Green23 Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 Neverovatno da sudije nisu videle faul na Jokiću u poslednjem napadu, ne bi bilo fer da su izgubili. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 (edited) Ruzna pobeda, ali pobeda na kraju. Jokic opet prelomio sa 3 bacanja, mada je Portland imao sut za pobedu. 25 - 9 - 5 na kraju za Jokica. Odlicna rola Riversa u drugom poluvremenu, par skokova, jedna trojka, bice koristan igrac u rotaciji sigurno Neverovatno je da Klipersi ne mogu da izgube. Veceras bez KL i PG i vode 15 protiv Memfisa. Kako stvari stoje, bice prva runda Denver LAL Edited April 22, 2021 by Wesley Sneijder 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 Jos jedna iz rudnika pobeda. Ali neka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 22, 2021 Author Share Posted April 22, 2021 26 minutes ago, Wesley Sneijder said: Ruzna pobeda, ali pobeda na kraju. Jokic opet prelomio sa 3 bacanja, mada je Portland imao sut za pobedu. 25 - 9 - 5 na kraju za Jokica. Odlicna rola Riversa u drugom poluvremenu, par skokova, jedna trojka, bice koristan igrac u rotaciji sigurno Neverovatno je da Klipersi ne mogu da izgube. Veceras bez KL i PG i vode 15 protiv Memfisa. Kako stvari stoje, bice prva runda Denver LAL Na zapadu sve stoji, posebno prvih 5 se zna tako da se mozemo polako pripremat na tu seriju Denver-Lejkersi😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 (edited) Katastrofa, Klipersi dobiju juce u poslednjoj sekundi, danas bez 6 igraca i sa -18 u prvom, opet dobiju... Glupo mi da ispadne sampion u prvoj rundi PO. 😉 Edited April 22, 2021 by Wesley Sneijder Nepismen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 Чим су се затегле одбрне у другом Портера нема нигдје. Плашим се да ће то бити честа ситуација у ПО. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 4 hours ago, bodo said: Kaznena ekspedicija iz Phoenixa +1 podrska terroru i jecmendu, vidim da ih je bas potresla ova pobeda pizdi i budaletina iz granicne playoff ekipe (u najboljem slucaju). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 1 hour ago, stoudemire said: +1 podrska terroru i jecmendu, vidim da ih je bas potresla ova pobeda pizdi i budaletina iz granicne playoff ekipe (u najboljem slucaju). Znaš da najradije ne bih komentirao takav vokabular izvjesnog forumasa.i suzdržao sam se isprva. Nazvati ljude koji se samo bave svojim poslom kao i masa drugih igrača po drugim klubovima i pritom nisu čak ni upitnog ponašanja na terenu, budaletinama ,govori samo o njima.Pametnom dovoljno. 😞😞😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 3 hours ago, Miki28 said: Na zapadu sve stoji, posebno prvih 5 se zna tako da se mozemo polako pripremat na tu seriju Denver-Lejkersi😁 Ja bih tu samo dodao , mada osobno ne bih volio da mjesta zamjene Sunsi i Clippersi. Moji imaju težak raspored i još jedan meč sa njima i tiebreaker pripada njima. I moguće je da Dallas preskoči PTB ali to je je već borba za 6. poziciju a ti se se referirao samo za prvih pet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 Idemo mi do 3. pozicije da zajebemo Klipane i Lakerse. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 15 minutes ago, Nugetlija said: Idemo mi do 3. pozicije da zajebemo Klipane i Lakerse. Nije da niste dobri. Itekako ste nezgodna ekipa. Čak se ni odsustvo Murreya ne poznaje tako.ali iskreno teško ćete do te 3. pozicije po meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 8 minutes ago, bodo said: Nije da niste dobri. Itekako ste nezgodna ekipa. Čak se ni odsustvo Murreya ne poznaje tako.ali iskreno teško ćete do te 3. pozicije po meni. Nema veze. Da Jokić dobije Mvp i ako ispadnemo od Lakera može se priključiti reprezentaciji. Za Nba titulu naredne godine ili za 2 godine. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 22, 2021 Author Share Posted April 22, 2021 34 minutes ago, Nugetlija said: Idemo mi do 3. pozicije da zajebemo Klipane i Lakerse. Bjezite od megdana?😁 bila bi to brutalna serija, mozda se i Lebron vrati do tada😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 (edited) Raspala kršina Vigins promašuje čisto polaganje za produžetak. Bravo za Myersa, kakvu je igračinu dovukao za 30 miliona godišnje. Edited April 22, 2021 by Betolingar Misdongard 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 (edited) kakav luzeraj internet darlings iz memphisa, grcevito se bore za playoff, konacno kompletni i glatko izgube od clippersa bez leonarda, georgea, ibake... s druge strane imamo knickse koji gaze i ne planiraju da stanu (do ponedeljka i duela sa timom iz arizone), osma pobeda za redom, smesi se home court advantage, gledace se doigravanje u gardenu... Edited April 22, 2021 by stoudemire 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 22, 2021 Author Share Posted April 22, 2021 11 minutes ago, stoudemire said: s druge strane imamo knickse koji gaze i ne planiraju da stanu (do ponedeljka i duela sa timom iz arizone), osma pobeda za redom, smesi se home court advantage, gledace se doigravanje u gardenu... A nekog nema da prokomentarise😁 26 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Raspala kršina Vigins promašuje čisto polaganje za produžetak. Bravo za Myersa, kakvu je igračinu dovukao za 30 miliona godišnje. Bolje bi sa Russellom prosli? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 Uini čeka playoff za jubilarni post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 Moralo je ovo mnogo lakse da se resi, Sixersi su bili bez mase najbitnijih igraca. Galloway opet skupio jedan lep dnp, znaci ja ne znam kakav problem u glavi ima Monty... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 5 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Moralo je ovo mnogo lakse da se resi, Sixersi su bili bez mase najbitnijih igraca. Galloway opet skupio jedan lep dnp, znaci ja ne znam kakav problem u glavi ima Monty... Jel' to opet neka ironija prema forumskoj populaciji ili zaista to misliš? Moram priznat da te ne kapin. Sunsi vezu dve pobjede protiv dvije od prve tri ekipe istoka i imaju najbolji score na gostovanjima u cijeloj ligi i ti i tu nađeš zamjerku. Pa kako ti ne dojadi više? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 (edited) Isticem ono sto mi se ne svidja i sto me zabrinjava, dok je vreme. Ain't a thang wrong widdit EDIT: ajte, leba vam, nek neko izvuce skor west vs east ove sezone, ukupno, nemam sad kad kopati Edited April 22, 2021 by SteveFrancis#3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 Koliko su Knicksi ukleti, taman dočekaše relevantnu sezonu i momački basket a MSG prazan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 (edited) 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Koliko su Knicksi ukleti, taman dočekaše relevantnu sezonu i momački basket a MSG prazan. Mozda bi ih pun MSG sputavao u tome. :P Edited April 22, 2021 by 12Laki 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 1 hour ago, stoudemire said: s druge strane imamo knickse koji gaze i ne planiraju da stanu (do ponedeljka i duela sa timom iz arizone), osma pobeda za redom, smesi se home court advantage, gledace se doigravanje u gardenu... meni je iskreno drago za njih. najviše ih gotivim na istoku. a što se tiče samog duela prognoza je zaista teška. nama je b2b i zadnja stanica na ovom east road tripu ali i činjenica da smo dobili 3/4 u zadnje četiri sezone u MSG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts