Jump to content

Recommended Posts

Posted

Onaj koji bude kritikovao Lojda kad sledecu bude imao 1-15(jer jelte u ovom iso basketu bez igre se moze desiti) i reci da je u pitanju solidan igrac ce pasti u mojim ocima jos vise,

Umesto da uzivamo mi trazimo u 1 igracu koji moze da isporuci manu.Kao da je u pitanju LEBRON.

Posted

Loyd je klasa meni jedimo smetaju sutevi na 7-8 razlike u orve 3 sekunde napada i to mu se cesto desava i onda promasi i  po pravilu primimo sledeci napad poene. Jedva cekam povratak Hola i  da vidimo Koloma 

Posted
Just now, Johnny Štulić said:

Loyd je klasa meni jedimo smetaju sutevi na 7-8 razlike u orve 3 sekunde napada i to mu se cesto desava i onda promasi i  po pravilu primimo sledeci napad poene. Jedva cekam povratak Hola i  da vidimo Koloma 

Takav igrac.Povuce ga lopta.Treba trener da zna kako i kad.No Obrad obicno zna da izvede hot igraca na klupu.Ne oseca momentum.

Posted
Just now, 12Laki said:

Takav igrac.Povuce ga lopta.Treba trener da zna kako i kad.No Obrad obicno zna da izvede hot igraca na klupu.Ne oseca momentum.

Pa i Radonja je vadio igraca cim ga krene ali je su ga slusalu ovog ne jebu 3 posto jos ga smiruju

Posted

Pa sto sad odmah iza njihovog TO nas TO? Sta se desilo izmedju toga? Oni dali slobodna bacanja. Kao da je to bilo neocekivano za vreme njihovog TO...

• Like 2