Jump to content

Recommended Posts

Posted

negde kad su prisli na 4 razlike smo poceli opet da igramo odbranu iz 1/4

na 54-50, i stvarno su imali jako malo cistih suteva

u napadu nas ubijaju lazni plejevi, opet deki i dobri preuzeli

ali davidovac je svojerucno prelomio tekmu. sam samcat. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Nerealno igra Igokea u 4/4, u napadu se takmiče ko će da napravi veću glupost... Nije im prvi put da se raspadnu...

• Like 1
Posted

Ako se znacajno ne popravimo u svim segmentima igre Buducnost je na 60:40 u prednosti u finalu i to samo zbog toga sto imamo prednost domaceg terena. Inace bi bilo 70:30.

• Like 1
Posted

Igokea se vec tradicionalno raspala u cetvrtoj cetvrtini. Odlicna sezona za njih ali dosla je do kraja. Zasluzeno smo u finalu. Tamo nismo favoriti, ali ne pobedjuju uvek favoriti.

Walden je bio slab danas i Hall ga je ok zamenio (uz par gluposti, ali skroz ok). Ostali u skladu svojih mogucnosti osim Davidovca koji je odigrao na maksimalnom broju obrtaja. Svidela mi se i energija Nnoka u prvoj cetvrtini. To je ono sto nam treba. Posle prve cetvrtine je bio neprimetan mada je i koske dobijao od saigraca.

Lojd je isporucio na kraju dobar broj poena ali po meni jedna od njegovih slabijih partija.

Za Buducnost mi je zelja da budemo kompletni tj da se Kuridza vrati. Treba nam mase ispod kosa i na 4 i na 5 za futuru.

Ne znam zasto je Walden na kraju izasao (bio mozda 20 sekundi na parketu pa trazio izmenu). Nadam se da nije povreda. To bi bio strasan hendikep 

Posted
2 minutes ago, Chucky said:

Igokea se vec tradicionalno raspala u cetvrtoj cetvrtini. Odlicna sezona za njih ali dosla je do kraja. Zasluzeno smo u finalu. Tamo nismo favoriti, ali ne pobedjuju uvek favoriti.

Walden je bio slab danas i Hall ga je ok zamenio (uz par gluposti, ali skroz ok). Ostali u skladu svojih mogucnosti osim Davidovca koji je odigrao na maksimalnom broju obrtaja. Svidela mi se i energija Nnoka u prvoj cetvrtini. To je ono sto nam treba. Posle prve cetvrtine je bio neprimetan mada je i koske dobijao od saigraca.

Lojd je isporucio na kraju dobar broj poena ali po meni jedna od njegovih slabijih partija.

Za Buducnost mi je zelja da budemo kompletni tj da se Kuridza vrati. Treba nam mase ispod kosa i na 4 i na 5 za futuru.

Ne znam zasto je Walden na kraju izasao (bio mozda 20 sekundi na parketu pa trazio izmenu). Nadam se da nije povreda. To bi bio strasan hendikep 

Volden je igrao pod blokadama proslu. I ja strahujem zbog toga

Posted

Izjavilo je jutros svinjce od naseg gazde da ce odredjen broj ljudi sa negativnim antigenskim, PCRom ili revakcinom biti u hali. Po kom osnovu ili po kojoj odluci kriznog staba - naravno da nije precizirao...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...