Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Zašto jebeni Loyd uvek u prvih 3 sekundi napada sutira klasicni silovatelj. Ovo nisu igraci za trofeje. Nekad da 30 kad siluje i tjt. Igrač sa najvise uzetih suteva u EL...

Edited by Johnny Štulić
Posted
Just now, Johnny Štulić said:

Zašto jebeni Loyd uvek u prvih 3 sekundi napada sutira klasicni silovatelj. Ovo nisu igraci za trofeje. Nekad da 30 kad siluje i tjt. 

(clap)(clap)(clap)

Posted

Jasno vam je i kroz ovu utakmicu kakve cemo probleme sa sudijama da imamo ako se bude igralo neko eventualno finale protiv Buducnosti. Jos ako ne budemo imali prednost domaceg terena to ce tek biti problem. Igru necu ni da pominjem, ona je konstantno losa od pocetkka sezone, gledajuci koliko se ulaze u ovaj tim. Morali smo da budemo na daleko visem nivou. Ovo je divljacka kosarka sto mi igramo. Da je Radonjic trener neki bi vec popili otkaz, ili ne bi ni bili dovedeni.

Posted

Izdržao sam da gledam Zvezdu sa Alempijem i Lesorom i da ne prekidam...

Izdržao sam da gledam Zvezdu sa Tomićem/Šakotom i FČ3 i da ne prekidam...

Mislim da ovu dvojicu u čudnoj simbiozi neću izdržati još dugo...

Posted

OMG OMG OMG. Covek je ladno pustio da igraju do kraja na 27 sekundi, i ocekivao je da ce nam ostati vremena za napad? Ja ne mogu da verujem sta sam video... Ovo je skandal.

Pazite sad ovo, mozda je nekom promaklo. Poslednjih 5 utakmica Zvezde i Buducnosti, skor je 4 pobede Buducnosti i 1 pobeda Zvezde. Hahahahaha. Postajemo im redovna musterija ocigledno.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...