Wingwalker Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Kuz ulazi ne ispod trijezdva razlike... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Zvace neko muriju,ubismo ih.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 2 minutes ago, Wingwalker said: Kuz ulazi ne ispod trijezdva razlike... Ova tekma mu dođe kao neki napadački trening, sa akcentom na "Zakucaj kad možeš" lekciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Dumic igra simultanku 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesa Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Imao je Laza pre i ha haj godina tekmu u Pioniru (Aba) u kojoj je imao brutalan učinak tipa 5/5 za 2 i 5/6 npr za 3.. istorija se ponavlja.. Katić se vraća u odbranu minut nakon ostalih.. 🤓 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Ovom Simanicu se igra svela na sutni trojku, u napadu nikakvu drugu opciju ne nudi niti ima neko drugo oružije. Žali bože protraćenih predispozicija i talenta 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) Neobjašnjiva je mala minutaža Radanova. Ko ne vidi da je on najveći talenat od domaćih igrača treba da se bavi boćanjem. Edited February 11, 2021 by Laki21 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Samo sa Lojdom od stranaca Samo sa Simanom od staraca Jaka si Zvezdo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) 9 minutes ago, Ridji said: Ovom Simanicu se igra svela na sutni trojku, u napadu nikakvu drugu opciju ne nudi niti ima neko drugo oružije. Žali bože protraćenih predispozicija i talenta tri u nizu je promašio i opet uzima šut za tri a iza igrača koji mu skače u blok ...livada pokošena. ovo je jedini rezultat tokom kojeg on može i da dobije ovoliko lopti i da se luksuzira puškaranjem. Edited February 11, 2021 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 37 minutes ago, Rajon Rondo said: Meni je Lojdov sut za 3 ispodprosecan cele sezone. Vrlo nekonstantan, brdo promasenih otvorenih trojki... Nemam onog osecaja kao kada Bili poteze, kada kazes u sebi "evo je". Bili je neuporedivo bolji šuter. Uz Kjurika i Kerloa najbolji u Evropi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 @Chaos Is Meubode ti onih 50 plus...Drago minje jer subpoceli da se seljace iz nemoci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Dok Džoni i dalje lomi obruče. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Ovi mučenici ne bi osvojili amatersku ligu ovde u Nišu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Ode ovo na 60+, precenio sam ovu gospodu. U polufinalu upola manje. 2 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 1 minute ago, Chaos Is Me said: Ode ovo na 60+, precenio sam ovu gospodu. U polufinalu upola manje. Nemoj Kaose ko boga te molim. Izazvat ćeš buru 😁😁😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 14 minutes ago, Laki21 said: Neobjašnjiva je mala minutaža Radanova. Ko ne vidi da je on najveći talenat od domaćih igrača treba da se bavi boćanjem. Cuva ga za Partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Dopada mi se ovaj Chaos cuvar vatre i optimista 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 15 hours ago, Laki21 said: Bili je neuporedivo bolji šuter. Uz Kjurika i Kerloa najbolji u Evropi. Cak mi je i Panter bio bolji i pouzdaniji trojkas. Lojd je previse nekonstantan a uzima solidan broj suteva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Jesu oni bolji šuteri, al' je Lojd bolji igrač... Posebno od Berona, od njega je za klasu bolji. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 35 minutes ago, Guru said: Jesu oni bolji šuteri, al' je Lojd bolji igrač... Posebno od Berona, od njega je za klasu bolji. mozda u nekom drugom zivotu je lojd bolji od berona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 To što je Lojd za sad imao manje vremena da se dokaže u Zvezdinom dresu nego BB, ne znači da nije overall bolji igrač. Ja Bilija obožavam ali je Lojd kompletniji napadač(doduše lošiji šuter) i bolji defanzivac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Bolji je JJ Redick šuter od Kobea pa je ovaj drugi bolji igrač. Ista je relacija Baron - Loyd, iako je meni Billy vrlo drag igrač. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ili recimo Kuric, ponajbolji suter u Evropi ali prilicno slabiji igrac od Higginsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 38 minutes ago, Mile1 said: mozda u nekom drugom zivotu je lojd bolji od berona Jok, u ovom životu je bolji za klasu bukvalno u svim segmentima sem u šutu. Beron je u biti elitni šuter specijalac, uloga koju ima u Zenitu mu je prava mera: 17-18 minuta sa klupe, dosta akcija za njega, pa kako mu se otvori. Za nešto više od toga mu fali raznovrsniji napadački repertoar, bolje fizikalije, odbrana, kreacija za druge... To naravno na vrhunskom nivou i u ozbiljnim ekipama, u Tomićevoj i Šakotinoj Zvezdi može da bude i prva napadačka opcija... Al' i tu samo dok ne dođe bolji i kompletniji igrač od njega - Kevin Panter. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Idemo cigani! Simone poludi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts