realno *w Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Super zanimljiva ekipa za gledanje u najavi. I ovako su skroz ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 27, 2020 Author Share Posted November 27, 2020 Meni to liči na Armani 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 On 11/27/2020 at 4:49 PM, propolis said: Meni to liči na Armani 2.0 0.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Vlasnik Virtusa je onaj lik sto drzi Segafredo Zanneti coffee kompaniju. Pun je kao brod i verujem da ce Virtus imati bar duplo veci budzet sledece sezone ako(kad) udju u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Virtus ce sledece sezone sigurno igrati EL, bez obzira na plasman u EC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Posle odlaska Pereza u Fenerbahce doveli su beka sa odlicnim pocetkom sezone u Francuskoj, sad pojacavaju i unutrasnju liniju tima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Je li ovo neka greska ili Bourg i Venezia igraju i danas i sutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Igraju obe u Veneciji, prvo u 20:45, pa sutra u 18:30. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Imam utisak da je ovaj Kenan pokidao, kad god sam gledao Uniks. Ovo danas ozbiljna prža, već je 27 poena, ima još skoro cela 4. Nema nijednu izgubljenu loptu. Ali i Burg igra odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 (edited) 16 minutes ago, realno *w said: Imam utisak da je ovaj Kenan pokidao, kad god sam gledao Uniks. Ovo danas ozbiljna prža, već je 27 poena, ima još skoro cela 4. Nema nijednu izgubljenu loptu. Ali i Burg igra odlično. Odlican je i izgleda mi kao da bi mogao 2 utakmice za redom da igra bar na ovom nivou. Edit. Evo trojkom broj 8 na ovoj utakmici donosi pobedu protiv Burga (33 od 76 poena Uniksa). Edited December 9, 2020 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Odličan je Kenan, mada je na početku sezone bilo prilično divljine. Trener ga istrpeo i sad igra ko zmaj. Braun mi se isto dopada, dobra energija, odbrana ... Biće Uniks sve bolji, nije to još leglo kako treba. Jedino mi Tiodor smeta, samo pravi gužvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Mislim da će on na leto zabosti neki fin EL ugovor. Očekujem i EL ugovor za Ajzeju Kordinijera, konačno je sazreo i baš dobro igra ove godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Sad kreće Monako - Virtus ... biće zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Aba-ligasi bas dobro prolaze u EC. Buducnost i Olimpija su vec prosle, Partizan i Mornar veceras pobedama overavaju prolaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Od 4 koša Virtusa, dva vrhunska kucanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Virtusu je šut veliki problem, bolje da su doveli Blekmona koji im je bio ispred nosa nego Adamsa. Sad će Belineli rešiti te probleme, valjda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Bas me zanima koliku platu ima Canaan u Unicsu. Djeluje kao potencijal za ozbiljnog EL igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 5 minutes ago, Sector said: Bas me zanima koliku platu ima Canaan u Unicsu. Djeluje kao potencijal za ozbiljnog EL igraca. Preko pola milke sigurno ... ne bi on došao u Evropu da nije imao tešku povredu kolena, ima na YT , užas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 6 hours ago, realno *w said: Mislim da će on na leto zabosti neki fin EL ugovor. Očekujem i EL ugovor za Ajzeju Kordinijera, konačno je sazreo i baš dobro igra ove godine. Primetio sam ga jos prosle sezone, kao nacrtan za Baskoniu, oni vole da dovode te igrace ispod radara. Dobar i Haukur Palsson, 5/10 trojke, mozda u narednim godinama dobijemo trio sa Islanda u EL (Hermannsson, Hlinason, Palsson). 6 hours ago, Alek The Great said: Aba-ligasi bas dobro prolaze u EC. Buducnost i Olimpija su vec prosle, Partizan i Mornar veceras pobedama overavaju prolaz. Nije Mornar jos uvek prosao. Imaju dva poraza od Ulma i jednu pobedu vise od njih kolo pre kraja. Gostuju u PG, ako izgube, a Ulm dobije u Malagi ispadaju (nije da se veca cuda nisu desavala ove sezone, tipa da Alba dobije u Moskvi ). Buducnost najverovatnije druga, Cedevita mozda moze i do 1. mesta ako oba puta pobedi prezaljeni Prometheas, za Partizan cu malo sacekati jer je situacija u grupi haos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Ovi francuzi ako dobiju Buducnost sutra mogu do 1. mesta s obzirom da imaju bolji medjusobni skor od Unikahe. Tako da Unikaha mora na pobedu protiv Ulma, a i igraju kuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Prolaze izgleda sve ekipe iz ABA lige u Top16. Fin rezultat svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Sad kad znamo rasplet u grupi A, mozemo da vidimo i kakve ce grupe biti u TOP 16: Grupa E: A1 - B2 - C3- Nanterre. A1 je najverovatnije Joventut, B2 Metropolitans/Paris Levallois, C3 Monaco ili Andorra, uz spomenuti Nanterre. Nekako je ovo bas laka grupa i nijedna ekipa iz ABA lige nije uspela da se ugura ovde. Joventut je ovde svakako favorit, ovi ostali timovi deluju skromno da bi prosli u 1/4 finale. Grupa F: B1 - C2 - D3 - Partizan. Ovo bi bilo Unicaja, Lokomotiva i Trento ako Cedevita uspe da dobije u Grckoj. Mnogo teska grupa, a nije u pitanju samo jurenje plasmana nego i 1. mesto u grupi i laksi rivali kasnije, uz prednost domaceg terena. Grupa G: Virtus - D2 - A3 - B4. Jos se sasvim ne zna, ali nesto ovako je izgledno: Virtus - Cedevita - Bourg - Mornar. Virtus je tu siguran i borba za 2. mesto i eventualno odlican uspeh za tim iz Ljubljane ili Mornar. Grupa H: D1 - A2 - B3 - C4. Gran Canaria - Unics - Buducnost - Monaco/Andorra. Gran Canaria je najgora prva ekipa neke grupe, ovde bi najkvalitetniji bio Unics. Mala napomena, u slucaju trijumfa Bourga u Badaloni, grupa E bi mogla da bude sastavljena od 4 ekipe iz Francuske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 Sto je ovako mala kvota na Mornar protiv Buducnosti, jel ce to da bude sklanjalica posto Mornaru treba a Buducnosti ne treba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 Lepa utakmica za gledanje u Moraci, kako upade ova trojka Pulenu u zadnjoj sekundi sa 9 metara posle udarca u prvi obruc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Unicaha izabrala da izbegne kkp i Lokose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts