Jump to content

Recommended Posts

Posted

Posle odlaska Pereza u Fenerbahce doveli su beka sa odlicnim pocetkom sezone u Francuskoj, sad pojacavaju i unutrasnju liniju tima

Posted

Imam utisak da je ovaj Kenan pokidao, kad god sam gledao Uniks.

Ovo danas ozbiljna prža, već je 27 poena, ima još skoro cela 4.

Nema nijednu izgubljenu loptu.

Ali i Burg igra odlično.

Posted (edited)
16 minutes ago, realno *w said:

Imam utisak da je ovaj Kenan pokidao, kad god sam gledao Uniks.

Ovo danas ozbiljna prža, već je 27 poena, ima još skoro cela 4.

Nema nijednu izgubljenu loptu.

Ali i Burg igra odlično.

Odlican je i izgleda mi kao da bi mogao 2 utakmice za redom da igra bar na ovom nivou.

Edit. Evo trojkom broj 8 na ovoj utakmici donosi pobedu protiv Burga (33 od 76 poena Uniksa).

Edited by Borca
Posted

Odličan je Kenan, mada je na početku sezone bilo prilično divljine. Trener ga istrpeo i sad igra ko zmaj.

Braun mi se isto dopada, dobra energija, odbrana ... Biće Uniks sve bolji, nije to još leglo kako treba.

Jedino mi Tiodor smeta, samo pravi gužvu.

Posted
5 minutes ago, Sector said:

Bas me zanima koliku platu ima Canaan u Unicsu. Djeluje kao potencijal za ozbiljnog EL igraca. 

Preko pola milke sigurno ... ne bi on došao u Evropu da nije imao tešku povredu kolena, ima na YT , užas.

• Like 1
Posted
6 hours ago, realno *w said:

Mislim da će on na leto zabosti neki fin EL ugovor.

Očekujem i EL ugovor za Ajzeju Kordinijera, konačno je sazreo i baš dobro igra ove godine.

Primetio sam ga jos prosle sezone, kao nacrtan za Baskoniu, oni vole da dovode te igrace ispod radara.

Dobar i Haukur Palsson, 5/10 trojke, mozda u narednim godinama dobijemo trio sa Islanda u EL (Hermannsson, Hlinason, Palsson).

6 hours ago, Alek The Great said:

Aba-ligasi bas dobro prolaze u EC. Buducnost i Olimpija su vec prosle, Partizan i Mornar veceras pobedama overavaju prolaz.

Nije Mornar jos uvek prosao.

Imaju dva poraza od Ulma i jednu pobedu vise od njih kolo pre kraja. Gostuju u PG, ako izgube, a Ulm dobije u Malagi ispadaju (nije da se veca cuda nisu desavala ove sezone, tipa da Alba dobije u Moskvi :wicked:).

Buducnost najverovatnije druga, Cedevita mozda moze i do 1. mesta ako oba puta pobedi prezaljeni Prometheas, za Partizan cu malo sacekati jer je situacija u grupi haos.

Posted

Sad kad znamo rasplet u grupi A, mozemo da vidimo i kakve ce grupe biti u TOP 16:

Grupa E: A1 - B2 - C3- Nanterre. A1 je najverovatnije Joventut, B2 Metropolitans/Paris Levallois, C3 Monaco ili Andorra, uz spomenuti Nanterre. Nekako je ovo bas laka grupa i nijedna ekipa iz ABA lige nije uspela da se ugura ovde. Joventut je ovde svakako favorit, ovi ostali timovi deluju skromno da bi prosli u 1/4 finale.

Grupa F: B1 - C2 - D3 - Partizan. Ovo bi bilo Unicaja, Lokomotiva i Trento ako Cedevita uspe da dobije u Grckoj. Mnogo teska grupa, a nije u pitanju samo jurenje plasmana nego i 1. mesto u grupi i laksi rivali kasnije, uz prednost domaceg terena.

Grupa G: Virtus - D2 - A3 - B4. Jos se sasvim ne zna, ali nesto ovako je izgledno: Virtus - Cedevita - Bourg - Mornar. Virtus je tu siguran i borba za 2. mesto i eventualno odlican uspeh za tim iz Ljubljane ili Mornar.

Grupa H: D1 - A2 - B3 - C4. Gran Canaria - Unics - Buducnost - Monaco/Andorra. Gran Canaria je najgora prva ekipa neke grupe, ovde bi najkvalitetniji bio Unics.

Mala napomena, u slucaju trijumfa Bourga u Badaloni, grupa E bi mogla da bude sastavljena od 4 ekipe iz Francuske. :classic_laugh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...