Manu Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Standardno vodim sredinom nedelje sto moze znaciti samo jedno - poraz na kraju. Inace ocajan duel mene i Gage, kod mene fale Harden, Collins, MPJ, Milton i Zeller uz pokojnog Fultza, kod Gage Booker, Adebayo i Garland... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Kako je krenulo ne znam da li cu imati igrace da zavrsim duel sa Mikijem. Svaki dan se odlazu utakmice gde imam po nekog igraca. Tri uzete kategorije bice premija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 1 hour ago, Mile1 said: Kako je krenulo ne znam da li cu imati igrace da zavrsim duel sa Mikijem. Svaki dan se odlazu utakmice gde imam po nekog igraca. Tri uzete kategorije bice premija Udaras vcrs na trio Lamelo, CJ i McDermot a ti sa ogromnom vojskom. Bice preokreta vcrs🤦♂️ 4 kolone ako uzmem bice vrh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 O @Miki28, pa sto ne govoris da si jak kao crna zemlja, ides komotno u A ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 (edited) 2 hours ago, Miki28 said: Udaras vcrs na trio Lamelo, CJ i McDermot a ti sa ogromnom vojskom. Bice preokreta vcrs🤦♂️ 4 kolone ako uzmem bice vrh Dozier I Lyels jaka vojska 😂 i jos sabonis nece igrati u nedelju protiv sansa zbog covid pravila Edited January 14, 2021 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 (edited) 1 hour ago, Mile1 said: Dozier I Lyels jaka vojska 😂 i jos sabonis nece igrati u nedelju protiv sansa zbog covid pravila Vrijeme je da odmori malo, ovo sto radi je brutalno. Vcrs Lamelo tripldabl, red je protiv tebe😉 Razbio bih te sa AD u 4 brzini i Tatumom da igra a ovako ces ti mene, jbg. Zalosno ali je tako😀 Edited January 14, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 6 igraca mi nije aktivno kakav sraman jinx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 2 minutes ago, Mile1 said: 6 igraca mi nije aktivno kakav sraman jinx Kojih 6 igraca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Just now, Miki28 said: Kojih 6 igraca? wall,ayton,brown,burks,bogdanovic i neto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 2 minutes ago, Mile1 said: wall,ayton,brown,burks,bogdanovic i neto Ni Wall ne igra? Povrjedio mu Harden osjecanja? Bogdan i Bruks su ti odavno, tu imas zamjene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 1 minute ago, Miki28 said: Ni Wall ne igra? Povrjedio mu Harden osjecanja? Bogdan i Bruks su ti odavno, tu imas zamjene sve to utice na rezultat.Nije isto imati Burksa i Pj doziera.Krivo mi samo zbog Browna sto vec nedelju dana propusta utakmice.Nadam se samo da ce biti nadoknada ovih meceva sto su otkazani Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) Posle 4 dana duela vodim 8-5-0 a imam 200 minuta manje od Lorda. Sa normalnim odnosom minuta, išao bih opet na 10-11 kategorija. Edited January 15, 2021 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 gaga je najgore prosao ove nedelje bas je imao malo igraca zbog covid odlaganja Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 14 minutes ago, Mile1 said: gaga je najgore prosao ove nedelje bas je imao malo igraca zbog covid odlaganja Ima 85 minuta više od mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 znam ali njemu su bas vodeci igraci nisu igrali miki bi isto prosao ko bos po trnju da su mi svi igraci igrali jos sutra ima sabonisa fore.Ako izgubi ovaj duel da mu se oduzme Dejvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 23 hours ago, vladaboss90 said: Ja vec ispizdeo kad sam video sta je napravio mali, znam da sam ga video kod tebe u timu 😄 nije kao da to moze da mi pomogne ove nedelje, ali bi bas bio slag na torti 😄 Ehhh ipak izgleda da bi mi pomogao u duelu. Vraćaš se u igru... On 1/14/2021 at 6:41 AM, Oštricom brijača said: Ko je bacio ovog klinca iz Nju Orleansa? Mislim da je veliku gresku napravio, posto je mali ubio veceras. Gledao sam ga malo na kraju, stvarno je fantasticno izgledao. Steta sto necu imati dovoljno dobar vejver da probam da ga uzmem. Uze ti Manu ovoga xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 1 hour ago, Mile1 said: miki bi isto prosao ko bos po trnju da su mi svi igraci igrali jos sutra ima sabonisa fore.Ako izgubi ovaj duel da mu se oduzme Dejvis Hahahah vcrs ce Dejvis imat sto da kaze na to😀 Igra coek u 3 brzini i 25 min. Vcrs 30&10 partija lagano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 izgleda da boston igra veceras mogao bi Brown da vaskrsne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Uze ti Manu ovoga xDI to sa poslednjim waiverom, nisam uopste ocekivao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 44 minutes ago, next said: Ehhh ipak izgleda da bi mi pomogao u duelu. Vraćaš se u igru... Deluje tako, mada si i dalje u boljoj poziciji. Povadio malo Simons sa TD, fala mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Bravo, momcino. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Da, ovaj je bio premija nakod odlaska Hardena, biće toga još. Ja sam morao rez da pravim, teška srca se odlučih da ostavim ovog Naza. Čovek ima ozbiljnu produkciju i u ograničenoj minutaži, pa da vidimo dokle će to da traje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 7 hours ago, realno *w said: Posle 4 dana duela vodim 8-5-0 a imam 200 minuta manje od Lorda. Sa normalnim odnosom minuta, išao bih opet na 10-11 kategorija. Da, neverovatno mi je to, na ivici sam da batalim bukvalno. 7-6 za tebe bi mi bila premija u ovom momentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Kako provjeravate te minute? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 1 hour ago, realno *w said: Da, ovaj je bio premija nakod odlaska Hardena, biće toga još. Nzm ja se bojim da kada zaigra Vica Oladipo nece biti minuta za Tatea, te da ono sto odigra dok Vica ne bude u mogucnosti da igra je to sve od njega. Svakako da cu ga istrpeti i sacekati. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts