ćušpajz Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 okej, nemam ni[ta protiv @Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Radite šta hoćete za trejd. Nemam ništa protiv da uzmem Brooksa, a nemam ništa protiv ni da zadržim Loua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 (edited) 16 minutes ago, đubrivo. said: okej, nemam ni[ta protiv @Zvezdinho Krivo mi zbog tebe ako se PG na duze skrshio, al to je sve ako, mi smo odigrali hazarderski pa sta bude bude. Mozda bude duze, mozda ne bude, al nama lici da ce da bude na osnovu istorije bolesti kod NBA igraca. Edited February 9, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 (edited) ma gledao sam i ja na tom "fantasy doctors" youtube kanalu da može da bude sve od par tekmi do pola godine zavisi šta mu otiče; ako je palac onda nije drama. ako je bilo šta ostalo onda je metar ili 4 metra ili operacija ništa me neće iznenaditi. love je krenuo u pre-season sa "štedimo ga zbog udarca" da bi odigrao samo prvu tekmu. conley izgleda ide istim putem a igra na borderline allstar nivou. hunter igrao tekme života i eto juče operisan without timetable (a bio je DTD). DFS što je fasovao koronu mi je najsmešniji izostanak do sada plus što u svakom duelu imam te situacije kada par bitnijih igrača ne igraju tako je kako je. imam zajeban sastav u teoriji ali je praksa drugačija život'nja Edited February 9, 2021 by đubrivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 @Zvezdinho upisaše ti pobedu u TO koloni, pronašli su neku izgubljenu i to ne u nedelju nego ranije ovo samo meni može da se desi. dvaput. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 mislim da sam prvi put za sve ove godine video da neko sa 7 igraca ima 0 ofanzivnih skokova 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 (edited) 26 minutes ago, đubrivo. said: @Zvezdinho upisaše ti pobedu u TO koloni, pronašli su neku izgubljenu i to ne u nedelju nego ranije ovo samo meni može da se desi. dvaput. Izgleda ili je software pukao, ili ovi sa ESPN kompletno... meni protiv Dovle oduzeli pun qr#c skokova, tako da sam izgubio tu CAT.. @Dovla kako sam ja uspeo da izgubim, a ti dobijes def reb??? Edited February 9, 2021 by John Dies at the End 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Koliko si očajan od nula do vraćam PJ Tuckera u ekipu. Ja se sve nešto nadam da bi za 30 minta koliko u proseku igra mogao povremeno da ubaci neku trojku, nakupi skokove sad kad nema Wooda, ukrade koju loptu i slično al naš junak nastavlja sa invisible man aka Tony Snell partijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Koliko si očajan od nula do vraćam PJ Tuckera u ekipu. Ja se sve nešto nadam da bi za 30 minta koliko u proseku igra mogao povremeno da ubaci neku trojku, nakupi skokove sad kad nema Wooda, ukrade koju loptu i slično al naš junak nastavlja sa invisible man aka Tony Snell partijama. ja sam ga uzeo juče jer igra dva dana za redom i kao, jebeš PPM, samo neka cepa skokove, ubaci koju tricu i ukrade par komada. jutros mi se toliko povraćalo da sam ga bacio i iskoristio četvrtu izmenu imao sam ga pretprošle sezone, nije bre bio baš ovoliko bangav. dal' ga je harden ipak kljukao više loptama i/ili mu je d'antonijeva šema više odgovarala, pojma nemam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 1 hour ago, John Dies at the End said: Izgleda ili je software pukao, ili ovi sa ESPN kompletno... meni protiv Dovle oduzeli pun qr#c skokova, tako da sam izgubio tu CAT.. @Dovla kako sam ja uspeo da izgubim, a ti dobijes def reb??? Ahh šta ćeš.. sredio ja to preko veze 😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 33 minutes ago, đubrivo. said: ja sam ga uzeo juče jer igra dva dana za redom i kao, jebeš PPM, samo neka cepa skokove, ubaci koju tricu i ukrade par komada. jutros mi se toliko povraćalo da sam ga bacio i iskoristio četvrtu izmenu imao sam ga pretprošle sezone, nije bre bio baš ovoliko bangav. dal' ga je harden ipak kljukao više loptama i/ili mu je d'antonijeva šema više odgovarala, pojma nemam. Ti imaš Gasola koji je po tome lite Tucker, nije da to nisam prokomentarisao nakon drafta, been there done that. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Tandem Jokic/ Porz laganim korakom koraca ka tituli.. Jokara i sinovi do pobede!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 9, 2021 Author Share Posted February 9, 2021 Tucker je na startu prosle sezone bio zver, znao je i jak DD da uzme. Naravno posle trejda sa Uchihom se smirio i vratio na ppm ubica mode. Moji i NBKovi sutiraju nogama, sramni % sa obe strane. Bazley juce odigrao utakmicu sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 5 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Tucker je na startu prosle sezone bio zver, znao je i jak DD da uzme d'antoni i harden su bili tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 (edited) 6 hours ago, đubrivo. said: @Zvezdinho upisaše ti pobedu u TO koloni, pronašli su neku izgubljenu i to ne u nedelju nego ranije ovo samo meni može da se desi. dvaput. Opala. i napredovali smo jedno mesto na tabeli, iiiiiiiiiiiiideeeemooo Realno tako je i pravedno, nerealno je da Foks onako porobi a ima samo 1 TO. Sta da radim sa DSJ, dal da ga bacim ako ne igra, vec sam se zajebao pre 2 kola sa uzimanjem igraca koji ne igraju zbog odlozenog meca i tako izduvao za skokove. 3 hours ago, Lukaku94 said: Tandem Jokic/ Porz laganim korakom koraca ka tituli.. Jokara i sinovi do pobede!!! Cestitke Delgado. Eto vidis sta se desi kad napustis Maksu, vracas se putevima stare slave kada si osvajao titule. Edited February 9, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 (edited) Auu Draki sto imas vise meceva od mene 4 komada, ako se oduzmu DSJ i Rouz danas, mene sramota koliko tebe nije sramota. Edited February 9, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Cekajte bre, pa nece valjda ovi izbagovani rezultati ostati??? mene su zakinuli za brda skokova i umesto 6-5-2 pise da sam izgubio 8-4-1 od Matica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Zveki batice, posle ovakvog trejda si trebao da promeniš ime ekipe u "Eliminisani", a ne " Otpisani". Šta ti de čko radiš...c,c,c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 (edited) 2 hours ago, Magia said: Cekajte bre, pa nece valjda ovi izbagovani rezultati ostati??? mene su zakinuli za brda skokova i umesto 6-5-2 pise da sam izgubio 8-4-1 od Matica. Vratili... mom protivniku sve X2 (minuti, skokovi... ) 😄 BTW, Delgisa ponovo pokusava trade sam sa sobom Sent from my SM-G980F using Tapatalk Edited February 9, 2021 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Kakav je ovo trejd? Ajd nekako i da prođe Graham za Hielda, glava za glavu, al što još i Dort pride? Hield je najbolji igrač u trejdu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Haha,ladno tebra ima dve svoje ekipe u ligi,zlu ne trebalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Haha, Chaos postajee zvekiiii 2 minutes ago, Gaga said: Haha,ladno tebra ima dve svoje ekipe u ligi,zlu ne trebalo. Imao je i Wook dok niste obojica ispali 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 2 minutes ago, delgado said: Haha, Chaos postajee zvekiiii Imao je i Wook dok niste obojica ispali 😄 Funny,not. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 4 hours ago, Zvezdinho said: Auu Draki sto imas vise meceva od mene 4 komada, ako se oduzmu DSJ i Rouz danas, mene sramota koliko tebe nije sramota. Uzmes ga i onda kukas, pa dropuj ga, ako neces da ga trpis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Grofe, sta ti mislis o najnovijem trejdu kao glas razuma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts