ogavniji. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts