Martin Mystere Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Kontam da je sprdnja.Znam, zato i kažem jer on zna čitav njegov patkometrijski opus, a to je kod dotičnog debelo ko Kapital. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Kakvu odbranu igra Kuzmić, i čoveka i sve zatvara 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 negde kad su prisli na 4 razlike smo poceli opet da igramo odbranu iz 1/4 na 54-50, i stvarno su imali jako malo cistih suteva u napadu nas ubijaju lazni plejevi, opet deki i dobri preuzeli ali davidovac je svojerucno prelomio tekmu. sam samcat. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 koliko je kuzmic samo drven 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Dedaaaaaaaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Loyda u neku banju na par dana do nedelje.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 1 minute ago, Placebo Lone star said: Loyda u neku banju na par dana do nedelje.... U nedelju krece finale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Pot 😄 😄 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Nerealno igra Igokea u 4/4, u napadu se takmiče ko će da napravi veću glupost... Nije im prvi put da se raspadnu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Jbt ovi samo 2p za celu cet..Jel to neki rekord? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Just now, Miki28 said: U nedelju krece finale? Na to sam i mislio,ima iz Soko banje bus u pola 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Noko se drogirao na poluvremenu, nema drugog objašnjenja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Zvezda kao nabudzeni Yugo... nekada mrljavi a nekada kada mu je dan i nasaltas ga iz 5. u 4. brzinu, pretice i staru Mecku... dizelasa. Na uzbrdici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Ako se znacajno ne popravimo u svim segmentima igre Buducnost je na 60:40 u prednosti u finalu i to samo zbog toga sto imamo prednost domaceg terena. Inace bi bilo 70:30. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 19-2 ova četvrtina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Buducnost sigurno nece promasiti 15+ napada za redom. Zajebi to. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 deki najbolji plej u ekipi 22 poena, 7/12 sut, 4/5 trojke, 8 skokova, 3 ass, 4 ukradene, index 33. i to onako, rutinski. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Kaci brzo na aparate, nema pulsa Igokea. 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Sa Hallom za 18 minuta imamo +27. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 4 minutes ago, Martin Mystere said: Sa Hallom za 18 minuta imamo +27. Floor general! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Igokea se vec tradicionalno raspala u cetvrtoj cetvrtini. Odlicna sezona za njih ali dosla je do kraja. Zasluzeno smo u finalu. Tamo nismo favoriti, ali ne pobedjuju uvek favoriti. Walden je bio slab danas i Hall ga je ok zamenio (uz par gluposti, ali skroz ok). Ostali u skladu svojih mogucnosti osim Davidovca koji je odigrao na maksimalnom broju obrtaja. Svidela mi se i energija Nnoka u prvoj cetvrtini. To je ono sto nam treba. Posle prve cetvrtine je bio neprimetan mada je i koske dobijao od saigraca. Lojd je isporucio na kraju dobar broj poena ali po meni jedna od njegovih slabijih partija. Za Buducnost mi je zelja da budemo kompletni tj da se Kuridza vrati. Treba nam mase ispod kosa i na 4 i na 5 za futuru. Ne znam zasto je Walden na kraju izasao (bio mozda 20 sekundi na parketu pa trazio izmenu). Nadam se da nije povreda. To bi bio strasan hendikep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 2 minutes ago, Chucky said: Igokea se vec tradicionalno raspala u cetvrtoj cetvrtini. Odlicna sezona za njih ali dosla je do kraja. Zasluzeno smo u finalu. Tamo nismo favoriti, ali ne pobedjuju uvek favoriti. Walden je bio slab danas i Hall ga je ok zamenio (uz par gluposti, ali skroz ok). Ostali u skladu svojih mogucnosti osim Davidovca koji je odigrao na maksimalnom broju obrtaja. Svidela mi se i energija Nnoka u prvoj cetvrtini. To je ono sto nam treba. Posle prve cetvrtine je bio neprimetan mada je i koske dobijao od saigraca. Lojd je isporucio na kraju dobar broj poena ali po meni jedna od njegovih slabijih partija. Za Buducnost mi je zelja da budemo kompletni tj da se Kuridza vrati. Treba nam mase ispod kosa i na 4 i na 5 za futuru. Ne znam zasto je Walden na kraju izasao (bio mozda 20 sekundi na parketu pa trazio izmenu). Nadam se da nije povreda. To bi bio strasan hendikep Volden je igrao pod blokadama proslu. I ja strahujem zbog toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Fratres... : Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Ima li publike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Izjavilo je jutros svinjce od naseg gazde da ce odredjen broj ljudi sa negativnim antigenskim, PCRom ili revakcinom biti u hali. Po kom osnovu ili po kojoj odluci kriznog staba - naravno da nije precizirao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts