Jump to content

Pitanja koja zivot znace  

20 members have voted

1. 1. IR mesta

2. 2. Format lige (br nedelja reg + po)

• 15+4 (12 ekipa u PO)
    • 16+3 (8 ekipa u po)
  3. 3. Termin drafta

• Nedelja 20.12. u 21:30
    • Da li uopste postoji neki drugi termin?

Recommended Posts

Posted (edited)

Definitivno nemam vise volje, energije ( a i vremena ) za ovogodisnju sezone ( ponovo bez SGA, Darijusa i jos jednog Darijusa😴 ) ...  

Da se odjavim sa teme ( Ali ne kao Zveki :classic_tongue: ), moracu da vas uskratim za svoje duhovite a nadasve  visoko intelektualne postove neko vreme :wink2:

Dogodine u Prizrenu  B

Edited by John Dies at the End
Posted
9 hours ago, John Dies at the End said:

A jbt, kukas kao da su sve CAT neizvesne, a jedino moze da te stigne u def skokovima ....a sta ja da napišem 😴

Napusti prostoriju, blokade i FG procenti su upitni, naravno defanzivne skokove je preokrenuo.

Posted

Sisinho ti ko da igras protiv nbka a ne protiv pokupanog lavrnje. covek nema cime da preokrene. 

uz malo srece od sledece sezone ce biti komesar ali u b lizi

• Ha-ha 1
Posted (edited)
15 minutes ago, maXa88 said:

Sisinho ti ko da igras protiv nbka a ne protiv pokupanog lavrnje. covek nema cime da preokrene. 

uz malo srece od sledece sezone ce biti komesar ali u b lizi

Duvaj ga Prdinho, meni treba velika pobeda da se vratim nista mi ne znaci pobeda tipa 9-3-1. Razlika u fg je samo 1 procenat, u blokadama samo jedna blokada. A i sl.bacanja samo 2.5 posto razlika.

Edited by Zvezdinho
Posted
21 minutes ago, đubrivo. said:

@maXa88maksimilijane, uzmi frenkija, rose i rivers su out, elf i quickley questionable

ocu uini. jel ti to cale reko ili je neka tvoja procena? cenim da si od njega nasledio taj dar  hehe

@sisinho

pa to i kazem gluperdo. opeglaces ga lagano i poslati da se druzi sa nama. nema cime da preokrene jer ti raspored ide na ruku

Posted (edited)

Kako cu genije ( ili buzdo iz Nis) da ga ispeglam kad ce da me stigne blokade i FG procenat, a mozda i sl.bacanja. Ovi moji nogama sutiraju, a njegov Porter Jr iz Hjustona sabija, lupa blokade, a ja od skakaca imam samo Plamija, Dzavela i mocnog Patona sto si ga bacio sve po jedan mec.

Edited by Zvezdinho
Posted

ne igraju ovi tvoji uini ali ne brini. imam rendala i burksa

inace nikako da te pitam, kaki je osecaj kad ste opet posle linsenitija, po ekipa? moze cak i do drugog kola ove godine

Posted

Kako nisu, igrali su, 11/12 sezona, Lin preuzeo stafetu dok je Melo bio povredjen, posle se plasirali u PO za sedmog mesta i ispali od Heata u prvoj rundi 4-1. 

To je ona serija kada je Stat imao fireman epizodu

Posted

auuuu uiniii pa ja bolje pratim nikse nego ti 🙂 sezonu im je lin izvukao kad su se sjebali melo,  smit i cendler. ja pratio lina svake veceri i navijao za nikse dok se nisu vratila 3 smrada i usrala sve

imate topina, zalog za buducnost. ne znam mogu li da uzmu druma. to bi super bilo

Posted
25 minutes ago, maXa88 said:

imate topina, zalog za buducnost. 

ma sranje je bila ta seyona, sledeca je bila super

koji zalog za buducnost, lik ima 4 godine do penzije

Posted
6 hours ago, Drakaris said:

Pa ce investicije da polazu u Dramonda :s_d:

Cek prvo treba da zavrsi u Niksima, pa posle u Bruklina pa ce tek onda u Sunsima.
Zajebace me opasno Memfis i JJJ ove sezone sa njim ovaj tim uzima titulu lagano.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...