Jump to content

Recommended Posts

Posted

Posle duge pauze (od Asvela), uzmem da gledam neku EL tekmu, u stilu "ovo je teže izgubiti", kad ono... 

Brate @Wingwalker, sad razumem sva tvoja pisanija. Drži se!

S druge strane, imam osećaj - na kraju dobijamo. Tačnije, nećemo izgubiti :s_d:

Posted

Spalite me slobodno....ali fali španski FČ3...ako ništa drugo jedini ume makar da zamisli kako pnr treba da izgleda...pa da odatle (kao primarne radonjine akcije) krene nešto dalje...ovako...

• Like 2
Posted
Just now, Takeshi_Kovacs said:

gde se denu kuridza hejl sa pocetka sezone?
esencija kosarke?
kapiram isto gde i izvesni josh perkins?

Otišo u kurac.

Posted
4 minutes ago, NMX said:

Spalite me slobodno....ali fali španski FČ3...ako ništa drugo jedini ume makar da zamisli kako pnr treba da izgleda...pa da odatle (kao primarne radonjine akcije) krene nešto dalje...ovako...

Mislim da PNR sa NNokom i pogotovo Kuzmicem jednostavno nema smisla. Ili se izgubi lopta ili se playevi spletu u pokusaju da odigraju na Kuzmica nesto i tacno vidis da u zadnjem momentu odustanu jer znaju da je to lopta bacena u bunar 75%. Nema tu playa koji bi Kuzmica mogao opraviti i iskoristiti. Ni izvesni M. Williams ne bi tu znao sta da uradi.

Posted
Just now, Takeshi_Kovacs said:

kako to mislis pnr sa nokom nema smisla?
sta onda noko zna ako ne zna pnr?

U ovakvoj formi u kakvoj se trenutno nalazi ne pokazuje da to zna da odigra.

Posted

Bukvalno mi je muka od ove sezone. I da uzmemo 3 trofeja, ovo je jebeni horor. Opet, potrošili smo Saleta, ne bi valjalo i Radonju da šutnemo odmah. Sad ionako više nije ni bitno. Nek završi sezonu pa da vidimo gde ćemo. Muka mi je.

• Like 3
  • Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...