Dracarys Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Uz to nisu igrali ni Gordon, niti Haus. Pitanje je koliki ce on tu prostor dobiti, kada se ovi vrate, ne zna se ni u kom ce pravcu Hjuston ici, da li rebild ili borba za PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 8 hours ago, next said: Ehhh ipak izgleda da bi mi pomogao u duelu. Vraćaš se u igru... Uze ti Manu ovoga xD NIsam juce ni ulazio na fantazi i zaboravih skroz na to. Doduse i savetovase me neki ljudi da ipak im nisu igrala 3 startna igraca pa da se ne zalecem. Neka mu je srecno, pa sta uradio. 😄 2 hours ago, realno *w said: Da, ovaj je bio premija nakod odlaska Hardena, biće toga još. Ja sam morao rez da pravim, teška srca se odlučih da ostavim ovog Naza. Čovek ima ozbiljnu produkciju i u ograničenoj minutaži, pa da vidimo dokle će to da traje. Ne verujem da ce ovaj do kraja sezone ponovo imati 10 asistencija, ali nije los, bas je srcan i bori se. Inace sam malo zakacio mec, oborio mi San Antonio tiket, sta se tu sve desavalo, ccc... 😄 1 hour ago, Miki28 said: Kako provjeravate te minute? Ja to nigde ne mogu da nadjem, a nije da nisam trazio. 😄 I moze li da se vidi ko je sve zahtevao vejver, pre nego sto igrac postane dostupan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Ih leb vas hebo..Kada odete na match up bilo na tel bilo na kompu. Ima padajuci meni za datum.Elem, tamo postoji opcija Total da se vide rezultati na kamari, da ne kazem, gomili. I eto ih i minutiSent from my SM-G965U using TapatalkNije total, summary pishe Sent from my SM-G965U using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Nzm ja se bojim da kada zaigra Vica Oladipo nece biti minuta za Tatea, te da ono sto odigra dok Vica ne bude u mogucnosti da igra je to sve od njega. Svakako da cu ga istrpeti i sacekati.Da, da, skroz zaboravih Dipa.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 15 minutes ago, Squabbit said: Ih leb vas hebo.. Kada odete na match up bilo na tel bilo na kompu. Ima padajuci meni za datum. Elem, tamo postoji opcija Total da se vide rezultati na kamari, da ne kazem, gomili. I eto ih i minuti Sent from my SM-G965U using Tapatalk Nije total, summary pishe Sent from my SM-G965U using Tapatalk Sad ja treba da sabiram minute?😂😂😂 ocu suma summarum😀 Salim se, hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 1 hour ago, Miki28 said: Sad ja treba da sabiram minute?😂😂😂 ocu suma summarum😀 Salim se, hvala brate sabrano je :D https://i.postimg.cc/hvFJ0nFp/Capture.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 23 minutes ago, realno *w said: brate sabrano je 😄 https://i.postimg.cc/hvFJ0nFp/Capture.jpg Ma salio sam se, vidio sam. Hvala vam @Mile1 vcrs ako te ne razbijem, izgubi duel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 i bem ti kombinovanje sjebah 6/7 izmena... Nurk zaginuo do marta mozda i dalje... Sex ne igra vec 5 tekmi, sad odlozene 2 igra mozda tek u sredu.. havarija jbna Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Ostadoh bez snitcha. Taman da prokockam solidnu prednost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Sad mi je i oficijalno ceo tim iz istočne konferencija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 @Mile1 jel se to oslanjas na Mela i Kantera vcrs?🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 na Pj Doziera najvise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 1 hour ago, Mile1 said: na Pj Doziera najvise Sutra ti najbolji igraci igraju a ja sa McDerkotom i Knoxom😀 Ovo ako ne dobijes onda ce to biti cudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 evo i brown out bas te hoce zaista ne mogu da verujem da nijedna stvar ove nedelje mi nije isla na ruku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 28 minutes ago, Mile1 said: evo i brown out bas te hoce zaista ne mogu da verujem da nijedna stvar ove nedelje mi nije isla na ruku Povreda Nurkica i vece minutaza Mela i Kantera se ne racunaju? Brown igra a Tatum pozitivan? Eee mile mile, ko te ne zna😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 to za tejtuma je izaslo pre naseg duela.Pricam za browna iz hjustona koji je out veceras uz to wall opet out cinjenica je da su ti svi glavni igraci nisu propustili nijedan mec ball,dejvis,mekalum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 ja razmisljah da kukam, ali nema vajde. Odlazu se utakmice kao na traci, tako da je iluzorno kao nesto jao maler maler. Svi najebashmo neko manje neko vishe Sjeba se Nurk? ih jaka stvar. navikao sam na to. od haywarda se ne nerviram vishe. Ko me jebe kad sam cenio Nurka vishe no Drumma Jako i do samog kraja pa sta bude. harry giles sada ce istisne kantera i bog da me vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Harden veceras zapoceo dominaciju. Ziv bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 5 hours ago, Manu said: Harden veceras zapoceo dominaciju. Ziv bio. Sad krece da terorise👍 Zalosno od koga cu ja izgubit😂 i to ubjedljivo na kraju iako vodio 6 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 7 minutes ago, Miki28 said: Sad krece da terorise👍 Zalosno od koga cu ja izgubit😂 i to ubjedljivo na kraju iako vodio 6 dana cestitke miki na pobedi vidimo se u po Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 19 minutes ago, Mile1 said: cestitke miki na pobedi vidimo se u po Ne ne, cestitke tebi. 7 kolona imas a vidjecemo dal ces i FT% uzet. Katastrofa. Cak cu i pts izgubit jer mi se skrsio CJ a onda divljali Kanter i Melo🤦♂️ A u plejofu definitivno se vidimo👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Luka mi te volimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 ovo mi bas ide na ruku otkazan mec sixersa i okca.Mozda mogu da pojurim def skokove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 31 minutes ago, Mile1 said: ovo mi bas ide na ruku otkazan mec sixersa i okca.Mozda mogu da pojurim def skokove Samo je pitanje 7 ili 8 kolona. Pobjeda je tvoja bila jos jutros, iskukao si je😂 U plejofu se vidimo, pasce revans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 bas te zadesio maler u nedelju ali tako je meni bilo 6 dana bukvalno nijedno odlaganje mi nije islo na ruku bez ejtona i walla cele nedelje sto je mnogo mnogo je.Racunaj na to i brown dva meca i sabonis jedan mec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts