Fat Zadd Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Ko je izvor, Gaga?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Cim je sad tako siguran, mora da ima 12 lajka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Pa pisu ljudi na nasoj NBA temi. izvor je neki lik sa autorizovanim tviter nalogom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 9, 2021 Author Share Posted March 9, 2021 Da bas se buyout uklapa sa idejom Cavsa.https://cavaliersnation.com/2021/03/09/report-cavs-playing-hardball-in-andre-drummond-trade-talks-expect-pick-or-young-player/amp/?__twitter_impression=true Hoce to tako ali tek tamo posle 25 marta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Ma tvrde pazar samo, vidi sta se pise na nasoj NBA temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 29 minutes ago, Zvezdinho said: Pa pisu ljudi na nasoj NBA temi. izvor je neki lik sa autorizovanim tviter nalogom. izvor je nfl igrac 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 9, 2021 Author Share Posted March 9, 2021 25 minutes ago, gggggggg said: izvor je nfl igrac Dobro napreduje od random trade machine dosao je do NFL igraca. Blizu je 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 zveki evo ti tedi jang Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 6 hours ago, Itachi Uchiha said: zveki evo ti tedi jang Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 (edited) Odlicna ponuda. Cikago ni ne razmislja da ga trejduje sto se tesko moze reci za Duma hehe Zveki oces Hasu? Kazu ide kod lebrona izvor- neki rendom lik sto ga siljka na Hasu (nije delgado) edit kad smo kod toga, uco oces hasu za tedija? Edited March 10, 2021 by maXa88 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Zems @John Dies at the End odgovori na pm poruku, video sam da si je otvorio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 pusti ga da promišlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Ma tripadzija tezak, utripovao da sam ga prestigao na tabeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 (edited) 5 hours ago, maXa88 said: Odlicna ponuda. Cikago ni ne razmislja da ga trejduje sto se tesko moze reci za Duma hehe Zveki oces Hasu? Kazu ide kod lebrona izvor- neki rendom lik sto ga siljka na Hasu (nije delgado) edit kad smo kod toga, uco oces hasu za tedija? Makso vraca vam se Oto Porter sutra !!! Edit: U svari zajebo sam se , ne vraca se tebi, nego Delgiju. Edited March 10, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 11 hours ago, đubrivo. said: pusti ga da promišlja. Tako je dobri moj Wini-e ... 3X meri 1X seci 😄 ili yako vec nekako 😄 11 hours ago, Zvezdinho said: Zems @John Dies at the End odgovori na pm poruku, video sam da si je otvorio Da da video pročitao... ali neki Mi moramo i da sticemo kapital jbg Arbait 10 hours ago, Zvezdinho said: Ma tripadzija tezak, utripovao da sam ga prestigao na tabeli. Pa nisi mi jos prestigao, ali kad' se zavrsi ovo kolo, tu smo negde, na CAT dve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) 5 hours ago, John Dies at the End said: Tako je dobri moj Wini-e ... 3X meri 1X seci 😄 ili yako vec nekako 😄 Da da video pročitao... ali neki Mi moramo i da sticemo kapital jbg Arbait Pa nisi mi jos prestigao, ali kad' se zavrsi ovo kolo, tu smo negde, na CAT dve I opet mi nisi odgovorio, pa ne radis 48h u jednom danu majku mu Prokleta je Amerika Dojchland i zlato sto sjaaaaa; Sta mi vredi tvoja slika kad na trejd ponudu ne odgovorih ja . Edited March 11, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) Nije bas 48, ali blizu si I na sve povrede i odlozene utakmice, onaj mali kreten se nije pojavio na testiranju... ma duvaj ga, trebao sam da ga poklonim Zvekiju. Edited March 11, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Cim je Grejem dosao kod mene, koleno mu je ozdravilo i veceras dostupan za igru. Mogao bi i ovaj dragoceni da nabije skokove u ove dve veceri, jer se Adebajo povredio. Mozda se i okrene protiv Matica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Draki uzmi Dramonda, proigrace kod tebe 100 posto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 1 minute ago, Zvezdinho said: Draki uzmi Dramonda, proigrace kod tebe 100 posto. Nisam ja ni rekao da nece, samo sam rekao da ce njegov prvi mec biti u aprilu mesecu A i sto bih te pojacavao kad si mi konkurent za plej of Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) 6 minutes ago, Drakaris said: Nisam ja ni rekao da nece, samo sam rekao da ce njegov prvi mec biti u aprilu mesecu A i sto bih te pojacavao kad si mi konkurent za plej of OUT Ispravio sam, sad je dobro i ispravno napisano. Edited March 11, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Eee Zveki, a preko poruke mi hvalis ekipu, kako bez problema mogu sve da potucem, samo da mi uvalis Dramonda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 5 minutes ago, Drakaris said: Eee Zveki, a preko poruke mi hvalis ekipu, kako bez problema mogu sve da potucem, samo da mi uvalis Dramonda i ja mogu da dobijem svakoga kada su svi funkcionalni ali to ne znaci da nisam u zoni ispadanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Jbg ne ide ti rezultat na ruku, a ni odsustvo Furnijea. Plus tezak raspored. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Ma ko jebe tog slepca, bitno je da ce sada Grejem i dragoceni da razvaljuju. Sto se tice jakog rasporeda, videce oni sta je jak raspored kada nalete na mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts