neko me sabotira Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Da se nadovežem, Mili Poljičak iz Hr prošao u polufinale, treći je nositelj ovdje. Mada moram reći da mali konstitucijom više liči na bacača kugle 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 7, 2022 Author Share Posted July 7, 2022 Ladno sam prevideo ovo ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Da je prosao Makedonac, igrali bi jedan protiv drugog, Ivanovskog sam gledala par puta i deluje ok, a Hrvata jos nisam videla. Moram sutra da uhvatim, bas da vidim kako je to gradjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Sad kad razmislim, možda je bolji opis bacačica kugle 😄😄😄 Vidjet ćeš, tenis je zadnji sport kojim bi pomislila da se bavi (ako bi uopće i pomislila da se bavi sportom 😁). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 @Boxy prebaci na SK5 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Sad sam bas gledala Definitivno ne izgleda kao klinac koji se bavi ozbiljno sportom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ne znam je li neko na W temi stavio da je i osvojio. Bravo! Ne mogu da nađem jpg sliku sa trofejem pa evo ovako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Proslavio u disku uz stari hit Spoiler 😄😄😄 Spoiler Ma nije, bar nije da to znam 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 valjda ovde pripada Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 malo upoznavanje sa buducim svetskim putnikom L'ÉQUIPE Ben Shelton « vit pour la compétition », raconte son père et entraîneur Bryan Ancien 55e mondial, Bryan Shelton raconte le parcours de son fils Ben, 20 ans, en quarts de finale de l'Open d'Australie pour son premier voyage en dehors des États-Unis. http://ow.ly/ue4u50Mxyos Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 (edited) Paywall Još ti prvo traže da prihvatiš kukije radi besplatnog pristupa, a onda ti saopšte da za ovaj članak ipak treba pretplata. Nije da sam i ranije imala preterano dobro mišljenje o njima Evo umesto toga, ovi valjda ne gnjave: https://www.espn.com/tennis/story/_/id/35496280/australian-open-2023-rising-american-ben-shelton-making-dream-run Edited January 23, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 moj tata je pretplacen pa ja iskoristim da pogledam sta pisu ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Mekliša...ajd ako boga znaš reci nešto dobro za ovog malog Bugarina, ili propade tenis načisto. Biće dosadniji nego što bi bio da se cela sezona igra na šljaci a Nadal u prajmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Znam za ovog malog, svakako impresivno, ali nece moci da igra s dve ruke na seniorskom nivou. Nisam siguran da ce biti neki ozbiljan teniser od njega, Feliks je u ovom periodu redovno drao top tenisere koji imaju 14 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 Lana Vujović i Dušica Popovski igraće u finalu Evropskog prvenstva do 14 godina. Prvi put posle deset godina se desilo da finalisti budu iz iste zemlje. Mislim da nisu nijedan set izgubile do finala. Možete pogledati meč na: Danil Ostapenkov, igrač koji je pre dve, tri godine dobio Švarcmana u Davis cupu igra kvalifikacije futuresa u Novom Sadu. Kako je tenis zajebana igra 😅 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Lana Vujović je osvojila Evropsko prvenstvo pobedivši Dušicu sa 6-3 6-3. Možda imamo dve najtalentovanije teniserke iz te generacije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Kakva je situacija u muškom tenisu kod nas,jel ima neki klinac na kojeg treba obratiti pažnju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 25, 2023 Author Share Posted July 25, 2023 Valjda taj mali Topić..i Somborac,Aleksa Mirković,koji sada ima 14.godina i poslednjih godinu,godinu i po dana,trenira kod Ljubičića na njegovoj akademiji. Talenat je,ali još uvek prilično "ispod radara" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 16 hours ago, Polivalentni Stevica said: Kakva je situacija u muškom tenisu kod nas,jel ima neki klinac na kojeg treba obratiti pažnju Što se tiče muškog tenisa u tom uzrastu, zaista je teško predvideti ko bi mogao biti dobar. Svakako postoje oni koji se izdvajaju ali mnogo toga će zavisiti od fizičkog razvoja to jest predispozicija koje budu posedovali sa 17, 18 godina. Devojke su skoro formirane već sa 15 godina i kod njih je dosta lakše dati predikciju. Topić je pre par dana osvojio turnir u uzrastu do 16 godina a on je kao i pomenute devojke 2009 godište, što znači da je dve godine mlađi od konkurencije. Ono što brine je visina, nadam se da će izvući 180 cm. Trenutno mi deluje kao da ima 160 cm. Ne znam, u mušoj konkurenciji juniorska karijera nije nikakav garant uspeha, bukvalno zavisi od genetike i fizičkog razvitka u pubertetu. Džaba Berankisu odlična baseline igra kada ima rupu na servisu zbog visine. Što se tiče devojaka, bar za sada deluje da dosta dobro stojimo. Tu su još Teodora Kostović 2007, Lana Virc 2008, Ena Ilić 2010. Doduše ogroman broj Čehinja, Slovakinja i Ruskinja koje dominiraju i tom uzrastu. Dovoljno je samo pogledati koga su sve izbacili u poslednje vreme. Fruhvirtove sestre, Bejlek, Noskova, Bartunkova, Valentova, Jamrichova, Havličkova. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Mislim da se ovo nikada nije desilo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 To je u Monte Karlu kao završni turnir za juniorke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 14 hours ago, alcesta said: To je u Monte Karlu kao završni turnir za juniorke? Tako je. Neverovatna generacija, nikad viđeno rekao bih kada se na to dodaju Kostović, Ena Ilić( 2010), Maša Janković, Lola Popvić ( 2010) Dušica Popovski i Vujović kao top talenat. Imamo deset igračica koji su vrhunski talenti u uzrastu od 13-16 godina. Kod momaka dosta slabija situacija. Milić ( 2007 ) Topić i Cermilac 2009 . Od starijih Đurić, Ludoški. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts