Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, alcesta said:

Ludilo od meča.

Bio je Tim u tom položaju ne tako davno u finalu USO, kao i Zverev :classic_biggrin:

A ne znam što bi ovo bio kraj jedne ere, nisu ni prošle godine "matorci" igrali finale, niti su ga osvajali u zadnje vreme.

Ipak mislim da će Rafa ovo izvući, on ima manje oscilacija čak i kad igra lošije.

nema govora o kraju jedne ere dokle god imamo bar 1 matorca u 3 od 4 GS finala

• Like 1
Posted

Nije mi jasno što Medvedev toliko zapinje s ovim dropšotovima, ne znam je li jedan poen dobio tako, kad god izvuče Rafu na mrežu zavšri se loše po njega.

Posted (edited)

As na BP 😂

Prekoracio 25 sek pre toga.

Nadrealno

I opet kriticna pauza na BP.

Bezobrazluk

Ajde da vidimo trecu BP.

Vamosssss breee

Edited by Vamos Laki
Posted
1 minute ago, alcesta said:

Rafini prilazni udarci i silovanje mreže u ovom setu, kao Novaka da gledam, to baš ne liči na njega. Očigledno se i on umorio.

Zato servis fercera ko da je felisijano lopez

Posted

urnisao Endi i Novaka i Rafu svojom prognozom :lol_2: (prognozirao da ce oni pobediti, kao i pre neki dan kad je predvideo Novakovu pobedu nad Medvedevim). Monf sva tri puta pogodio pobednika. Zna covek znanje :classic_biggrin::lol_2:

Posted

Poslednjih godina, kako neko od ovih mladjih osvoji wtf tako mu se nekako ugasi karijera - Grigor, Zverev, Tsitsipas

Cisto ne znam kome da zelim pobedu u ovom smislu ? :smiley33:

• Like 1
Posted
Just now, Vamos Laki said:

Ne, nego ja.

Ja se zalazem za spasavanje turnira.

Ispali i Djokovic i Nadal, mislim da je meni ipak trenutno lepse :lol_2:

• Ha-ha 4
Posted

Bravo Danil, potpuno zasluzeno.

Bolji igrac je dobio ovo danas. Iako je Nadal imao priliku da resi rutinski u 2 seta, zasluzio je ovo Medvedev. Nadal je dosta pametno pristupio mecu, dosta koristio slajs, ali je na kraju to Danil okrenuo u svoju korist i tako i napravio kljucni brejk, ubacio Nadala u tu slajs rutinu i iznenadio ga izlaskom na mrezu.

Mogu da se slozim sa Viskom da ovako na neki nacin pocinje nova era. Naravno, to ne znaci da ce Medvedev i Tim stalno da dobijaju ovu dvojicu staraca, ali ja na njih uopste ne gledam na autsajdere u tim mecevima, vec kao potpuno ravnopravne.

Bice vrlo zanimljivo videti kako ce da se odvija 2021. , ali mogu da se kladim da big3 zajedno nece uzeti vise od 2 slema.

• Like 3
Posted
Just now, wwww said:

urnisao Endi i Novaka i Rafu svojom prognozom :lol_2: (prognozirao da ce oni pobediti, kao i pre neki dan kad je predvideo Novakovu pobedu nad Medvedevim). Monf sva tri puta pogodio pobednika. Zna covek znanje :classic_biggrin::lol_2:

Jedva cekam sutrasnju emisiju, unistice ga od zezanja :lol_2:

Posted
Just now, Boxy said:

Nisam nimalo sigurna s obzirom na njegove emocije prema Rafi, mislim da su jače nego kod 5 Fedfanova, bez uvrede :classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Boxy said:

Ti navijas za nadala kad igra protiv novaka.

Jak si mi ti fedfan 😶

Posted
4 minutes ago, alcesta said:

Rafa servirao za pobedu, Novak imao 4:0 u odlučujućem TB, nijednog nema u finalu.

Da mi je netko rekao da će se nešto od ovoga dogoditi, ne bih mu vjerovao ni pod razno, a evo, dogodilo se oboje. Zasluženo Medvedev, puno bolji igrač je bio danas. Mislim da je prolaz Medvedeva u finale mnogo bolja opcija za neutralne promatrače, imat ćemo finale, jer da je Rafa nekako dobio ovaj treći set, ne znam kako bi sutra stajao na nogama.

Izdanja Rafe na ovom WTF-u (ako gledamo kronološki)  me podsjetila na onaj GOT horse meme.

• Like 1