Zvezdinho Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Ne treba Bice vesela sezona, a vi hocete samo 3 IR mesta. Quote 48 of the 546 players that were tested for the coronavirus from Nov. 24-30 have tested positive for COVID-19, according to Shams Charania of The Athletic. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 2, 2020 Author Share Posted December 2, 2020 (edited) 5 minutes ago, Zvezdinho said: Tako su mnogi pricali i mislili pa su bili oduvani u PO od mene, nemoj da me cackas, taman sam mislio da igram jednu sezonu onako rekreativo da se udje u PO, da ne saljem cirkulare i ostalo. Da da ja nikad ne gubim u 1 rundu posto se raspored tempira za to, tek kasnije kada mi dodje slabiji raspored, pitaj Magiju, Boru i ostale sto su usli kao vruce ekipe pa su poslati na smetiliste. Ovaj put je opet tempirana forma za 1/4 i magiju. Uzet Donovan sa 4; Janis Ibaka Badi isto po 4 Posle bi bilo truc muc protiv Delgija posto par njih imalo po 3 Jos tebi da si prosao Magiju, Sarlota imala ili 2 ii 3. Ne bi se lepo proveo 100% Edited December 2, 2020 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 (edited) Bla bla truc, udji za pocetak u finale, pa onda mozemo da pricamo. Jbt cak i Maksa ima jedno finale, ej Maksa. 7 minutes ago, John Dies at the End said: Salji instrukcije kako da glasam 😴 Al' treba jos koji "like" 😄 Glasaj 4 IR mesta , a ovo ostalo glasaj kako oces Edited December 2, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 2, 2020 Author Share Posted December 2, 2020 Just now, Zvezdinho said: Bla bla truc, udji za pocetak u finale, pa onda mozemo da pricamo. Jbt cak i Maksa ima jedno finale, ej Maksa. Bla bla truc, udji normalno u ligu pa onda mozemo da pricamo. Ovako si samo glasna maskota. Kao tajson i Roy Jones pre neko vece. Evo Nbk 3 put covek posteno ulazi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Bla bla truc, udji normalno u ligu pa onda mozemo da pricamo. Ovako si samo glasna maskota. Kao tajson i Roy Jones pre neko vece. Evo Nbk 3 put covek posteno ulazi. Neko je Tajson, a neko Nejt Robinson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Just now, Zvezdinho said: Neko je Novi Pazar , a neko TSC 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Ne blamiraj se i poslusaj svog nekadasnjeg ucenika ili profesora Madjiju za 4 IR mesta , eno ti poll na vrhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Igra se liga, naravno. Draft se pada po sred rodjendana, lepo bi bilo da mi se zapakuje neki Janis. I ja sam saglasan sa Haosom, mogli bi da se učipimo simbolično za neku nagradu pobedniku, razmislite o tome. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 ne igram ovo zbog nagrade plus ste obojica glasala za 3x IR slota tako da ko vas jebe edit kaos nije, my bad, poslaću mu 500 dinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Ne igra se zbog para, nego zbog prestiza, ali mi ne bi bio problem da posaljem 1000 dinci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Nije toliko zbog novca, 1000 dinara se nadam da ne predstavlja nikome veliki iznos, ali stvarno bi bilo lepo i podigli bi ligu na visi nivo ukoliko bi pobednik dobio nba dres ili tako nesto. Ja sam apsolutno za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 1 minute ago, Magia said: 1000 dinara 750 dinara. to je 3 x IR slota 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 8 minutes ago, đubrivo. said: ne igram ovo zbog nagrade plus ste obojica glasala za 3x IR slota tako da ko vas jebe edit kaos nije, my bad, poslaću mu 500 dinara 3 IR slota, 4 IR slota, zna se da te protiv mojih, što bi rekla gospoda iz mog sela, ne spašavaju ni kožne gaće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Just now, zorex said: 3 IR slota, 4 IR slota, zna se da te protiv mojih, što bi rekla gospoda iz mog sela, ne spašavaju ni kožne gaće. neka teren sudi o tome. da si ti jedini protiv koga imam istorijski negativan skor, gde bi mi kraj bio. al' za ove slotove, sve sam vas popisao što ti kažeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 48 minutes ago, đubrivo. said: neka teren sudi o tome. da si ti jedini protiv koga imam istorijski negativan skor, gde bi mi kraj bio. al' za ove slotove, sve sam vas popisao što ti kažeš. Ne brini se uini, ima da puku ko Tramp, ponadali se se bezveze, sad ce da stignu glasovi postom kao u Pensilvaniji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 kako bre stop the count grofe, gubimo 2 razlike, trebaju nam dve trice baci neku od onih tvojih statisticki naprednih kletvi na sledece timove + na @maXa88 jer je progutao lavrnjin rovac i ne zna ni za sta je glasao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 (edited) Nemoj da diras larvnju nije jos glasao, bice to sve kako treba kad krene softver iz Srbije da ponovo prebrojava glasove. Jbt nekad ti nisu dovoljna ni 2 IR slota kad su normalne okolnosti, jedan dodatni nista ne znaci, korona , plus ce da pljuste povrede zbog ranog pocetka sezone. Ima da se bacaju out igraci na FA listu samo tako, pa ce da bude kuknjava. Edited December 3, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 (edited) ma nece niko da baci ozbiljnog igraca na FA tek tako, nego ce da bude cripple fight cele sezone i odlucivace tako neka ultimativna talija lavrnja & posada se i nadaju da ce neko da bude dovoljno blesav pa da izbaci neka dva ozbiljna igraca da bi uzeo gologuziju sa FA ali fazon je sto to niko nece ni uraditi. jos ce svi da se stekaju na waiveru cekajuci tu veliku nagradu pa cu samo da kupim te neke bednike sa 18e pozicije meni realno nije tolika razlika. ja koliko inace imam povredjenih u protekle 2-3 sezone, kontam da je vise skoro pa nemoguce cepam draft, menjam jednog velju nevolju a ovima cu da se smejem cim neko zakuka na sudbinu Edited December 3, 2020 by đubrivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Vala, ovo je skracena sezona na 15 kola, svaka kategorija dosta vise znaci. Osetim li da ne ide nesto po loju i da mi visi ucesce u PO-u i neki igrac mi bude aut na 4-6 nedelja, a nema mesta na IR-u, ide dropcina. Nije mi bitno sa kakvom ekipom cu igrati PO, sve dok igram PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 2 minutes ago, đubrivo. said: ma nece niko da baci ozbiljnog igraca na FA tek tako, nego ce da bude cripple fight cele sezone i odlucivace tako neka ultimativna talija lavrnja & posada se i nadaju da ce neko da bude dovoljno blesav pa da izbaci neka dva ozbiljna igraca da bi uzeo gologuziju sa FA ali fazon je sto to niko nece ni uraditi. jos ce svi da se stekaju na waiveru cekajuci tu veliku nagradu pa cu samo da kupim te neke bednike sa 18e pozicije meni realno nije tolika razlika. ja koliko inace imam povredjenih u protekle 2-3 sezone, kontam da je vise skoro pa nemoguce cepam draft, menjam jednog velju nevolju a ovima cu da se smejem cim neko zakuka na sudbinu Meni se desilo da imam 4 ozbiljna igraca O prosle sezone i to 2 kola, tad se jos nije znalo da je onaj lik iz Orlanda zavrsio sezonu pa sam ga cuvao bas zbog toga da se ne bi desilo da ga neko capi i zaigra u PO, a rezultat trpeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Ja sam 4 out igraca isto vukao duze vreme, mislim jedno 4-5 nedelja. A tek ova Korona kada udari, gde je sasvim moguce da se ima dva igraca pozitivna na virus. Da se ne govori da se mozda moze desiti da se ima i 3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 1 minute ago, Zvezdinho said: Meni se desilo da imam 4 ozbiljna igraca O prosle sezone i to 2 kola, tad se jos nije znalo da je onaj lik iz Orlanda zavrsio sezonu pa sam ga cuvao bas zbog toga da se ne bi desilo da ga neko capi i zaigra u PO, a rezultat trpeo. ja nekih 5-6 kola po sredini imao makar jednog out van IR a takodje makar dve nedelje 2 x out sreca da sam dobro krenuo prva 3-4 kola ma dobro, bice isto za sve. samo znam da cu da se smejem kukanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 (edited) 7 minutes ago, đubrivo. said: ja nekih 5-6 kola po sredini imao makar jednog out van IR a takodje makar dve nedelje 2 x out sreca da sam dobro krenuo prva 3-4 kola ma dobro, bice isto za sve. samo znam da cu da se smejem kukanju Ma polako uini sto se tice glasanja samo cu da ti kazem. Edited December 3, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 (edited) Pozdrav momci! Oprostite na mojem kašnjenju.. Nisam ni ispratio kako valja sve ove vaše aktivnosti, ali važno da sam tu.. Nekako ću naći free tajma za sve ovo, pa kako ispadne. Prošle sezone je to isto bilo tako, pa eto, dogurali smo dovde.. Sve u svemu, ćeraćemo se momci! Sretno 😉 Edited December 3, 2020 by nlavrnja 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts