Dracarys Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Meni je Hild bio opcija na draftu nakon Oladipa i Bojana, shodno tome dosta ga vrednujem, vise od Grejema. Plus na to dobijas i Dorta, koji nije nikakav gejmcenger, ali ga smatram viskom u ovom trejdu. Ako uzmemo i okolnosti, da se Grejem i povredio, onda mislim da je jasno ko dobija u trejdu. Meni ovo nije za veto, jer kad Chaos uvaljuje FA igraca za Bruksa, onda ovaj trejd nije nista los. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 A Chaos se prvi pobunio. Svaka cast Grofe, nikad me nisi do sad razocarao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Preteraste ga Delgi ( u stvari da se dobro izrazim pretera ga Delgi ), lepo kaze covek da ste glava za glavu Hild za Grahama bi bilo OK. Jos je covek dodao Dorta, ajd jednom ste pokusali nije vam proslo, sad opet stvarno nije u redu. Cak i ja koji sam pricao da ce ovakvi prljavi tenderski trejdovi da se desavaju izmedju ova 2 tima ( tad su svi cutali) , nisam ocekivao da ce bas ovo da radite toliko cesto. Sto se mene tice veto, a ostaili nek glasaju po savesti kako misle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Zveki, poklonio si Chaosu Bruksa i kako te nije sramota da sad kenjas ? A Otto je umro a Hasan oziveo, tako da , dzabe ste oborili taj trejd, oborite i ovaj ako vas je sramota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Hasan oziveo 1 mec, nakon toga opet nista 6p i 2 skoka. Niko nije Haosu nista poklonio, napravljena je kompletna medicinska ekspertiza za PG pre trejda, pa ko to tako temeljno radi, a Bruks zaserava FG procenat. Kad krene Bruks da mu zaserava FG zazalice sto je napravio ovaj trejd, evo PG ne ide na road trip. Tebe treba da bude sramota, a ne mene. Nije ti bilo dovoljno jednom, pa ste opet pokusali, jos bezobraznije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 4 minutes ago, Zvezdinho said: Hasan oziveo 1 mec, nakon toga opet nista 6p i 2 skoka. Niko nije Haosu nista poklonio, napravljena je kompletna medicinska ekspertiza za PG pre trejda, pa ko to tako temeljno radi, a Bruks zaserava FG procenat. Kad krene Bruks da mu zaserava FG zazalice sto je napravio ovaj trejd, evo PG ne ide na road trip. Tebe treba da bude sramota, a ne mene. Nije ti bilo dovoljno jednom, pa ste opet pokusali, jos bezobraznije. Položi taj B1 pa da te "udomimo" negde za hrpu evrici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 (edited) Ono kad obavestis Drakija da je trejd za veto Edited February 10, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Josh Hart (back) will be available to play on Tuesday vs. the Rockets. Delon Wright (ankle) and Wayne Ellington (calf) will start on Tuesday vs. Brooklyn, with Saddiq Bey returning to the second unit. Hvala dr.Marijana Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Mozda sam ja debil (sto i pokazuje moja pozicija na tabeli), ali meni ovo nije fer trejd nikako. Graham igra losu sezonu, a uloga tesko da ce mu postati bitnija posle ove eksplozije Lamela. Hield je tu najjaca njuska u trejdu by far. Nisam glasao kad je bio prvi trejd izmedju drugara, ali ovde sam lupio veto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Već ste stigli da verujete, svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 (edited) Harden 3 blk za pol Olynyk kao Harden , 5X 3p Edited February 10, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 50 minutes ago, John Dies at the End said: Josh Hart (back) will be available to play on Tuesday vs. the Rockets. Delon Wright (ankle) and Wayne Ellington (calf) will start on Tuesday vs. Brooklyn, with Saddiq Bey returning to the second unit. Hvala dr.Marijana Daj malo tu doktorku i kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Wini-e prebacio na nitro pogon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Najgore vece u fantazi karijeri. Jos mi se i Kol Entoni skrsio, kad nece, nece. U 5 dana sjebase mi se 3 igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 5 hours ago, John Dies at the End said: Harden 3 blk za pol Olynyk kao Harden , 5X 3p nisu mu upisali cistu kradju iz ruku tvog alen delon wrighta iz prve cetvrtine a makar 2 od 3 blokada iz iste prve nisam video, tako da ocekujem da to za jedno dve nedelje najdalje promene Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Hasan bas oziveo, sto kaze delgado 😃 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Pokazuje mi Vlada gde mi je mesto na fantaziju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 2 hours ago, nlavrnja said: Hasan bas oziveo, sto kaze delgado 😃 2 blokade, dosta. Bice u vrhu blokera. Steta sto ne postoji kategirija blk per min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 javite beriju da izbaci igrace da uzme bar TO, kako je krenulo pasce threepwoodovanje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 (edited) Ja sad vidoh da kad bude otisao Bruks da cu samo jednog SF da imam u timu a 4 pleja Ako je neko zainteresovan za Kobija Vajta, EM VI PIJA Derika Rouza neka saljne ponudu, dobro bi bilo da bude SF, al nije bas zacrtano da mora. Moze i neka druga pozicija. Edited February 10, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 8 minutes ago, Zvezdinho said: Ja sad vidoh da kad bude otisao Bruks da cu samo jednog SF da imam u timu a 4 pleja Ako je neko zainteresovan za Kobija Vajta, EM VI PIJA Derika Rouza neka saljne ponudu, dobro bi bilo da bude SF, al nije bas zacrtano da mora. Moze i neka druga pozicija. Imam SF-a koliko ti duša želi 😆 55 minutes ago, stefan81888 said: Pokazuje mi Vlada gde mi je mesto na fantaziju. Stižeš ti to lagano.. čim ova tvoja drva počnu hvatat skokove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Al se napalio ovaj delgado 2.0, menja kao na traci. Ja bez Townsa jednostavno nemam šta da tražim protiv ekipa sa dominantnim centrima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 U ostalim vestima, izgleda je i Jrue fasovao covid, a Wall šutirao bacanja 1-6. Misery signals, indeed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 1 hour ago, Dovla said: Imam SF-a koliko ti duša želi 😆 Stižeš ti to lagano.. čim ova tvoja drva počnu hvatat skokove Poslao sam ti PM, pa vidi, odgovori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 4 hours ago, nlavrnja said: Hasan bas oziveo, sto kaze delgado 😃 Nisi ni čestitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts