Čvarkov Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 1 hour ago, Borca said: Amedeo Della Valle potpisao ugovor sa Bresom. Očekujem lepu saradnju sa Ristićem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 3 hours ago, Čvarkov said: Očekujem lepu saradnju sa Ristićem. Ristic je u Bresi?! 😲 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Allerik Freeman potpisao za Bursaspor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Quote Pričao je Duda i o tome kako su u Olimpijakosu mislili da Miloš Teodosić nema kvalitet za najviše domete i kako je vrsnom plejmejkeru karijera umalo otišla u pogrešan smer... "Rekli su mi kako smatraju da Miloš nema dobre lateralne kretnje za vrhunsu košarku. Vreme je prolazilo, Miloš je odigrao bio odličan turnir na Evrobasketu 2009. Sećam se da je tog leta Miloš bio nadomak potpisao u Ređo Emiliju. Posle završenog Evrobasketa Panajotis Janakis me je nazvao i rekao: 'Treneru, mogu li da ti kažem nešto? Zašto Miloš nema dobre lateralne kretnje? Zato što su mu mu.a toliko velika da ne može da se kreće lepo'". Veliki intervju Dude Ivkovića: Priče o lošim odnosima Dražena i Divca su američko sr...e 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Ako je ovo makar blizu istine, otplatio je jare samo tako 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Velika nada argentinske košarke Dražen Šinigoj (188, 2005) odlazi na školovanje u Americi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 dvije god. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 al sam ja ostao zaglavljen u vremenu, tj, koliko vreme brzo leti.. secem se godine kad je wesley johnson draftovan kao 4. pik, tad sam ga i imao u fantaziju prvi i poslednji put kad sam igrao to sranje.. konto bice tada nesto od njega, i reko da vidim di sada igra posle pao.. kad ono lik ima 34, a da sam se kladio rekao bi nema jos 28.. kad ono fakticki prosla mu kosarkaska karijera, 700 tekmi u nba, nist spec ni odigrao ni zaradio.. a i meni proslo 10 godina ni nasta.. ☕ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Laquinton ross u zlatiboru. Ako se ne varam pre par godina je bio prvinstrelac italijanske lige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 https://sportklub.rs/kosarka/uleb-eurocup/vensan-kole-je-novi-trener-metropolitena/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Vinijev ljubimac Ron "he-man" Baker poznat i kao Ron "dušan basta" Baker nažalost završio karijeru i preorijentisao se na zdravstenu zaštitu u rodnom Kanzasu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 36 minutes ago, Chaos Is Me said: Vinijev ljubimac Ron "he-man" Baker poznat i kao Ron "dušan basta" Baker nažalost završio karijeru i preorijentisao se na zdravstenu zaštitu u rodnom Kanzasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Au kakva ekipa otpadnika u Knicks uniformi na slici iznad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 2 hours ago, Chaos Is Me said: Vinijev ljubimac Ron "he-man" Baker poznat i kao Ron "dušan basta" Baker nažalost završio karijeru i preorijentisao se na zdravstenu zaštitu u rodnom Kanzasu. Ron Baker care taker. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Romain Sato izasao iz cetvrorogodisnje penzije da bio igrao za Centralnoafricku Republiku na sampionatu Afrike. Neka dobro poznata imena igraju na ovo turniru. Edi Tavares, Deon Thompson, Micheal Roll, Salah Mejri... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1242716/unics-releases-will-thomas/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Ovi iz Uniksa potežu sečivo brže i od Čovića. Šta li je razlog? Fizička sprema sigurno nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Monako doveo Motejunasa, Broka Motuma...cak i Dialo iz Grcke je ozbiljan ubod, imaju bas dobar tim sa dugackom i kvalitetnom rotacijom,ne bi me cudilo da budu u osam...ili na nekoj granici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 17 hours ago, Chaos Is Me said: Ovi iz Uniksa potežu sečivo brže i od Čovića. Šta li je razlog? Fizička sprema sigurno nije. Ko ce ga znati... Nisam nasao nista oko razloga. A mozemo samo da razbijamo glavu sta moze da bude razlog. Ukoliko ubrzo potpise negde, mozda i saznamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Šta je ovo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 21 minutes ago, Cooper said: Šta je ovo? Imao je neku vrlo zajebanu stomacnu infekciju i izgubio je preko 10kg, po slici bih rekao i vise. Bas uzasno, nece se vracati on skoro na teren. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Nikola Jovanović (ex-KKCZ, Igokea) potpisao za Nižnji Novgorod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 "Tokom naredne godine će se održati serija sastanaka o tome i ljudi iz Svetske antidoping agencije su to potvrdili. Marihuana će sigurno biti zabranjena za narednu godinu, ali bi sve moglo da se promeni od 2023. godine", navodi "USA Today" Jeste da je vest iz atletike ali ako oni povuku nogu sigurno će se odraziti na većinu sportova pa i na košarku. Realno, nikad nisam razumeo zašto je marihuana na listi doping sredstava. https://mondo.rs/Sport/Ostali-sportovi/a1530932/Marihuana-nece-biti-zabranjena-zbog-Sakari-Ricardson.html?fbclid=IwAR2loINftisg_j-OBTQ-i44ssYdDL5lC2gI-LU92r7xnBkhmqcGU5ey8IOc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 mozda da moderacija nekako spoji u novu temu ove postove sa aktuelnosti i reprezentacije koje se odnose na Dudu? Ili bar premesti na jednu od te dve teme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts