vladaboss90 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) Cestitke @Gaga, na kraju pokupih samo 4 kategorije. Mozda je mogla jos neka da me nisu ove sitne povrede zezale, plus odlozen mec sinoc gde sam imao dva igraca, ali generalno si me posteno razbio. Od pozitivnih stvari, Justice Winslow je ziv 😄 i niko mi nije pokupio Kevina Portera, razmisljao sam da li da cekam do pon, a ispalo je da sam dzabe rizikovao. No, tu je decko, dolazi u HOU posle All-Star-a, trebalo bi da dobije sansu. Edited March 1, 2021 by vladaboss90 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Nakon 4 lagana kola gde sam ucvrstio svoju poziciju prvo u PO-u a onda i u top 4 dolazi na red i realni. Ocekujem ozbiljne brojke na sve strane i odlican duel. Da vidimo od cega su moji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Pih samo 8.. dobro nije strasnoNego@greenenvy radnice iz svilajnac, radi li josh Pub I poslasticarnica odmah do paba beshe drzao Baki??Ako radi, vodim te na kolache I pivo ako te dobijem 7 6Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) 44 minutes ago, Squabbit said: Pih samo 8.. dobro nije strasno Nego@greenenvy radnice iz svilajnac, radi li josh Pub I poslasticarnica odmah do paba beshe drzao Baki?? Ako radi, vodim te na kolache I pivo ako te dobijem 7 6 Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Sad drzi Pera, predsednik opstine, jedina prava opozicija Vucicu 😎 A pab ne radi ima jedno 13 godina. 😁 Ali Baki drzi kladionicu, pa mozemo tamo na tombolu. 😁 Dogovorili smo se. Prijateljskih 7-6 za bilo koga. 🍻🍺 Si to sluzio vojsku u Sv? Edited March 1, 2021 by greenenvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 9 minutes ago, greenenvy said: Dogovorili smo se. Prijateljskih 7-6 za bilo koga. 🍻🍺 Ne daj mu da te navuce, znas ti gde je Amerika 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Mozes samo da se nadas Skvebijevim parama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Sad drzi Pera, predsednik opstine, jedina prava opozicija Vucicu [emoji41] A pab ne radi ima jedno 13 godina. [emoji16] Ali Baki drzi kladionicu, pa mozemo tamo na tombolu. [emoji16] Dogovorili smo se. Prijateljskih 7-6 za bilo koga. [emoji482][emoji481] Si to sluzio vojsku u Sv? Debeli Pera?? Hahaha secam se I njega, nesto je sa Bakijem radio, vodio mu posao nesto tako...Ma gde vojska, posle srednje zapalim kod sestre u Zabare (tamo se udala bila) da zablejim, I zavrsim da radim u pubu nekih 6meseci...Secam se, vikend puno kao oko, ja da dopunim Beks, kad ono bilo mokro dno pakovanja...Traaaaaaas ceo karton dole.. :) :)Sent from my Pixel 4a (5G) using TapatalkSta me jebete? :)Sam ostalo duzan nekome? Saljem bre odmah denge samo sibnite PM i koji nudes..... Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Kako je pocelo vodis ti mene u Moravsku noc posle duela da me o5 ziggujes :) :)Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Hahhahahaha. U moravsku noc, a ako dodjes tokom jula i na vasar kao bonus, pa da se provedes kako dolikuje. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Ostadose ljudi bez teksta nakon ovakvog trejda @djole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 (edited) Veto Dva fa igraca za Wrighta koji je prvi plej pistonsa Mada kakve su sve sprdnje prolazile ne bi me cudilo i da ovo prodje Edited March 2, 2021 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Kakva noc mojih ,crnokosa da pozavidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Nogom da smo sutirali,bilo bi bolje Kakav je ovo trejd?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Au kakav duel sa @Manu, brutalne brojke. Bukvalno bi protiv bilo koga drugog u ligi imao bar 8-9 kategorija, na prvi pogled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Ti si novi Jokic Mejsone, Mejsone, Mejsoneeeee 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 49 minutes ago, realno *w said: Au kakav duel sa @Manu, brutalne brojke. Bukvalno bi protiv bilo koga drugog u ligi imao bar 8-9 kategorija, na prvi pogled. Gori na sve strane, kao sto sam najavio u ponedeljak. Cilj mi je bilo kakva pobeda ali cu za to ocigledno morati da imam fenomenalnu nedelju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 4 hours ago, Manu said: Gori na sve strane, kao sto sam najavio u ponedeljak. Cilj mi je bilo kakva pobeda ali cu za to ocigledno morati da imam fenomenalnu nedelju. 4 tekme Hardena protiv 4 tekme Jokića. Dok nema Durenta, Hardenove brojke su potpuno ludačke. I sa njime je to konstantno na TD nivou, ali ovo je nešto više. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Sta se desilo sa Sabonisom pa je prestao da skace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 2 hours ago, Mile1 said: Sta se desilo sa Sabonisom pa je prestao da skace I mene interesuje Mile, imam ga na privatnoj ligi. Ovo je bas preozbiljan pad. Izgleda da im je TJ McConell postao fransizni igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Kod mene su svi visoki odlucili da ne skacu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 On 3/1/2021 at 1:12 PM, vladaboss90 said: i niko mi nije pokupio Kevina Portera, razmisljao sam da li da cekam do pon, a ispalo je da sam dzabe rizikovao. No, tu je decko, dolazi u HOU posle All-Star-a, trebalo bi da dobije sansu. I da bacim usput jedan respekt za MCW-a, decko kida od kad sam ga pokupio. Moja FA armija dominira 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Ako neko ima nekog PF-a sa ponekom trojcicom u rukama koga je spreman da trejduje nek se javi. Moze glava za glavu, mogu dva za jedan da dajem, moze razmena polovnjaka, a moze i neki blokbaster trade da ide. Otvoren sam za sve ponude 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Ove nedelje bih sa ekipom sa foruma dobio svoju ekipu (i to sasvim dobru ekipu) iz lige sa 16 ekipa 11-2. Nerealne brojke totalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Kvalitetan raspad mojih,pauza nije prijala Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 On 3/12/2021 at 9:52 AM, vladaboss90 said: I da bacim usput jedan respekt za MCW-a, decko kida od kad sam ga pokupio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts