Sombor Shuffle Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 7 minutes ago, Squabbit said: fala je li more, kako da odem na home page ovog sajta? bejashe ovo buffstream nekad Jeste buff. Ja to ovde nalazim, mislim da je kacio neko ovih danahttps://watch1.redditnbastreams.live/ Odes tu i iskoce ti svi strimovi za to vece. Vecina je dobar kvalitet, tako da ces uvek naci nesto da radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Milsap i Moris se takmice ko je gori za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 gotovo je ovo, ocajan denver...svi do jednog, barton i jokic jedini nesto odigrali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Just now, Wesley Sneijder said: Milsap i Moris se takmice ko je gori za sada. Monte gori. Milsap barem nesto u odbrani uradi. Doduse odamh sve to prospe u napadu. A Moris bas nista u seriji do sada. Sto je najgore, vecina ovih suteva za 3 su bile otvorene. Bas nece veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Možda najgora utakmica play offa za sada, ne zna se ko je gori sa obe strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Ocajna tekma. Manje los tim vodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Kako igraju ofanzivno sjajan rezultat za Denver. Defanziva je odlična. Sunsi opet pokazuju više energije i želje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 MVP ne smije da ''planduje'' na perimetru ako misli dobro ekipi, više igre u reketu je neophodno. Ayton je vrlo brzo pokupio dvije lične, u narednih četvrtinu i po jednom je odigrao na postu protiv njega. Znam da se igra fizička košarka, ali ako se ne prilagodiš - gubiš! Ne pomaže ni što su MPJ i Monte u teškom ''štetočina'' modu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 1 hour ago, Squabbit said: ima li linak da radi, tj da ne zabada jbt livetv.sx 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 koliko los moras da budes da te krauder ubija ovako.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Pola koševa su dali preko MPJ-a. Lik uopšte nije glavom na utakmici. Mislio sam da je te dječije bolesti već prevazišao... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Resavaju Sansi ocas posla, ocekivano. Ne znam sto su ljudi mislili da Nagetsi mogu ikako da zaprete. Finiks ce bas biti odmoran za WCF, na pocetku sezone to uopste nisam ocekivao, velika je steta za njih sto nisu nasli back up centra i proverenog sutera da bi ciljali na najvece domete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 MPJ odigrao za sada kao Simonović kad bi dobio priliku u Nba u ovim godinama. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Grumenja igraju kao curice, baš razočaravajuće. Na drugoj strani Sunsi čisti fajteri, nagrada u vidu rezultata je normalna posljedica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Мораће Денвер да тражи шансу кући. Квалитетно су их истукли Санси, и енергетски уз врхунску атмосферу надиграли. Незанимљива полуфинала за сад. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 https://twitter.com/NBABlackburn/status/1402826081942392840?s=19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Jokić dao više poena nego svi ostali starteri Denvera zajedno. Ne mogu tako ništa Sunsima. CP3 ih ubija iz pika, samo je pitanje da li će pogoditi otvorene šuteve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Ne moze Mvp sam. Jedino Barton pristojan. Sa druge strane dekara razbija, a i cela prva petorka je raspolozena plus Saric i Payne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Just now, Big Ticket said: Мораће Денвер да тражи шансу кући. Квалитетно су их истукли Санси, и енергетски уз врхунску атмосферу надиграли. Незанимљива полуфинала за сад. Juta Klipersi obecava, a i Atalanta Filadelfija je vrhunska za sada. U ove 2 preostale seriji je klasicno gazenje za sada. Kod Finiksa isporucuju ostali igraci, Krauder, Saric, Pejn, kod Denvera sem Jokica i danas Bartona, ostali se nisu pojavili 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Sunsi su nivo iznad ovakvog Denvera i Portlanda. Mirisalo je da je tako jos u toku prve runde. Numeju ovi drugopozivci da se snadju protiv ovako kvalitetne odbrane koju peglaju Sunsi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Mala škola košarke by CP3! 15 assista bez turnovera... Denver rasturen, ali bukvalno! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Jebes me ako deda nije dopingovan. Napada se Porter, a kada MPJ je ofanzivno ovako los bukvalno nema nikakav doprinos jer ga defanzivno unistavaju. Igrac manje za Nugije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hk1 Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 kao i u prvoj finiks kad napravi prednost posle gotovo da ne promasuju sto je i logicno, ali veliku ulogu tu igra i (ovakav) domaci teren bice denveru sigurno lakse kuci, pa i zbog povratka batona, ali su sad u situaciji da moraju pobediti po svaku cenu u trecoj, inace je serija zavrsena Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Moraće u Denveru malo da oznoje dupe. Biće to dobro...kriminalnije od ovog teško da može. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Malo manje hejta za MPJ-a molim vas. Ortak gledao utakmicu i reče da je MPJ vidno povredjen. I sada naleteh na ovo: https://clutchpoints.com/nuggets-news-michael-porter-jr-gets-critical-injury-update-after-game-1-loss-vs-suns/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts