gggggggg Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 westbrook 21. pozicija, adebayo 22, george 31... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 1 minute ago, maXa88 said: stefi odisevio si nas kad si pokupio kantera. nek odigra kako hoce, ja sam covek od reci, morao sam da ga uzmem pre 7. runde jer sam rekao da hocu 🙂 4 minutes ago, đubrivo. said: i paul george me je dočekao. potpuno sam odustao od centara kad sam to video ja sam hteo da ga uzmem sa 30. pozicije al nisam smeo prve 2 runde bez centra jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 4 minutes ago, đubrivo. said: fox - conley - quickley hardon - redick george - hunter love - DFS brook l.- noel - m. gasol da, vrtim u glavi "jel svi znaju nešto što ja ne znam" lajnu mislim, gde god da ga trejduju imaće sličan učinak ja se znojim da li ću imati nekoga od durant-trae-curry-tatum, kad evo ti hardašina nasmejanog i paul george me je dočekao. potpuno sam odustao od centara kad sam to video Odličan je ovo tim ako Love bude zdrav i prav, baš ima svega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Just now, gggggggg said: westbrook 21. pozicija, adebayo 22, george 31... Malo, puno, sta zelis reci? :) Inace, Westbrook Barret Robinson Porter Jr Harris Reddish Juancho SIakam Markkanen Bryant Holmes Poetl Not bad, zadovoljan sam sa svim rundama od pete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 1 minute ago, Chaos Is Me said: Odličan je ovo tim ako Love bude zdrav i prav, baš ima svega. nema skokova ali ne može se imati sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Just now, Magia said: Malo, puno, sta zelis reci? :) Inace, Westbrook Barret - Robinson - Porter Jr Harris - Reddish - Juancho SIakam - Markkanen Bryant - Holmes - Poetl Not bad, zadovoljan sam sa svim rundama od pete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 pa westbrook je jedan od 3-4 td igraca. sigurno je trebao ranije otici. adebayo all-around igrac. isto je morao pre da ode, jos je i centar. george jedan od najboljih trojkasa i kradljivaca u ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 (edited) LonZZo, SGA, Garland ❤ , D.Wright LVert, Nesmith Ibaka, Davis Wiseman, Len .... ( i Demond 😍 ) Edited December 20, 2020 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 20, 2020 Author Share Posted December 20, 2020 Just now, gggggggg said: pa westbrook je jedan od 3-4 td igraca. sigurno je trebao ranije otici. adebayo all-around igrac. isto je morao pre da ode, jos je i centar. george jedan od najboljih trojkasa i kradljivaca u ligi. Nisam mogao da pustim Trae da padne ispod 15 pa nek me uz Bama cekaju 100 devica obecanih. Rasel-Trae bila dilema ali idemo na kvantitet utakmica Trae ipak Rasel odmara btb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Al sam nakrcao plejeva 4 komada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Just now, Zvezdinho said: Al sam nakrcao plejeva 4 komada Jos malo pa kao ja 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 18 minutes ago, Itachi Uchiha said: Ako bi neko trejdovao nesto sto pokriva PF poziciju, nek se javi. Uzasavam se kad imam samo 1 igraca za 1 poziciju. 😄 Ja imam PF koliko hoćeš, ali igram protiv tebe ovo kolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 4 minutes ago, gggggggg said: pa westbrook je jedan od 3-4 td igraca. sigurno je trebao ranije otici. wbrook navodno neće igrati b2b tekme, kao i durant, leonard možda je zato pao Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 12 minutes ago, stefan81888 said: nek odigra kako hoce, ja sam covek od reci, morao sam da ga uzmem pre 7. runde jer sam rekao da hocu 🙂 Kaze degli, da probamo kantera, sekund posle toga kanter odlazi. Izneverovo sam 😄 ove godine budzet nikad veci. idemo sa proverenim snagama pa kako bude + ovaj mali sto hasluje po sakramentolu. njemu pruzamo sansu prvih par kola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja imam PF koliko hoćeš, ali igram protiv tebe ovo kolo. 😄 Onda posle duela, ako ne nabavim nekog do tada. Posto bukvalno trazim nesto sto pokriva PF, kvalitet nebitan, samo da igra standardno. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarryWhite Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 20 minutes ago, gggggggg said: westbrook 21. pozicija, adebayo 22, george 31... Mi uzeli Simonsa kao 18 pika i pošto smo imali 23-ći razmišljali da uzmemo westbrook-a ili adevayo-a i na kraju uzeli Vučevića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 31 minutes ago, Itachi Uchiha said: Ako bi neko trejdovao nesto sto pokriva PF poziciju, nek se javi. Uzasavam se kad imam samo 1 igraca za 1 poziciju. 😄 Imam PFova koliko hoces, pisi na pm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 1 minute ago, BarryWhite said: Mi uzeli Simonsa kao 18 pika i pošto smo imali 23-ći razmišljali da uzmemo westbrook-a ili adevayo-a i na kraju uzeli Vučevića. trebalo je simmonsa i wbrooka da ujedinite. stalno prilika za TD, imaš asistencije kao od pleja i skokove kao od centra i ne nerviraš se što te svi deru u FT% Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 12 minutes ago, maXa88 said: Kaze degli, da probamo kantera, sekund posle toga kanter odlazi. Izneverovo sam 😄 ove godine budzet nikad veci. idemo sa proverenim snagama pa kako bude + ovaj mali sto hasluje po sakramentolu. njemu pruzamo sansu prvih par kola Evo, probacu ga ja. Ovo biranje 11. pikom je zlo, zlo najvece. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 30 minutes ago, đubrivo. said: fox - conley - quickley hardon - redick george - hunter love - DFS brook l.- noel - m. gasol Najbolja startna petorka definitivno. Conley, Redick, DFS i MArk Gasol mi se ne svidjaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 20, 2020 Author Share Posted December 20, 2020 12 minutes ago, Itachi Uchiha said: 😄 Onda posle duela, ako ne nabavim nekog do tada. Posto bukvalno trazim nesto sto pokriva PF, kvalitet nebitan, samo da igra standardno. 😄 Imam ja 3 Pf ali to su sve skupi momci i tehnicki C sem JJJ, koji je sam porastao 2/3 incha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Imam ja 3 Pf ali to su sve skupi momci i tehnicki C sem JJJ, koji je sam porastao 2/3 incha. irving + turner za lma ako je malo dodacu seth-a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Graham/HailBurton Sweet Lou/KCP/Nunn James/Miles Bridges/Cam Johnson Randle/Thaddeus Young Hassan/Larry Nance Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 (edited) kako mi se cini uini je izuo draft. ja katastrofa totalna u najavi. kad stavljate draft posle svetog nikole, kako covek mamuran da odradi kako treba. sve sami bekovi VanVleet, Bledsoe Booker, Edwards, Trent Jr, Diallo Butler, Okoro, Robinson III Covington Jordan, Theis Edited December 20, 2020 by threepwood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 sta kazete experti? Brogdon/White/Sexton/G Hill Kawhi/Bazley/OG/ Pokushevski/Gay//Juancho Nurk/WCJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts