Shunsuke Nakamura Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Šta je sinoć radio Janisu sa onim promjenama. Taker ga dosta dobro čuva, nekako se zalijepi uz njega, ali je nizak da mu zasmeta na šutu. Edited June 8, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 8, 2021 Author Share Posted June 8, 2021 1 minute ago, Betolingar Misdongard said: Šta je sinoć radio Janisu sa onim promjenama. Taker ga dosta dobro čuva, nekako se zalijepi uz njega, ali je nizak da mu zasmeta na šutu. Ja se uvijek sjetim serije Okc-Lejkersi i izjave Kobija kako zaustaviti KD? Odigras odbranu najbolje sto mozes i molis se Bogu da promasi. Za mene i dan damas misterija kako je samo 54 poena rekord karijere 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) 13 minutes ago, Miki28 said: Ja se uvijek sjetim serije Okc-Lejkersi i izjave Kobija kako zaustaviti KD? Odigras odbranu najbolje sto mozes i molis se Bogu da promasi. Za mene i dan damas misterija kako je samo 54 poena rekord karijere Durant je u OKC bio veliki potrošač lopti, ali ne baš na nivou nekog Kobija, Hardena, Mela ili Ajversona. U GSW već nije uopšte morao da forsira previše, jednostavno je čekao dobre pozicije. Tu je već ostvarivao vrhunsku efikasnost. Slično je u Bruklinu, on ubaca 30ppg uz relativno prosječnu potrošnju. Možda u tome leži odgovor zašto nije imao puno tih 50+ i više partija. Edited June 8, 2021 by Betolingar Misdongard 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 3 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Ja sam navijao alarm da me probudi dok sam išao u srednju. Zaspem oko 10-11 uveče, probudim se u 3-4 da gledam tekmu. Tada su bile one legendarne serije između Majamija i Indijane, finala Majami- Sparsi. I ja sam tako svaki put kad bi bilo prijenosa (nije ih tada bilo kao sada). Kad nisam mogao gledati, prije odlaska u školu bih okrenuo na teletekst CNN-a i zapisivao rezultate i najzanimljivije statse sa te noći odigranih tekmi na papir koji bi onda to jutro "kolao" po razredu za vrijeme prvog sata/časa. Cure u razredu su me čudno gledale. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 16 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ja sam se par puta uspavao za drugu smenu jer sam gledao NBA. Posle na faksu to vise nije bio problem, jednostavno samo nisam isao na predavanja. Otprilike slična situacija. Svakako se ništa specijalno ne dešava na ta predavanja. Sve što priča neki profesor zapisano je u knjige koje ćeš svakako morati da čitaš ako misliš proći. Ja sad da se vratim, ne bih išao u srednju školu redovno, uplatio bih vanredno. Stalno dođem nenaspavan, gladan. Tamo prespavam pola časova, zurim u jednu tačku, razmišljam o nekim desetim stvarima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 4 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Otprilike slična situacija. Svakako se ništa specijalno ne dešava na ta predavanja. Sve što priča neki profesor zapisano je u knjige koje ćeš svakako morati da čitaš ako misliš proći. Ja sad da se vratim, ne bih išao u srednju školu redovno, uplatio bih vanredno. Stalno dođem nenaspavan, gladan. Tamo prespavam pola časova, zurim u jednu tačku, razmišljam o nekim desetim stvarima. Za faks se slazem skroz, tu sam sve ispite spremao sa materijala sa neta. Za srednju ne mogu da se slozim, mada se u Vranju ide u srednju iz gasa, niko tamo nista nije naucio, samo smo se vrhunski provodili 4 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Secam se kad je mene Brogdon prozivao kad sam napisao da sam prerastao bdenije za tekme u reg. sezoni. Who's laughing now... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Jbg, morao sam da fleksujem dok su mi dozvoljavali uslovi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 1 minute ago, Malkolm Brogdon said: Za faks se slazem skroz, tu sam sve ispite spremao sa materijala sa neta. Za srednju ne mogu da se slozim, mada se u Vranju ide u srednju iz gasa, niko tamo nista nije naucio, samo smo se vrhunski provodili 4 godine. Zabavno je i meni druženje bilo povremeno, ali ja pričam o samom sistemu obrazovanja. To jednostavno nije zdravo, ni mentalno ni fizički. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 3 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Zabavno je i meni druženje bilo povremeno, ali ja pričam o samom sistemu obrazovanja. To jednostavno nije zdravo, ni mentalno ni fizički. Tesko je da se predstavi kakve su skole u mom gradu, verovatno moze dokumentarni film o tome da se snimi. Tamo vlada potpuna anarhija, profesori kao da ne postoje, mozes da radis sta hoces bukvalno. Regularno sam sakupljao po 400 izostanaka godisnje bez da me iko pita bilo sta o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 3 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Regularno sam sakupljao po 400 izostanaka godisnje bez da me iko pita bilo sta o tome. Nisu te pitali jer bi morao lagati, a u Vranye nema laganye. 1 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 1 minute ago, bistru vodu mutim said: Nisu te pitali jer bi morao lagati, a u Vranye nema laganye. Ovo je mislim prvi put da je neko iskoristio u vranje nema laganje a da nisam hteo da mu otvorim glavu na licu mesta. Odlican delivery. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 6 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Regularno sam sakupljao po 400 izostanaka godisnje bez da me iko pita bilo sta o tome. sad je sve jasnije 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 7 minutes ago, bistru vodu mutim said: Nisu te pitali jer bi morao lagati, a u Vranye nema laganye. Samo tepanye 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 8, 2021 Author Share Posted June 8, 2021 (edited) Al je Lebron uposlio svoj PR tim da ostane i dalje zastupljen u medijima iako je dobio po usima u plejofu. Samo iskace iz frizidera. Druze, odmori malo Edited June 8, 2021 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 2 hours ago, Miki28 said: Al je Lebron uposlio svoj PR tim da ostane i dalje zastupljen u medijima iako je dobio po usima u plejofu. Samo iskace iz frizidera. Druze, odmori malo Kad smo vec kod toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Ja sam imao jednu suntavu razrednu koja je pizdila oko svakog izostanka, a nije bas i da sam imao podrsku roditelja za pravdanje. Jedini nacin da odmorno gledam meceve kada sam prva smena je da ''razbolim'' u maju mesecu. Kada je krenuo faks, vec je bilo dosta bolje i bilo dosta prilagodjavanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Nigga pliz, gleda se Sakramento u PO , pa onda samo sto se zavrsila utakmica u subotu u skolu ( nesto se nadoknadjivalo) prvi cas fizicko basket, onako nalozen nakon pobede Sakramenta, puca te adrenalin, pa se namesti da drugo odeljenje ima u isto vreme pa fudbal protiv njih i naravno pobedimo, kakvo pravdanje zbog gledanja NBA. Soft 😕 Edited June 8, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Durant je od 2017 za mene najbolji igrac na svetu,sta trube mediji i forsiraju me ne zanima. Veceras "al-star" Ben 4-10 sa bacanja,da popravi utisak i trazi posle pojacani ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 conley ne igra veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 4 hours ago, Malkolm Brogdon said: Tesko je da se predstavi kakve su skole u mom gradu, verovatno moze dokumentarni film o tome da se snimi. Tamo vlada potpuna anarhija, profesori kao da ne postoje, mozes da radis sta hoces bukvalno. Regularno sam sakupljao po 400 izostanaka godisnje bez da me iko pita bilo sta o tome. Kod mene u srednjoj, u razredu niko nije imao prosjek preko 4.5. A isli smo i subotom u skolu 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 8 minutes ago, Kosta said: Kod mene u srednjoj, u razredu niko nije imao prosjek preko 4.5. A isli smo i subotom u skolu 😃 Ali ste posle svi napravili comeback i postali doktori matematike. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 against all odds 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 6 hours ago, Betolingar Misdongard said: Sjetih se sad jednog legendarnog posta sa starog foruma. Neki lik je pisao da je za vrijeme boravka u srednjoj školi redovno pratio NBA cijelu večer, i nakon toga odspava po ure i ode u školu. Ja sam mogao po sat i po da odspavam pred prvu smenu, bilo da se gleda plejof ili igra Dota1, i uvece da idem na folklor, basket, bez da osetim ista. Danas zevam od 10 uvece, ako navijem sat za tekmu, gleda se 5 minuta, pa onda tekma gleda mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts