kojan Posted Tuesday at 06:20 PM Posted Tuesday at 06:20 PM (edited) Moskera deluje kao ozbiljan ubod za samo 15 miliona Edited Tuesday at 06:20 PM by kojan
NikolaTest Posted Tuesday at 06:34 PM Posted Tuesday at 06:34 PM 12 minutes ago, kojan said: Moskera deluje kao ozbiljan ubod za samo 15 miliona Nevezano za cenu je ozbiljan ubod. Vrhunski igra stvarno. I da se javno izvinim za pljuvanje potpisa Madueke 😂 1
sasha arsenal Posted Tuesday at 11:27 PM Author Posted Tuesday at 11:27 PM Dobro otvaranje LŠ.Odbrana delovala odlično.Salibin izostanak nije se osetio. Klupa prelomila utakmicu što me posebno raduje. Sledi Siti.
Don Dusko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ide mi na q sto se Arteta brani umesto sto napada rivale kuci.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ocekivao sam onakvu postavu na pocetku, gotovo bukvalno istu, samo sam mislio da ce poceti Eze umesto Trosara. I opet mi je pao mrak na oci. Samo je jos falio Martineli kao starter da jos malo pojaca "odgovornost u odbrani". I ti izvedes takvu postavu, protiv 4-5-1 Sitija koji je isto dosao po 0-0, i primis gol u 11. minutu. Jebena sramota. Izmene su bile dobre i pravovremene i mogli smo i da pobedimo, ali je i Siti u malobrojnim izletima pred nas gol mogao da da jos jedan. Sto mozda i ne bi bilo lose ako bi Arteta zbog toga dobio otkaz (ne bi). Nisam pobornik mesanja treneru u posao, ali ako ovako igras derbije, mora da te sere jos vise od Liverpula koji je u poslednjih godinu i po dana postao sinonim za proseravanje da bi osvojio titulu. Cak i da pobedis po dva puta recimo 13 timova u ligi, to je 78 poena, ako ne pobedis nijednom Siti ili Liverpul, pitanje da li ce biti dovoljno, cak i kad bi se tako nesto desilo, a Arteta kao da racuna na to. 2
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Eze treba igrati u sredini sa Riceom i Zubijem. Bolje tu nego na krilu jer nema bas brzinu da stalno pravi razliku. Odegaard postaje suvisan polako, previse je sklon povredama, a i mislim da nije bolji igrac od Ezea overall. Tu se onda opet otvara problem LW jer Martinelli nikad nece biti level startnog krila elitne ekipe. U napadu iskreno nisam siguran da je Gyokeres uopce bolji igrac od zdravog Havertza.
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odgledao sam u live-u samo prvih 20ak i poslednjih 5 minuta (ukljucio se bas kod akcije za gol). Preko highlights-a sam stekao utisak da smo bas dominirali, pogotovo 2/2. Nekako smo se vec navikli da igramo bez kreativnog veznog protiv jacih timova. Stvarno steta da Eze/Nvaneri ostanu na klupi a fali ti kreativni igrac u sredini... Na kraju smo se ipak provukli. Mora ovo hrabrije da se igra.
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Arsenal je najjaci tim u Engleskoj, top3 u Evropi verovatno. Arteta je izgurao dokle je izgurao i sad treba da se skloni da neko drugi preuzme i dovrsi posao. Neko ko je vise sampionski kalibar. Npr Zidane... Za Zidane-a ne znamo da li bi mogao da izgradi ovo sto se izgradilo u Arsenalu, ali znamo da bi verovatno uzeo PL i bio mozda glavni favorit u LS. Btw. ako izuzmemo levu kornu Rice-a, koja zaista vredi mnogo (da ne pricam o milionima), Rice je zasigurno najslabiji igrac u startnih XI. On i ko god da je na levom krilu. Zubi ce kroz koju nedelju vec da bude jako znacajniji igrac od njega.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rajs je nepotreban ako igras sa tri zadnja vezna, zato je i besmisleno tako da se igra. Rajs treba da sedi na klupi ako bas hoces da zabetoniras sredinu. Juce recimo ako hoces da igras sigurno, Merino i Zubimendi su bolji kombo, Rajs na klupu, a ispred idu Eze Saka i Odegard (da je zdrav, ovako Madueke ili Martineli, nebitno). To je zapravo prilicno defanzivna postavka, pogotovo imajuci u vidu kako Odegard igra poslednjih 10ak meseci kad je zdrav. Rajs je slab kada postoji kriticno ogranicen prostor koji treba da brani, primamo golove redovno zbog toga i protivnici stvaraju sanse. Meni nije jasno kako to Arteta ne vidi. Paradoksalno, ali bolje pokriva prostor kad roamuje na sirem delu terena. Zidan bi sa ovim Arsenalom uzeo 1-2 LS i 3+ titule sasvim sigurno.
Recommended Posts