stefan81888 Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Pokupio Sweet Lou sa waivera, prevelik je to majstor da ne proigra malo. Evo vam Toppin, pored bivola Randlea neće on videti mnogo minuta. Koji si waiver imao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Kad nas je guzio nunn, nek nas guzi i lu. Tedi isto dobar kao i kcp, ali ovo nisko govedo je moralo sve da ih pobaca i usere mi tim do samog kraja. Na ivici sam povlacenja, trebao sam odavno da krenem sam da igram iz b lige, sad vise ni to ne moze a i c je skoro pa popunjena Duvaj ga maxo slepcino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 (edited) Pa eto krenuces sledece sezone od B lige Zajednickim snagama da podignemo kvalitet u B ligi. Edited January 19, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 35 minutes ago, stefan81888 said: Koji si waiver imao? nevezano za loua koga nisam ni pikirao, ja sam sa 10im waiverom pokupio theo maledona, da mi igra jedno veče, nadam se dobro 20 minuta. totalno sam sa vejverom u pijani milioner fazonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 2 minutes ago, đubrivo. said: nevezano za loua koga nisam ni pikirao, ja sam sa 10im waiverom pokupio theo maledona, da mi igra jedno veče, nadam se dobro 20 minuta. totalno sam sa vejverom u pijani milioner fazonu. Ma ni ja ne čuvam vejver, ćorava su to posla, sve čekaš nekog Godoa a igrači prolaze. Plus, ja igram sam a nisam aktivan noću, ne mogu u minut da skupim FA pa mi vejver dođe kao osigurač za igrača kog hoću. Sa 10. mesta sam uzeo Luni Tuni Vokera koji mi je super a pre neki dan opet sa 10. -11. mesta Burkea samo zbog meča s Matićem pa ću ga i baciti uskoro, nego me čisto zanima da vidim da njega nisam uzeo da li bih mogao do Lou koji je dobra akvizicija, biće on bolji od ovog što je sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Sta je to waiver i kako se koristi? 😄 Ja pikirao onog nikadkosarkasa Alena, ali jbg zaboravio i zems bio brzi ... Jbt Magicni, sad gledam 4 igraca postiglo 18 trojki, alal vera Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 1 hour ago, Zvezdinho said: Pa eto krenuces sledece sezone od B lige Zajednickim snagama da podignemo kvalitet u B ligi. Jedino ako ce ovaj da se penzionise, u suprotnom ja idem. Sve mi je posrao, bacio bez ikakvog razloga tedija, kcp i svit lua za neke njegove bogalje. A hasana koji dve t3kme nije spojio cuva i drzi i ceka da vaskrsne. Ne mogu vise da trpim njegov teror, nema sanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Mislim da sam bio šesti ili sedmi na waveru kad sam uzeo Lua. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 42 minutes ago, Chaos Is Me said: Mislim da sam bio šesti ili sedmi na waveru kad sam uzeo Lua. Posalji maxi kilo kafe a meni neku xnu ako proigra Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 @Zvezdinho Hacimura ima i dalje DTD posle 4 propustene tekme, pogadjaj sta mi treba 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 19, 2021 Author Share Posted January 19, 2021 Vidi ovog Lavrnju hoce na mufte da dobije IR mesto a otkazani mecevi.. Inace Zveki sta kazemo za ovog DaJ, jedan jak DD juce pre 2 utakmice se motao oko DD. Fin igrac zar ne? Miskovi se opasno nameracili na taj TD, sram ih bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 @Magia magicniMagicni se opasno naostrio za duel...vec spucao 4 izmene ( i polako bre sa taj fa, na odmoru sam 😄 ) jbt, ovaj Hartestajn sinoc skokova, koliko za poslednje 4 utakmice 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 2 minutes ago, John Dies at the End said: jbt, ovaj Hartestajn sinoc skokova, koliko za poslednje 4 utakmice 😛 nikolo paganini nije igrao uopste u 4/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 4 minutes ago, đubrivo. said: nikolo paganini nije igrao uopste u 4/4 Da, ali ovaj Frankestajn je ima 5 reb u nekom 14-15om minutu utakmice... očekivao sam DD (i malo peckam Magiju, dosadno bez toga 😄 ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Turner i Clarke u izlogu. Za Tarnera trazim boljeg skakaca od njega (Maticu tebe gledam). Za Clarka nesto sto pogadja trojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 odlozeno portland - memphis @Zvezdinho hood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 (edited) Quote The NBA has postponed Wednesday's game between the Blazers and Grizzlies due to contact tracing. 5 igraca out ponovo. Morant out, Bruks out, Trent out, Hud out, Dieng out. Samo cu da kazem. Taman sam se stabilizovao sto sam pogodio nebuloznu kvotu na 100 dindzi a da sam uplatio 3000 mogao sam 10 meleona da uzmem, al sam 3000 uplatio na ZAJONA i Igrama i pao na Ingrama. Ako me ne bude bilo znajte da sam se predozirao morfijumom. Ostale mi neke kesice od 30ml od ranije, istece im rok upotrebe ove godine pa da se ne baci. Pa jebote odpet 5 igraca u jednom danu, pa jebo te silveru u organizaciju i sve zivo . Ladno cu zbog glupih kovid protokola da ispadnem, ajd nek ispadnem al sto sam bio picka i nisam uzeo 10 meleona. mrsh Edited January 20, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 (edited) . #sifraGogiDjeng 😛 Sent from my SM-G980F using Tapatalk Edited January 20, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 3 hours ago, Itachi Uchiha said: Turner i Clarke u izlogu. Za Tarnera trazim boljeg skakaca od njega (Maticu tebe gledam). Za Clarka nesto sto pogadja trojke. Pusti pm 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Grant, Doncic, Wood po 4 tekme ove nedelje Jokic samo 3 bice bas jebena ova nedelja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Ladno ce Djana da igra protiv ovih nesretnika i protiv mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Zveki, daj malo tog morfijuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 al me prodade posada u slobodnjacima, foxara 3/7, kolovodja. izdvojio bih velikog olynyka, 15/8/8/1blk + 3/3 slobodna nije puno pomogao ali raduje prizor Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 8 hours ago, Lukaku94 said: Grant, Doncic, Wood po 4 tekme ove nedelje Jokic samo 3 bice bas jebena ova nedelja Mož' misliti.. Kao da su samo oni bitni.. drugih šrafova zato nema.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts