Nate Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 bajern potpisao gista a dusty hannahs jedan simpaticni debeljko koji se ne libi da sutne trojku iz tranzicije sa devet metara potpisao za kolossos. ubedjen sam da bi pojacanje trebalo traziti preko bare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Đorđević dobio otkaz u Virtusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Kakva fina cistka u Bolonji. Ako ako. Da se malo spuste na zemlju i on i Teodosic. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Nači, Radonjić u Bolonji ... takav je red. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Bogovi otkaza čuli molitve od sinoć "smenite ćelavog Saloa" i...jbg. 4 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Da se molimo dalje dok ne ubodu pravog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Možda vrate Skariola iz Toronta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Vec sam se bio prepao da ce se zadrzati duze od god. dana na klupi jednog tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Najuriće i Pefija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 3 minutes ago, Threekola said: Najuriće i Pefija Neka ga još malo, da ne žure ... nešto me štrecnu 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Potpuno mi je nejasno zasto su najurili Saloa, boljeg trenera nece imati u blizoj buducnosti... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Koji je razlog za otkaz? Četiri poraza u Seriji A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 7 minutes ago, Barkley#34 said: Koji je razlog za otkaz? Četiri poraza u Seriji A? Mozda, u EK su gurali bez poraza. Posto je najuren ceo srpski strucni stab, meni deluje da je bilo nekih teskih reci i picvajza juce i da je to doprinelo odluci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Mislim da nije slucajnost sto burno odlazi iz svakog kluba. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 (edited) Scena - kafic na Vracaru (valjda ima neki koji radi), vreme sadasnje Ugladjeni gospodin srce svoju petu kafu danas i nervozno cupka svojom desnom nogom ritmom koji se postepeno pojacava linearnom progresijom sve do trenutka dok ne skrene paznju mrkom pogledu susednog gosta cime uspe da se resetuje u fazu mirovanja koja ne traje duze od jedne minute. U tim pauzama, znojavim prstima nervozno prelazi preko tac skrina svog telefona uz fokus na svoj kontakt pod imenom Misko i mrmljanjem sebi uz bradu: 'Avetinjo jedna, javi se...ak' mi propadne i ova prilika ne preostaje mi nista nego da prevozim migrante od Plava pa do Barija.' U tom trenutku prilazi konobarica sa vec prepoznatljivim odnosom prema ovom pocastvovanom gostu i izgovara: 'Gospodine Radonjicu, izvolite i sestu kafu na racun kuce, mislimo da ce vam biti potrebna.' Edited December 7, 2020 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Italijani vrte te njihove trenere kao na ringišpilu, Saketi je do sad promenio skoro sve klubove, pre par dana je dobio otkaz u Fortitudu i sad ide dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Salo, glavu gore, a njima ne rodilo ni njivo, ni sljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Jel moze Teo da potpise za EL ekipu ako ode iz Virtusa? Ne pitam samo zbog Zvezde vec uopste da gledamo tog majstora u najjacem takmicenju u Evropi. Kontam da bi Real dao dosta love za njega sad kad je Campazzo otisao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 A zasto ne bi mogao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 I meni je Real prvi pao na pamet. Mada me nista ne bi cudilo da uleti neki Armani 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 27 minutes ago, Marvin said: I meni je Real prvi pao na pamet. Mada me nista ne bi cudilo da uleti neki Armani 😄 Kod Mesine, pitanje je ko bi preživeo na kraju sezone ... Nisam baš siguran da će raskinuti ugovor sa Teom, koštalo bi to Virtus prilično. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Emilijano citira nekog Daniela Labantija da ce uprava ipak obaviti razgovore sa Saletom. Koja komedija od kluba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Jedan od kandidata da zameni Aleksandra Đorđevića na klupi Virtusa je... Aleksandar Đorđević? Novinar Korijere di Bolonja, Danijele Labanti, piše da bi Virtus čak mogao da zadrži Đorđevića kao trener. I to ni čitavih 24 časa pošto ga je otpustio?! Đorđević je na sastanku sa ljudima iz Bolonje, a bio je i jutros. 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Haha, stvarno komedija. Sta ce hejteri ako Sale ipak ostane? Eto svima nama primera kako lojalnost ipak moze da rezultat. Pa svi znaju da Virtus zavisi od trougla Sale-Teo-Stefan. Ako ovako podmuklo skines trenera ostao si i bez ove dvojice, dal direktno ili indirektno. Bice da je ovde najvise zateglo oko Belinelija i da se Sale nije slagao sa njegovim dovodjenjem. A i ono jes, sta ce ti jos jedan bek koji toliko kosta kada imas promaju unutar reketa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Najbolji aktivni srpski trener ostaje na klupi italijanskog giganta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts