Boxy Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Nemam blage veze, ali recimo [emoji16]Ruben Ramirez Hidalgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 2 minutes ago, Boxy said: Nemam blage veze, ali recimo Reveal hidden contents Ruben Ramirez Hidalgo Uh, dobro je, ni ti nisi bila redovna Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Spoiler Berlocq? Lorenzi? Zeballos? Delbonis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 2 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Hide contents Berlocq? Lorenzi? Zeballos? Delbonis? Jedan od... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 (edited) 2 minutes ago, We lose every week said: Jedan od... Spoiler Budući da mi preostali ne djeluju da bi mogli biciklirati bilo koga na betonu onda tipujem na Berlocqa, mada mi je i za njega teško povjerovati. Edited November 11, 2020 by Abudžaba Dabila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Baš taj..... Miami 2006 6-0 6-0 protiv Younga...0-6 0-6 protiv Blake-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Nitko mi nije donio para na kladari kao on, Delbonis i Carreno Busta, kako sam ih samo forsirao dok su išli po zemljanim (šljakastim) challengerima i probijali se, zadnju dvojicu pogotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 7 hours ago, Abudžaba Dabila said: @zoe Bg Nisam siguran za izgovor, ne znam je li i @alcesta 😄 ali, da, on je 🙂 Nema u Pravopisu transkripcije za tajlandski Postoji jedino zvanična kraljevska Tai transkripcija koja kaže Faradon Sičafan, verovali ili ne Quote RTGS: Pharadon Sichaphan; pronounced [pʰā.rāː.dɔ̄ːn sǐː.t͡ɕʰāː.pʰān] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 15 minutes ago, alcesta said: Nema u Pravopisu transkripcije za tajlandski Postoji jedino zvanična kraljevska Tai transkripcija koja kaže Faradon Sičafan, verovali ili ne Zvacemo ga Djole 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 2 minutes ago, zoe Bg said: Zvacemo ga Djole 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Dakle, ko je ovo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ma daaaaj.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 11, 2020 Author Share Posted November 11, 2020 @Mc - bravo . "Muke" ti je zadala velika americka nada, najmladji sampion nekog ATP turnira (u zemlji svog porekla), kome su uglavnom povrede onemogucile da napravi nesto vise u karijeri (mada je to naravno upitno), a najveci uspeh su mu polufinala na GS, po jednom u Nju Jorku i Melburnu, oba na betonu. Zanimljivo je da je bio poznat kao skoro nepobediv u petom setu, ali mu je karijeru ipak obelezio jedan poraz u odlucujucem setu u 1/8 finala USO u mecu koji je jedan od verovatno najprepoznatljivijih u SAD. Ala sipate sa svih strana, ne moze da se pohvata ko sta pita. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 8 hours ago, McLeod said: teniserku ko pogodi svaka cast. Morala sam da potražim, nema šanse da bih pogodila 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 16 minutes ago, Boxy said: Dakle, ko je ovo? Spoiler Hingis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 @Abudžaba Dabila ne A evo jos jednog pitanja, bio je no.1, ali nikad nije pobedio no.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 36 minutes ago, alcesta said: Nema u Pravopisu transkripcije za tajlandski Postoji jedino zvanična kraljevska Tai transkripcija koja kaže Faradon Sičafan, verovali ili ne B - znači voli se voziti na biciklu... 2 minutes ago, Boxy said: @Abudžaba Dabila ne A evo jos jednog pitanja, bio je no.1, ali nikad nije pobedio no.1 Spoiler wild guess - Rios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Sto je najludje, ne znam da li je jedini takav Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 25 minutes ago, Boxy said: Dakle, ko je ovo? Spoiler Boki bi trebalo da zna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Spoiler Zato je smesno sto se bas on prvi javio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 11, 2020 Author Share Posted November 11, 2020 8 hours ago, McLeod said: Pitanje za kviz, koji nas teniser i teniserka su osvojili taj prestizni turnir za tenisere do 14 godina? Tenisera verovatno ubadate na keca, teniserku ko pogodi svaka cast. On je i dalje aktivan, ona nije. Posto rece da je teniser aktivan mozda Spoiler Djere ili Milojevic, ali nekako mi to ide uz ovog drugog. Teniserke mozda Spoiler Sandra Nacuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 @Boxy Otvorio sam spoiler @zoe Bg i sve mi je bilo jasno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 @Abudžaba Dabila smisljeno je postavljena slika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 1 minute ago, Boxy said: @Abudžaba Dabila smisljeno je postavljena slika Jel se sećaš kad si bila negde na nekom turniru i kad si ciljano išla na njen trening da napraviš par fotkica za mene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 3 minutes ago, We lose every week said: Jel se sećaš kad si bila negde na nekom turniru i kad si ciljano išla na njen trening da napraviš par fotkica za mene... Rim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts