Jump to content

Pitanja koja zivot znace  

20 members have voted

1. 1. IR mesta

2. 2. Format lige (br nedelja reg + po)

• 15+4 (12 ekipa u PO)
    • 16+3 (8 ekipa u po)
  3. 3. Termin drafta

• Nedelja 20.12. u 21:30
    • Da li uopste postoji neki drugi termin?

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa zems me tagovao, pa mu odgovaram. Ladno izgubio opkladu i sad bi da se izvuce:s_d: Mislim ne bi ja ni insistirao da nije potegao ovo sa kafom i tagovao :classic_biggrin:

Edited by Zvezdinho
Posted
On 6/23/2021 at 7:16 PM, delgado said:

sta cemo mi na ovoj temi

Ovo je nesto najpametnije i najsmislenije sto si napisao poslednjih godina :classic_tongue:

P.S: nedostajecete mi 🥲

On 6/23/2021 at 9:15 PM, Zvezdinho said:

Pa zems me tagovao, pa mu odgovaram. Ladno izgubio opkladu i sad bi da se izvuce:s_d: Mislim ne bi ja ni insistirao da nije potegao ovo sa kafom i tagovao :classic_biggrin:

Brt, ja ne bezim od dogovorenog, ali mora da se zna neki red... prvo kafica i upoznavanje,  potom vecera, I na kraju :classic_laugh:

Jos 3 dana robije, i eto me u zavičaju... spremaj se da platis kaficu, ja sam spreman, vec posetio Geldautomat :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted (edited)

E ne ulazimo mi u intimnu vezu pa prvo picence, kafa, pa vecera i na kraju sex ( dobro bio je u plej outu sex :classic_biggrin: ). Izgubio si opkladu, ko oces ispuni je , ko neces ne moras.Kafu ces da dobijes kad ispunis opkladu :s_d:

Edited by Zvezdinho
  • Ha-ha 1
  • 3 weeks later...
Posted
43 minutes ago, Drakaris said:

Nisam ulazio, ali nisam ni ispadao :wicked:

Pa kako onda pises da napadas titulu:lol_2: To sto nisi ispadao ti nista ne znaci ako nikakav uspeh nisi imao, ispadao je i Haos pa je vezao 3 finala i 2 titule.

Posted

Zato što Zveki ja znam koje su moje mogućnosti. Sa promašenim pikom prve runde i celu sezonu bez igrača druge i šeste runde, pritom sam uz to imao milion pehova, ja sam oduševljen mojim sposobnostima kako sam uspeo da opstanem, da sam čak u poslednjem kolu bio veoma dominantan protiv jake plej of ekipe. Imao sam tada samo 2 draftovana igrača u ekipi. Kada nisam prošle sezone ispao u ovoj glupoj Korona sezoni, neću nikada.:classic_wink:

Ja ću kad tad osvojiti titulu, čim se Mađija prošetao plej ofom, što vala ne bih i ja :reading:

A ti Zveki, ostaje ti da guliš B ligu godinama u stilu Notingem Foresta. Nije ni tamo slabo i tamo je konkurencija jaka, jedva ćeš dobaciti do plej ofa. Maksa i Delgado, verujem da će Trip dosta ozbiljnije da uđe u sezonu, Vlada, Brogdon, Mile, plus uvek neki anonimus iz C napravi značajno jaku ekipu.

Sad Zveki nemoj da se dvoumis oko Ala Horforda, imaće fine statse.

Posted

Bio si dominantan protiv PO ekipe, al protiv mene u 2 meca prolse sezone uvek padne razchmarivanje:lol_2:

18 minutes ago, Drakaris said:

Ja ću kad tad osvojiti titulu, čim se Mađija prošetao plej ofom, što vala ne bih i ja :reading:

You won last playoff match in a B league when Barack Obama was president. We wanna know why should anyone expect anything different :default_coffee:

Posted

Slabo ti pamćenje radi, Obama je bio predsednik do 2017. Ja sam ušao u A ligu dve godine kasnije.

4 minutes ago, Zvezdinho said:

Bio si dominantan protiv PO ekipe, al protiv mene u 2 meca prolse sezone uvek padne razchmarivanje:lol_2:

Zato je na tvojoj ekipi bila redaljka

Posted (edited)

U godini kad si usao preko B  lige nisi pobedio u PO ni jedan mec, na osnovu regularne sezone si prosao :default_coffee: Znaci nisi dobio PO mec jos od vremena kad je Barak Obama bio predsednik:default_coffee:

Znaci PO katastrofa, zato pitam zasto bi se nesto promenilo u sezoni kad planiras da budes prvi u A ligi :default_coffee:

Edited by Zvezdinho
Posted
8 minutes ago, Zvezdinho said:

U godini kad si usao nisi pobedio u PO ni jedan mec, na osnovu regularne sezone si prosao :default_coffee: Usao si u sezoni preko B lige 17/18 sezona, znaci nisi dobio PO mec jos od vremena kad je Barak Obama bio predsednik:default_coffee:

Znaci PO katastrofa, zato pitam zasto bi se nesto promenilo u sezoni kad planiras da budes prvi u A ligi :default_coffee:

Nema veze, tada kada sam bio prvi u RS sam pobedio Đoloa u PO-u, drago mi je što mi stara mušterija dolazi u A ligu

17/18 nisam ni igrao plej of, jedva da sam znao kako se draftuje te godine, a kamoli neku ozbiljnu strategiju da spremam.

Zveki, kada budeš bio prvi u RS u bilo kojoj ligi, znaćeš koliko je to težak poduhvat i trebalo bi da ta ekipa ima malo veće povlastice, sem prednosti u odnosu na svaku ekipu usled nerešenog rezultata.

Posted (edited)

Ja se secam da si te sezone odmah ispao u 1/4 i da si pricao kako PO i nije bitan i ako si pre toga pricao da ces laganica da osvojis PO :s_d: 

Edited by Zvezdinho
Posted (edited)
On 7/14/2021 at 11:13 AM, John Dies at the End said:

Molim vas, prestanite da trolujete topic :wink2:

@Zvezdinho  Zveki, nista od romantične večere ovaj put, teska srca moram da produžim ovo mucenje po moru :default_coffee:   ( al da ne budem stipsa, cu uplatim vaučer  😄 )

Auu kakav shok. Ko da nismo znali da ne ispunjavas opklade:lol_2: Doduse mozes da otkupis tu veceru tako sto ces da nam prepustis mesto u A liZi posto si i onako trebao da ispadnes da ti nisu prosla onda 2 fantomska trejda gde si za nista dobio veoma pristojne igrace :whistling: Jedino tako da ocistis obraz :classic_tongue:

Edited by Zvezdinho
  • 2 weeks later...
Posted

Zveki, specijalan popust za časove imaš do kraja avgusta, u septembru je tarifa dosta veća, jer kasnije je u igri dosta fantazi igrača koji traže pomoć.

• Ha-ha 1
Posted

Pomislio sam i da otvorim youtube kanal na engleskom da prognoziram NBA fantazi, jer toga baš slabo ima na netu i ako ima, blagorečeno, nemaju pojma.

Posted
41 minutes ago, Drakaris said:

Zveki, specijalan popust za časove imaš do kraja avgusta, u septembru je tarifa dosta veća, jer kasnije je u igri dosta fantazi igrača koji traže pomoć.

Neka, preskocicu casove : Kako biti razchmaren od Zvezdinha 2 puta u toku jedne sezone.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...