Johnny Štulić Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Just now, Ridji said: Ideeeemo Napad mnogo više smisla ima sa Rocestim, čak i pored toga sto ne gleda kos i nije pretnja. Ali generalno sve je debela improvizacija, ne zna se ko šta treba da radi i gde da stoji. Bekovi pozivaju u blok po tri put, dolaze pogrešni igrači, bekovi ih teraju... Barsa je odmarala, spremala se za nas 6 dana. Mi stizemo posle velike pobede u Italiji. Loš ulazak u meč ali se borimo. Bore se momci to je važno 1
Tomiprunet Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Koiko moras biti seljak i ne prekidat utakmicu, a igrac lezi dole, dno dna su dotakli, ovi iz barselone 1
Čvarkov Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Jel on to rekao da je Hanga promašio trojku, Zvezda bi se čak odbranila?? 1
Placebo Lone star Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 2 minutes ago, Ridji said: Ideeeemo Napad mnogo više smisla ima sa Rocestim, čak i pored toga sto ne gleda kos i nije pretnja. Ali generalno sve je debela improvizacija, ne zna se ko šta treba da radi i gde da stoji. Bekovi pozivaju u blok po tri put, dolaze pogrešni igrači, bekovi ih teraju... Jeste,ponekad nasi igraci izgledaju kao da ilegalno prelaze granicu.
Ridji Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 6 minutes ago, Čvarkov said: Pričao je Sale na nekoj konferenciji o Dedi, u fazonu Davidovac je nas projekat i mora biti agresivniji. Pa on jedino da ponese svoju loptu, posto sve i da hoće da bude agresivan nema ovde prostora dok mu trener to ne nameni, ili dok ovako ne zagusti
Placebo Lone star Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 (edited) Oriola ovde igra mnogo smislenije nego u Valensiji,pogotovo defanzivno gde nam je zatvarao bekove i centre naizmenicno.Generalno su im se poklopile kockice i veliki gospodin na klupi. Edited November 20, 2020 by placebo
Drug Crni Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Ako vam je ovo tesko za gledanje,znajte da vas na RTS (uvek) ceka "Boj na Kosovu".. 2
Tomiprunet Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Da li nam je nedostupan Nejt? mislim igra u unixu valjda, ne bi trebalo da je skup. ipak je to ec ekipa. bolji je od rocha , hola i loyda zajedno
Čvarkov Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 1 minute ago, Ridji said: Pa on jedino da ponese svoju loptu, posto sve i da hoće da bude agresivan nema ovde prostora dok mu trener to ne nameni, ili dok ovako ne zagusti Činjenica je da Deda na nekim utakmica izgleda pijano i nezainteresovano. Ne pokušavam da branim Saleta.
Losmi17 Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Just now, Slavisa iz Tavankuta said: Da li nam je nedostupan Nejt? mislim igra u unixu valjda, ne bi trebalo da je skup. ipak je to ec ekipa. bolji je od rocha , hola i loyda zajedno Daj ne blamiraj se vise 3 1
Wingwalker Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Just now, Slavisa iz Tavankuta said: Da li nam je nedostupan Nejt? mislim igra u unixu valjda, ne bi trebalo da je skup. ipak je to ec ekipa. bolji je od rocha , hola i loyda zajedno Uskokovića si zaboravio...nie red.
Golijat Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 2 minutes ago, Slavisa iz Tavankuta said: Da li nam je nedostupan Nejt? mislim igra u unixu valjda, ne bi trebalo da je skup. ipak je to ec ekipa. bolji je od rocha , hola i loyda zajedno Srbija zemlja kosarke
Ridji Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Partizan ga je najebao, Lojd tri utakmice odigra brutalno pa jednu ništa. Veceras je to ništa 1
Rajon Rondo Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 12 minutes ago, Wingwalker said: Sale ne bira sredstva...kreno na Anu sklizeći... To je sustina...
Predragdjape Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Odbrana odlicna, napad bi mogao mnogo bolje, dosta masimo...
Tomiprunet Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Mracim, da bi st duze izdrali na ovakvom nivou, ovom prihvatljivom razlikom, sta se primate oma 1
didžej hel Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 verovatno zvuči glupo ali ja sam zadovoljan partijom 7 1
Predragdjape Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Just now, Slavisa iz Tavankuta said: Mracim, da bi st duze izdrali na ovakvom nivou, ovom prihvatljivom razlikom, sta se primate oma Podeli raji sljivu sto se pekla ove godine, lakse ce razumeti !
Drug Crni Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Just now, đubrivo. said: verovatno zvuči glupo ali ja sam zadovoljan partijom Ja nisam nezadovoljan..ne znam da li je to ok?
Čvarkov Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Just now, đubrivo. said: verovatno zvuči glupo ali ja sam zadovoljan partijom Nije uopšte glupo, takođe zadovoljan.
Golijat Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Just now, đubrivo. said: verovatno zvuči glupo ali ja sam zadovoljan partijom Nije lose drugo poluvreme, iako mislim da je Barsa malo spustila gas . Kuzmanovic misli da je MJK udario glavom u obruc 4 3
Tomiprunet Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Just now, Predragdjape said: Podeli raji sljivu sto se pekla ove godine, lakse ce razumeti ! Nije bilo sljive, samo 17 litara kruske i 8 litara kajsije
Recommended Posts