Miki28 Teoljub Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 Cestitke majstoru👌. Nevjerovatna stvar, MVP lige gdje su Lebron, KD, Steph i ostali majstori. Fenomenalno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 31 minutes ago, Miki28 said: Cestitke majstoru👌. Nevjerovatna stvar, MVP lige gdje su Lebron, KD, Steph i ostali majstori. Fenomenalno Majica je još bolja sa zadnje strane 😁 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Great time to be mrtvi belac 5 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) 2 hours ago, Green23 said: Majica je još bolja sa zadnje strane 😁 Steta sto majca moze samo u USA da se kupi. https://teechip.com/hahakila?name=apparel-classic-tshirt-lifestyle-front-187&retailProductCode=638D8F84A2E4F7-D7D210EB1BD1-GS0-TC6-BLK Ipak moze. https://viralstyle.com/samera-saied/michael-malones-shirt#pid=1&cid=230 Edited June 9, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 3 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Kamerunski shaban nije cestitao Jokicu , samo je rekao da je razocaran i da nije mogao na to da utice i da se fokusira na PO. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 7 minutes ago, Zvezdinho said: Kamerunski shaban nije cestitao Jokicu , samo je rekao da je razocaran i da nije mogao na to da utice i da se fokusira na PO. Rekao bih mu samo: "Gospodjo, napustite objekat." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Pa dobro, normalno da je razocaran kad je sam sebe ubedio davno da je maltene najbolji igrac lige. Bas neprijatna persona, fotorobot osobe koju bih izbegavao u svakoj prilici. Ante je uskurcena abominacija kosarke, dok je Embiid nekako paprikas ega, nekakvih licnih frustracija, sitnih kompleksa i potreba da stalno skrece paznju na sebe i generalno se dopadne svima (u formi nekakvog laznog zajebanta i shereta). 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Šro kaže jedan, reci nam da li ide btc na 100000 i kad https://twitter.com/donyatesnba/status/615214976551227392?s=19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar je Dzontra... Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Embiid ce jednog dana nositi dres Lakers-a, Jokic nece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 🤣🤣 2 1 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Hahahahaha, čini mi se da je to Vuco 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) Sedmo MVP priznanje koje nije otislo americkom kosarkasu, peti strani igrac koji je dosao do MVPa, treci Evropljanin koji je dosao do te nagrade i treci osvajac MVP titule koji nije prosao kroz americki koledz sistem ili barem igrao u srednoj skoli. Roknucu se kako sam ovo srocio. Jasno je da ce i Luka kad-tad da upadne u ove liste. Jos jedna zanimljiva stvar, ponovo se desilo da je MVP priznanje zaobislo ''domace'' igrace tri godine zaredom. Prethodni put se desilo u period 05-07, dva puta Nes i jednom Dirk. Edited June 9, 2021 by Ta'veren 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Meloun je sigurno jedan od najboljih NBA trenera danasnjice jer od usrane fransize napravio jedan od najboljih timova u NBA. Od drugog pika u koga nije verovao bas niko od njegovih ljubitelja danas, sem Melouna, on je podredio ceo tim ''debelom'' Somborcu. Naravno danas tog istog trenera obezvredjuju ti isti i to je problem. Svaka cast Jokicu i Melounu i ako mislim da je Embid bolji igrac i nezaustavljiv. Samo sam misljenja da oba igraca nece dugo trajati, posebno ne Embid jer cim se malo uspore gotovi su. Nisu njih dvojica ni u prvih 10 u ligi, ali slabom konkurencijom na mestu centra prosto dominiraju sto je jako tesko u danasjoj modernoj kosarci gde ce ubrzo centri biti raritet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) Meni uopste ne izgleda kao da su Sixersi bolja ekipa od Hawksa. Juce je Atlanta izgubila utakmicu jer je primila mnogo poena iz kontre. Curry je tako postigao vecinu trojki, Harris trcao dobro, Simmons delio dobre pasove. Ali u pozicionom napadu manje vise se sve svodi na Embiida i mislim da Hawksima nije problem ni njegovih 40 poena, vec samo da ne daju ovima da trce. Capeli treba neki konopac da ga obavije oko Embiida i da tako proba da ga srusi, ovako je to totalna nemoc. Young je dobro cuvan sinoc, videcemo kako ce se prilagoditi. Njegova mana je da nema previse strpljenja i da ce radije da isforsira neki sut nego da se vrati i ponovo postavi napad. edit - Simmons je sraman lik, da 4 poena i nikome to nije iznenadjenje. Jebes takvog allstara. Edited June 9, 2021 by Del Piero 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 6 minutes ago, Devil In My Pants said: Meloun je sigurno jedan od najboljih NBA trenera danasnjice jer od usrane fransize napravio jedan od najboljih timova u NBA. Od drugog pika u koga nije verovao bas niko od njegovih ljubitelja danas, sem Melouna, on je podredio ceo tim ''debelom'' Somborcu. Naravno danas tog istog trenera obezvredjuju ti isti i to je problem. Svaka cast Jokicu i Melounu i ako mislim da je Embid bolji igrac i nezaustavljiv. Samo sam misljenja da oba igraca nece dugo trajati, posebno ne Embid jer cim se malo uspore gotovi su. Nisu njih dvojica ni u prvih 10 u ligi, ali slabom konkurencijom na mestu centra prosto dominiraju sto je jako tesko u danasjoj modernoj kosarci gde ce ubrzo centri biti raritet. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Veliki je majstor Jokara, nema sta. Mislim da smo dobili najboljeg ex-Yu kosarkasa svih vremena, jer ovo nisu ostvarili ni Drazen ni Kukoc ni Peja ni Vlada. Drzace Jokic ovi titulu relativno kratko vreme, jer ce u nekom momentu predati stafetu Luki, ali treba imati u vidu da je Luka bio treci pik, dok je Jokic dosao kao apsolutni underdog, a mislim da ce moci duze od Luke da igra na visokom nivou. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Evo ceo scouting report za Jokića uoči drafta 2014 https://bleacherreport.com/articles/2096255-nikola-jokic-nba-draft-2014-highlights-scouting-report-and-more Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 37 minutes ago, Del Piero said: Meni uopste ne izgleda kao da su Sixersi bolja ekipa od Hawksa. Juce je Atlanta izgubila utakmicu jer je primila mnogo poena iz kontre. Curry je tako postigao vecinu trojki, Harris trcao dobro, Simmons delio dobre pasove. Ali u pozicionom napadu manje vise se sve svodi na Embiida i mislim da Hawksima nije problem ni njegovih 40 poena, vec samo da ne daju ovima da trce. Capeli treba neki konopac da ga obavije oko Embiida i da tako proba da ga srusi, ovako je to totalna nemoc. Young je dobro cuvan sinoc, videcemo kako ce se prilagoditi. Njegova mana je da nema previse strpljenja i da ce radije da isforsira neki sut nego da se vrati i ponovo postavi napad. edit - Simmons je sraman lik, da 4 poena i nikome to nije iznenadjenje. Jebes takvog allstara. Mnogo su bolja ekipa...sto ce i pokazati. Mislim da nisi objektivan jer je Atlanta ubacivala ves masine prvi mec...morasmalo sire gledati :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Ves masine iz redom otvorenih pozicija. Stvarno cudno za jednu sutersku ekipu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 I ja bih rekao da Atalanta ima municije da bar 3 tekme u seriji ubaci preko 120. Da li ce to biti dosta ne znam, ali daleko je ovo od resene serije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts