LayupFromTheMidget Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 Ma jok on vise hteo u startu ja sam bio stoperska snaga, rekoh dje ces sa toliko bekova u pizdu materinu, previse je to skokova za poene gde smo ionako jaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Kad se trejd zavrsi sa 3 poruke uglavnom je neko najebao, ali mislim da smo ovo skroz fer odradili. Ja kad sam se rastreznio i video sta sam draftovao ostao sam u soku, tako da sam morao malo i da rizikujem sa Irvingom da pojurim neki sistem da dobijem sansu. U planu je jos jedan sa Maticem i ako to zavrsim makar cu znati na cemu sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Jbt ovaj Matic kao napad termita, ja zadremao , rekoh sta lose moze da se desi, kad ono povredi se Morant, on uze Tajusa Dzounsa, a Luvavu me odra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Polivaj, debeli, polivaj, kad su moji sise alergične na DD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 conley usao sa 9ast u 4/4, zavrsio tekmu sa 9ast. al dobro bar se narokao skokova. samo je skakao u cetvrtoj i tih 20pts nije hteo da menja u cetvrtoj, tu voli okrugle brojeve a kod asistencija mu ne smeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 boro early free agency šampion. slo-mo anderson prvo karijerni broj skokova, sada i poena. žeže i delje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Mocni Dort kakvo vece bravo decko ulepsao si mi dan.. Marej Jokic Sruder Klarkson Geri svaka cast momci.. Idemo jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 2 hours ago, stefan81888 said: Polivaj, debeli, polivaj, kad su moji sise alergične na DD. I jos smes da se javljas 😛 ... ove dve tvoje bukve imale vise skokova od svih mojih zajedno 😴 1 hour ago, đubrivo. said: boro early free agency šampion. slo-mo anderson prvo karijerni broj skokova, sada i poena. žeže i delje Kad' sam ja kreten ( ne znam i sto ga nisam uzeo u poslednjim rudara drafta, bio mi "pribelezen" u tefter) 6 hours ago, Zvezdinho said: Jbt ovaj Matic kao napad termita, ja zadremao , rekoh sta lose moze da se desi, kad ono povredi se Morant, on uze Tajusa Dzounsa, a Luvavu me odra. Tajus je bezveznjakovic, nece videti minute pored Meltona ako prodje "protokol" 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Just now, John Dies at the End said: Kad' sam ja kreten ( ne znam i sto ga nisam uzeo u poslednjim rudara drafta, bio mi "pribelezen" u tefter) bolje i to nego da planiraš jednog rukija koji poliva, wisemana, pa ne staviš u queue ni njega ni WCJra i onda draftuješ brook lopeza, noela, gasola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 (edited) Ok ako bilo ko ima neku ideju za trade, neka slobodno pošalje. Dosadno ovako. P.S. Gde si @Zvezdinho, šta ima novo? Edited December 29, 2020 by Noćna mora B92 fantazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 Kakav crni melton tyus je iskusna fantazi kuka, moze biti koristan ove nedelje ali onda nemam strimera ubise juce Josh i TLC zvekija 50 poena mu dali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 43 minutes ago, John Dies at the End said: I jos smes da se javljas 😛 ... ove dve tvoje bukve imale vise skokova od svih mojih zajedno 😴 Čekaj još Durant da proigra. 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Sa ova 2 trejda ekipica je skoro kompletirana. Ostalo je jos da trejdujem Midltona. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 (edited) 50 minutes ago, Itachi Uchiha said: Sa ova 2 trejda ekipica je skoro kompletirana. Ostalo je jos da trejdujem Midltona. 😄 Ocekujem neki kacamak trejd, gde ces ti da pojacas nekoga , a ti ces da dobijes kacamak igrace. Morant nije prelom, al nije iskljucena ahilova tetiva. Taman nakon ovog dana sam mislio da mogu Xpertu da kazem rekoh ti da ce Kajrija da odmaraju zato sam uzeo Moranta kad ono krk. Uzeh Trenta Jr , bio FA Izneverovao sam kad sam video. Ja jos unisten padoh samo na CJ za jedan kos ili 2 poena, smucio mi se fantazi i kladionka nakon toga, ovi kupe ko buba termiti, ja se neckam, obrcem da vidim kad ono vidm Trentara Jr na vejveru, rekoh auu dal da spicim 8. Odem na Portland i tek nakon duzeg vremena skapiram da je ovaj FA Izvolite pogledati. Edited December 29, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 1 hour ago, Zvezdinho said: Ocekujem neki kacamak trejd, gde ces ti da pojacas nekoga , a ti ces da dobijes kacamak igrace. Morant nije prelom, al nije iskljucena ahilova tetiva. Taman nakon ovog dana sam mislio da mogu Xpertu da kazem rekoh ti da ce Kajrija da odmaraju zato sam uzeo Moranta kad ono krk. Uzeh Trenta Jr , bio FA Izneverovao sam kad sam video. Ja jos unisten padoh samo na CJ za jedan kos ili 2 poena, smucio mi se fantazi i kladionka nakon toga, ovi kupe ko buba termiti, ja se neckam, obrcem da vidim kad ono vidm Trentara Jr na vejveru, rekoh auu dal da spicim 8. Odem na Portland i tek nakon duzeg vremena skapiram da je ovaj FA Izvolite pogledati. Posalji ti ponudu i budi srecni dobitnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 4 hours ago, Zvezdinho said: Ocekujem neki kacamak trejd, gde ces ti da pojacas nekoga , a ti ces da dobijes kacamak igrace. Morant nije prelom, al nije iskljucena ahilova tetiva. Taman nakon ovog dana sam mislio da mogu Xpertu da kazem rekoh ti da ce Kajrija da odmaraju zato sam uzeo Moranta kad ono krk. Uzeh Trenta Jr , bio FA Izneverovao sam kad sam video. Ja jos unisten padoh samo na CJ za jedan kos ili 2 poena, smucio mi se fantazi i kladionka nakon toga, ovi kupe ko buba termiti, ja se neckam, obrcem da vidim kad ono vidm Trentara Jr na vejveru, rekoh auu dal da spicim 8. Odem na Portland i tek nakon duzeg vremena skapiram da je ovaj FA Izvolite pogledati. Jaoj sad cemo opet morati da citamo o Trentu Jr dok ga ne uvali nekome ili dropuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Mene taj Trent fino rascmario... Nista, evidentno je da imamo najgoru ekipu u ligi, Maxa sada stupa na scenu sa svojim potezima Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 14 minutes ago, delgado said: Mene taj Trent fino rascmario... Nista, evidentno je da imamo najgoru ekipu u ligi, Maxa sada stupa na scenu sa svojim potezima Evo pade Love na 3/4 nedelje, bice Nance solidan barem mesec dana. Randle je najbolji igrac NYK jos je BUrks (2 najbolji u ovoj sezoni upitan). Nema predaje delgi, prodaj Lebrona nekome 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Uvaljaj Lebrona Japiju za Midltona , vidis da poklanja igrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 5 hours ago, Zvezdinho said: Ocekujem neki kacamak trejd, gde ces ti da pojacas nekoga , a ti ces da dobijes kacamak igrace. Morant nije prelom, al nije iskljucena ahilova tetiva. Taman nakon ovog dana sam mislio da mogu Xpertu da kazem rekoh ti da ce Kajrija da odmaraju zato sam uzeo Moranta kad ono krk. Uzeh Trenta Jr , bio FA Izneverovao sam kad sam video. Ja jos unisten padoh samo na CJ za jedan kos ili 2 poena, smucio mi se fantazi i kladionka nakon toga, ovi kupe ko buba termiti, ja se neckam, obrcem da vidim kad ono vidm Trentara Jr na vejveru, rekoh auu dal da spicim 8. Odem na Portland i tek nakon duzeg vremena skapiram da je ovaj FA Izvolite pogledati. Ček malo... Zašto nije na vejveru završio Trent.. ja sam ga izbacio i ti ga pokupiš istog trena kao FA.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 😄 3,2,1.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Nije proslo 24h od kako si ga pokupio i dropovao. Kakvo samoubistvo Matica u samo 2 poteza, pa jel realno ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Oću ja LeBrona. Jbt Uchiha prodade pola tima. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 (edited) To sad Matic njemu vraca za proslu sezonu kad mu je Japi poklonio Micela sa najboljim PO rasporedom za drvo Adamsa , klasican 3 za 3 trejd Edited December 29, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts