Wingwalker Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Radaonov i šut za tri poena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Ko je ovaj Silds, nikad cuo a puni nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Zvanično najgora utakmica u EL 2013. -2021. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Bitno da ste na FMPu ostrili onu stvar. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Čoviću je i bolje da ode iz Zvezde, kao što je najavio. Zasrao je žestoko ove godine, što u izboru trenera, što na bacanje para na ovoliko mediokriteta... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 8 minutes ago, Ulicni basketas said: Uskoković se neće leba najesti od košarke. Niti inteligencije, niti herca. I kao takav duplo bolji od Radanova. Ne secam se kada su cigani toliko hajpovali nekog igraca kao sto su Radanova kome ce glavni hajlajt u zvezdi biti onaj alley-oop Dangubi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 7 minutes ago, Tomiprunet said: Da li samo ja gledam mec? ja se iskljucio posle prvog minuta u drugom halfu, popio dva piva i teram na repeat od mine nema dalje.. :coffee: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Ovo postaje ozbiljan raspad. Konacan sud po zavrsetku ABA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 I na minus stoka razlike Kuzmić uspeva da me iznervira do besvesti svojom nesposobnošću! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 3 minutes ago, n4l1m said: ja se iskljucio posle prvog minuta u drugom halfu, popio dva piva i teram na repeat od mine nema dalje.. :coffee: I ja sam se iskljucio na polovini 3 cetvrtine. Valjda cemo pobediti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Potonuli smo. A tek kad izgubimo od Cede... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 (edited) Sreca da nisam gledao od pocetka. Ukljucio sam se, videh stoka razlike i sad mi je nakako lakse da gledam. Mozda je to i recept, preskociti tih prvih 10-15 minusa i onda ti bude laaaaakse. Edited March 30, 2021 by Kooineeperk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Ne gledam ali me interesuje kako stojimo sa hemijom? Sad kad nema siledzije u reketu kapiram da momci ne skidaju osmijeh sa lica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Just now, Sector said: Ne gledam ali me interesuje kako stojimo sa hemijom? Sad kad nema siledzije u reketu kapiram da momci ne skidaju osmijeh sa lica. Alhemicar - Paulo Radonjic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 18 minutes ago, Tomiprunet said: Ko je ovaj Silds, nikad cuo a puni nas Cenim da se šališ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 nie do Šilca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Hvala qrcu i mi da otvorimo dobro jednu utakmicu u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Ovaj naš Simonović više ništa ne zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 4 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Hvala qrcu i mi da otvorimo dobro jednu utakmicu u EL. Nije dugo trajalo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Just now, drakon1 said: Nije dugo trajalo... Pa ocekivano, sa Simonom u elementu cemu se nadati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Hehe, a Dobeić ne daj Bože da spusti loptu na pod haha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Ma dobro Simon ko Simon. Duplo golo. Ali Noko. Kao Sloba Kaličanin za sirotinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Kostunica mode onNisam isprstio, sta je sa Voldenom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 2 minutes ago, pavijan2 said: Ma dobro Simon ko Simon. Duplo golo. Ali Noko. Kao Sloba Kaličanin za sirotinju. Vidis da moze i gore, Kuzmic/Simon kombinejsn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Crni Uskokovicu, kojim sportom se ti bavis?🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts