MetalHead Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 Nemamo pojma, nista ne pise Zapravo, sad vidim da ima da se bira kad se pokrece liga... Nista, onda da ja pustim double round robin od pocetka do 22. kola? Pokrenuo sam... ostalo je ionako samo 20ak minuta do zatvaranja transfera, ko je usao usao je. Evo rasporeda prvih 4 kola (posle cu sve staviti):
Shunsuke Nakamura Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Odmah igram protiv osnivaca lige. Paklen zrijeb stvarno. 1
MetalHead Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 On 10/2/2020 at 3:26 PM, goldberg said: Zakasnio? Expand da 😞
goldberg bcd Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 (edited) Pa nikako nisam mogao da se ulogujem do pet popodne. Mozes li da otvoris, pa opet zatvoris takmicenje? ispravka: Sve je u redu. Edited October 2, 2020 by goldberg
Fantazi manijak Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Šta je ovo ? U ovoj h2h ligi su mi i SUROVI i SALAMANDER. Ja sam ubacio tim SUROVI u h2h a GANDALFOVI KORENI u ovu običnu. Ispravi me Metal ako grešim.
goldberg bcd Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Tako je. Mogu ja da se ubacim umesto jednog od ta dva tima?
Grunf Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 (edited) Ja mislim da se tu ne može ništa napraviti, po meni je najbolje da @Fantazi manijakigra sa oba tima ili da iz jednog tima izbaci sve igrače, kako god se ostali izjasne, podržavam. Edited October 2, 2020 by Grunf
Fantazi manijak Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Onda me uskraćuješ za ekipu da se mučim da pokušam nešto u generalnom plasmanu 🙂
Shunsuke Nakamura Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Usrali ste se u ligu, a tek je pocelo:) 2
goldberg bcd Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 On 10/2/2020 at 9:04 PM, Fantazi manijak said: Onda me uskraćuješ za ekipu da se mučim da pokušam nešto u generalnom plasmanu 🙂 Expand Ti bi to da budes Nebojsa Covic H2H lige? 4
MetalHead Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 On 10/2/2020 at 4:52 PM, Fantazi manijak said: Šta je ovo ? U ovoj h2h ligi su mi i SUROVI i SALAMANDER. Ja sam ubacio tim SUROVI u h2h a GANDALFOVI KORENI u ovu običnu. Ispravi me Metal ako grešim. Expand A jbt morao si da zabrljas... Liga: Teams registered for this private league: MetalHeads, Jos te sanjam, Visokoletači, GANDALFOVI KORENI, daretovi prevaranti 5, Dondarrion, Salamander, Belgrade Big Ballers, Flesh for Fantasy, Red&White, Plato, TNT, sigust, Hustle & Flow, goldenberg. H2H: Teams registered for this private league: MetalH2Heads, Dolina vukova, Sic Mundus, daretovi prevaranti 5, SUROVI, Dondarrion, Salamander, Belgrade Big Ballers, Flesh for Fantasy, tatini sinovi, TNT, Hustle & Flow, goldenberg (zakasnio pa jeste u ligi ali nije u H2H). Hoces da kazes da u obe lige imas po 2 tima?! Zasto covece?! 🤦♂️
Fantazi manijak Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 (edited) Hahahahhahaa. Nije to moja ekipa. Ljudi, oprostite. Gde su mi bile oči. Moja ekipa u običnoj ligi je GANDALFOVI KORENI a u h2h je SUROVI. Inače, imam ekipu pod nazivom SARMAGEDON a kako sam umislio u glavi da je SALAMANDER gledajući ove lige umesto SARMAGEDON, to samo ja znam (tj. ne znam ni ja 🙂 ). Neka se javi vlasnik ekipe Salamander. Molim vas izvinite što sam napravio malu pometnju. Ne bih to nikada uradio. Izvinite još jednom. Edited October 3, 2020 by Fantazi manijak ..... 3
MetalHead Posted October 3, 2020 Author Posted October 3, 2020 Bilo bi dobro da popisemo koji su ciji da znamo s kim da se prozivamo 😄 MetalH2Heads, @MetalHead Dolina vukova, @Contador54 Sic Mundus, @Grunf daretovi prevaranti 5, SUROVI, @Fantazi manijak Dondarrion, Salamander, Belgrade Big Ballers, @Manu Flesh for Fantasy, @MrTripleDouble tatini sinovi, TNT, @Del Piero Hustle & Flow, @Shunsuke Nakamura Ajmo ostali, javite koji su vasi.
Shunsuke Nakamura Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Belgrade big ballers je Manu. TNT je Del Piero. Pamtim im imena sa nekih ranijih fantazija. 1
Shunsuke Nakamura Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) Lose. 78+2 igraca. Ko nosi legendarni naziv tima: Dolina vukova-opasni tipusi? Edited October 4, 2020 by Shunsuke Nakamura
MetalHead Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 On 10/4/2020 at 8:25 PM, Shunsuke Nakamura said: Lose. 78+2 igraca. Expand Ne losije od mene... 57 + 3 igraca... 1
goldberg bcd Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Da li imate razlicite timove za H2H i obicnu ligu?
MetalHead Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Ja sam poceo sa istim sastavom u oba tima (jer nisam imao vremena da nesto bolje smislim).
Uti Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 (edited) On 10/3/2020 at 5:19 PM, MetalHead said: Bilo bi dobro da popisemo koji su ciji da znamo s kim da se prozivamo 😄 MetalH2Heads, @MetalHead Dolina vukova, Sic Mundus, @Grunf daretovi prevaranti 5, SUROVI, @Fantazi manijak Dondarrion,@Uti Salamander, Belgrade Big Ballers, @Manu Flesh for Fantasy, @MrTripleDouble tatini sinovi, TNT, @Del Piero Hustle & Flow, @Shunsuke Nakamura Ajmo ostali, javite koji su vasi. Expand Edited October 5, 2020 by Uti
Recommended Posts