Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Rekao sam vec pocetkom sezone, za mene Curry nije jedan od 'velikih' igraca danasnjice, ako ovu ekipu ne odvede u plejof.

Kad se vrati Klej sljedece sezone, vidjet cemo da li su oni zaista bili dinastija ili su samo imali srece sto je Durant odlucio igrati bas za njih.

Edited by Kosta
  • Like 1
  • Tuzno 2
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, delgado said:

 

Mikal i Jae su preslabi za Kinga. Nema ko u Finixu da ga cuva, a Dre moze ozbiljno da izmori/ponisti Ajtona i odmori Obrvu za napad. Caruso je bio odlican na Kariju, moze biti jos bolji na Krisu Polu ili Devinu... Imamo ozbiljan tim, Poup i Metjuz su takodje sjajni u svom poslu i Dennis.

Po meni Crowder ide na Kinga a po potrebi i Craig. Mikal je fizički stvarno inferioran u odnosu na njega.Ayton definitivno na AD. Očekujem Šarića na Drummondu.Digao je formu i može on njega ukrotiti i osobno ne smatram da nam je on velika pretnja. Phoenix može preživiti ovu udarnu dvojicu LAL pod uvjetom da se ne razmašu drugi a tu prvenstveno mislim na Nemca i KCP a u second unit THT, Kuzme ili Treza. PHO ima po meni dužu i jaču klupu bez obzira što ovdje neki ih nazivaju indijancima.(osobno meni dragom narodu ali u ovom kontekstu pežorativno).Mikal neka bude taj neki osigurač i passing lane interceptor, Uvjeren sam da ćemo imati tonu otvorenih trojki i ako ih  budemo ubacivali u dobrim procentima( imamo preko 13 trojki po meču)onda ne brinem za nas. Imamo prednost i u backcourtu a od njih očekujem nekih 50-60 poena i preko 10asista skupno da bi uopće došli u priliku da dobijemo seriju. Ako Mikal bude ono što ja očekujem da će biti ja vidim tu našu dobitnu kombinaciju. a ako i ne bude tako kakve su moje projekcije, nema druge nego sportski čestitati boljemu. kao što rekoh neki dan to je samo sport, zabava za mase ali i ne prva i najvažnija stvar u životu.

Edited by bodo
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Miki28 said:

Mislim da je sa ovim neulaskom GS u plejof nestala i svaka sumnja da li ce Nikola Jokic biti MVP Nba lige za 2020/21 sezonu💪💪💪💪

 

Vcrs protiv Portlanda da pokaze koji je doktor kosarke🔥

večeras po meni Portland uzima prvu i Dallas te Bucksi i Netsi

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Miki28 said:

Ne vjerujem u Dalas, prejaki su Klipani.

Den-Por ocekujem u 7 teskih meceva, dublji si Blazersi ali MVP je na drugoj strani

ja sam ipak najavio prolazak Klipana ali očekujem baš tvrdu seriju.Sjeti se samo da ih je Dallas odrao u LA skoro 50 razlike. Znam ovo je PO ali ipak mislim da im je Dallas težak match-up. a tek da ne pričam o onoj sklanjalici na kraju regularne sezone. i to meni nešto govori o njima

Edited by bodo
Link to comment
Share on other sites

Sto se tice Golden Stejta i njihovih daljih planova, makar su sada uvideli da je Vigins djubretarski igrac koji nije vredan tih para. Meni se cini i da je Klej bio zdrav da se ne bi usrecili titulom sa ovakvim igracem. Evo jedna Stefova reakcija na sut Viginsa.

 

 

Mogu da se kladim da ce u ofsezoni biti trejdovan. Imaju ovogodisnji Minesotin pik, plus svoj 14. pik, a imaju mogucnost da proture i Vajsmena u trejdu i da dovedu nekog ol stara. Ludaci su, ako ga zadrze.

Link to comment
Share on other sites

Ratnici su se ispucali protiv Jezerđija gdje su zamalo i uspjeli i za mene je ovaj poraz od Grizlija očekivan. A i da su kojim slučajem dobili protiv Jazz-a ne bi imali nikakve šanse kao što ih ni Memphis neće imati.

Link to comment
Share on other sites

Jbg, bila je borba ali je na kraju realno bolja ekipa prosla dalje.

 

Previse je tanko ovo oko Stefa, cak i kad odigraju solidne partije jednostavno nije dovoljno dobro za neki ozbiljniji nivo.

 

Sta da se radi, valjda ce da se oporavi Klej lepo pa da se igra ozbiljnije naredne sezone, ionako bi popili metlu u prvoj rundi.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Takeshi_Kovacs said:

koliko vidim arena prenosi sve tekme veceras/nocas

jel imao jos neko ovde problema sa bagovanjem/seckanjem arena cloud aplikacije otkad nije besplatna?

ili je to do mog neta

Losa im je aplikacija, valjda ce da je malo unaprede.

I EON cesto crashuje i kasni po par sekundi prenos, ali je za Arena cloud spejs satl

Link to comment
Share on other sites

Meni nije jasno kako neko posle 20+ godina igranja kosarke i dalje ne moze iole koliko toliko da baci loptu na kos. I takvi zarade u karijeri 100+ miliona dolara. Kako je Grin drvo na sutu da to nije realno. Mislim bmk svejedno mi bilo ko ce proci ali stvarno neverovatno toliko nemati osecaja i posle 20+ godina igranja kosarke. Cak nije ni blizu pogodio😬

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...