vladaboss90 Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 E a postoji i opcija da sam ja uzeo FG na kraju, mada je mala. Kad sam legao da spavam, gubio sam za 0.001. Plumlee je tad imao 1/2, na kraju 6/10, dok je Robinson imao mislim 3/8, a na kraju 4/12. Kod protivnika se nista nije menjalo, e sad ne znam sta to znaci, los sam matematicar 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Znaci u 1/4 finalu idem na gagu. Njega i Peru kamerona Sam hteo da izbegnem Ali sta je tu je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Znao sam da je namesteno. Na kraju izduvasmo zbog jednog ofanzivnog skoka Ajzee Stjuarta 😕 No dobro, cestitke svim ucesnicima PO, kao i @Manu na ulasku u A ligu. Igramo se i naredne godine. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted April 12, 2021 Author Share Posted April 12, 2021 (edited) @Squabbit aimooooooo Nego nešto gledam bracket, pa mi pade na pamet, jer mi se jelte put posle ovog ukršta sa Manuom koji je bio prvi (mada mi je ovo padalo na pamet i prošlih sezona), možda bi se moglo namestiti da se tek nakon prve runde PO (pošto su tu prva 4 slobodni) određuje dalji bracket. Ovako 11. može vrlo lako da iznenadi 6. i dobije lakšeg protivnika nego 8. ili 9. u četvrtfinalu koji idu na prvog posle regularnog dela. Nekako mi se čini da bi tako bilo pravednije. Pričam naravno za sledeću sezonu. Edited April 12, 2021 by djole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 U pa ja sam cak deseti nekako 😄 opet protiv Radnicki Svilajnac, ajd pa nek se ponovi rezultat 😄 I naravno, cestitke Manu na ulasku u A 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Kakav tandem smo vam poslali ... Zveki & Delgisa ... jos da je Grof ispao ( ili eventualno ja 😄 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 (edited) Niste vi nista poslali, nego nam Dramond nije igrao pola regularne lige i ispali smo za 1 kategoriju to jest 1 nam je falila za opstanak 145-146 def.skokovi. Sad je B liga jaca od A Edited April 12, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Kako ide sa Neklacom, da li moze da namuci TOP4 predstavnike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted April 12, 2021 Author Share Posted April 12, 2021 58 minutes ago, Drakaris said: Kako ide sa Neklacom, da li moze da namuci TOP4 predstavnike? Ako je to @mr clutch, saznaćemo sledeće sezone u C ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Znaci,i ako prodjem ovo kolo na Mileta koji me sravnio sa zemljom. Fuck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 1 hour ago, Drakaris said: Kako ide sa Neklacom, da li moze da namuci TOP4 predstavnike? Propo ko N Forest svojevremeno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Opstanak obezbedjen valjda. Kompletna sezona za zaborav, uzasno odradjen draft, bez obzira sto sam po statistici radio veliki broj izmena to su vise bile hit-n-miss zamene, propustio sam sigurno 4-5 FA's koje sam ciljao i koji bi bili verovatno game-changeri za moju sezonu iz prostog razloga sto je konkurencija brza, azurnija i bog the pita kad spava. Mislim da mi je AD <-> Ingram + Trez trejd spasio sezonu, cenim da bih ispao lagao da ovo nije proslo. Ne znam kako dalje, moramo menjati trenera ili raditi neki face-lift fransize, kako stvari stoje tek sledece godine necu imati dovoljno vremena da se posvetim ovom "hobiju" na nacin na koji bih zeleo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Da pozelim dobrodoslicu Zvekiju i Maxi,bice ova liga jos jaca naredne sezone.Imacu i sa kim da komuniciram na redovnoj bazi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Cestitke Dovla na pobedi. Dosta je blizu bilo. Jos se jebeno nije desio dan gde cu dobiti FG% iili FT%. Nek bolji pobedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Her komesar imas moju punu paznju ove nedeljeSent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 15 hours ago, Gaga said: Da pozelim dobrodoslicu Zvekiju i Maxi,bice ova liga jos jaca naredne sezone.Imacu i sa kim da komuniciram na redovnoj bazi. A meni neces Gago ? 🙂 Sve je reseno btw, SelfieMasteri pocinju svoju novu epohu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Da,da,videh da je Maxa odustao,dobrodosao,Delgado. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 E moj Lenarde, u nedelju odmorio malo, sad ga malo boli noga, kme kme. Bice ovo tesko, al dobro, kad su ti prva dva centra Plamli i Zeler realno ocekivanja nisu prevelika 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Je l sam ja ovo kao opstao? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 (edited) 18 minutes ago, next said: Je l sam ja ovo kao opstao? 😄 Bolje ti nego Sakramento Kings, navijali smo za tebe 😄 Edited April 13, 2021 by vladaboss90 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted April 13, 2021 Author Share Posted April 13, 2021 Je l sam ja ovo kao opstao? [emoji1]Meni i dalje nije jasno kako si uopšte došao u situaciju da se boriš za opstanak :D Sasvim solidna ekipa, legit za PO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 9 hours ago, vladaboss90 said: Bolje ti nego Sakramento Kings, navijali smo za tebe 😄 Fala vi, fala vi ♥️ 8 hours ago, djole said: 9 hours ago, next said: Je l sam ja ovo kao opstao? Meni i dalje nije jasno kako si uopšte došao u situaciju da se boriš za opstanak 😄 Sasvim solidna ekipa, legit za PO. Pa ja bih rekao kombinacija toga što ni u jednom trenutku nisam bio ispod 3-4 igrača za IR i toga da sam zbog raznih obaveza bio slabo aktivan na ionako siromašnom FA tržištu. I eto od sasvim solidne ekipe na papiru spasih se ispadanja u poslednjem kolu kroz iglene uši... U svakom slučaju, nadam se boljem druženju naredne sezone. 🙂 Srećno svima u PO! Pratim vas 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Zaboravih da ubacim Vanderbilta, kakav danak neiskustvu, sasvim fino prvo poluvreme odigrao Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted April 14, 2021 Author Share Posted April 14, 2021 jbmti više povrede smrdljive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts