Romantik Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Zbog neigranja Petruseva izvrsim radikalne promene u sva tri tima koji su u vrhu (od 11. do 20. mesta u generalnom), ali primenim strategiju diversifikacije, pa u svaki ubacim razlicite igrace i tako mi Pulen zavrsi u B timu, tj onom koji je kasnio 13 bodova za ovim forumskim, a tako bi znacili njegovi bodovi u borbi za vrh, pogotvo sto u formuskom imam na papiru najjacu sredinu, a to mi je najslabiji deo ostalih timova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Ovo je definitivno bilo poslednje kolo u kom sam imao igraca Zvezde u timu! Prvo Davidovac me pokida u onom duplom kolu, pa sad Lojd, samo zbog njih dvojice sam pukao 50 poena, a taman mi toliko sad fali da bih jos bio u igri za generalni. Za utehu mi ostaje da jurim forumsku duplu krunu (ABA + Evroliga). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 @Romantik i ostali: Sta sad sa igracima Primorske i igracima ekipa koje igraju protiv Primorske? K Kako se racuna njihov ucinak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 To niko ne zna i videcemo tek na kraju kola. Po praviilu ovo nema veze sa koronom i trebali bi svi da dobiju nule, te sam ih ja iz vecine timova izbacio, ukljucujuci i ovaj glavni, ali korigovanje pravila u hodu nije nista novo pa me ne bi iznenadilo da opet uracunaju svima prosek (tad bih ispao veliki gubitnik zbog Macure). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Slepci su ipak racunali njihove poene, ovo je skandal sta rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Stvarno nije fer, em sam izgubio 8 poena na izmeni Maric-Macura, em sto bih imao Petruseva, ovako mi falilo izmena da ga vratim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare Radas Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Gledam i vidim da su i u 12 kolu ladnjaka pisali bodove igračima Primorske. Macura je čak u dream timu sa 17 bodova... A neki ljudi su ih i pazarili (Macura i Vončina) za naredno 13 kolo... Potuno blesavo i naravno neregularno... Jer smo bili primorani da izbacimo igrače Primorske (a za svaki slučaj i Splita) za 12 kolo, a ovamo oni se svi povampirili i još stigli do statističkog dream tima... Inače koliko juče sam imao 152 sa 6 igrača i čekao sam 4 iz poslednje tekme (Carter, Onuaku/ Smith, Todorović) i hebi ga... Dobih njihovih proečnih 40tak poena djuture... I završih na 5 mestu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 moze li se igrati kolo sa 9 igraca? fali mi jedan kredit za poslednjeg, a pre bih ostavio prazno mesto ako moze nego da menjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Poprilicno dobra runda za moj 1. tim i cak 160 poena. Odlican rezultat, granici se sa najboljim mogucim: Nakon nekoliko bas losih rundi i blamiranja, eto me opet na 3. mestu: Cetiri tima ispod su bas blizu, ostali ce morati da sacekaju par odlicnih rundi za njih da bi mi se priblizili. Sto se tice napredovanja na tabeli, 2. mesto je mozda i dostizno, 1. ni u ludilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Tabela za sada: Konacno vise bodova od @Romantik. Ne ide lose u poslednje vreme: 12. runda 160 bodova i 2. mesto, 13. runda 137 bodova i 6. mesto, 14. runda 128 bodova i 6. mesto, 15. runda 148 bodova i 5. mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Meni je sezona zavrsena. Ovu nasu ligu sam uzeo ma sta odradio do kraja, u generalnom isto tako ima par kola kako sam ostao bez sanse (sustinski ono kolo kad nije igrao Petrusev mi je sve poremetilo i nikad se nisam oporavio od toga). U ovom kolu mi nije igrao Rejnolds zbog povrede, drugi najskuplji igrac u timu a nula poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Gotovo je kad sudija odsvira kraj, jos uvek imam plan kako da stignem ovih 154 razlike 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Konačno dobro kolo, što je i bilo očekivano jer su bile samo tri utakmice, pa samim tim i lakši izbor, 220 poena, ali mislim da će biti nedovoljno za loptu, a sve zahvaljujući Pavićeviću koji celu poslednju četvrtinu drži najboljeg centa u timu na klupi, a posle su mu sudije krive što je izgubio dobijen meč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Uh, ja sam se jos nadam lopti sa 210 poena. Zakopao me Maric iz Splita sa citavim poenom 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Čak 242 trebalo za loptu! Očito je jako puno ljudi imalo Jeremića, svaki im čast, ja ga ne bih birao pa da sam još 20 timova imao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 @Romantik Cestitam osvajanje lopte, odlicna sezona krunisana nagradom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Hvala, ovo mi je treća godina zaredom da uzimam loptu, i svaki put je to bilo u završnih par kola, valjda do tad dosta ljudi odustane od takmičenja i izmena, pa slabija konkurencija, za nauk ostalima. A uzeo sam je sa timom u kom je bio Onuaku i njegova dva poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare Radas Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 (edited) Samo da javim da je ničim izazvano ovosezonski ABA Fantasy počeo više od dve nedelje ranije, sto se ne sećam da se ikada dogodilo (obično bude 4-5 dana pred prvo kolo). Elem, sada imamo vremena da pratimo pripremne utakmice i menjamo timove naredne dve nedelje trazeci idealnu postavu za 350 kinti... Uzivajte...😁 Edited September 8, 2021 by Dare Radas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Ja ću odmah da dodam da isto tako cene nisu bile nikad povoljnije, tj moći će da se napravi opasan tim od starta, bez iznuđenih rešenja, tj igrača za koje se raduješ kad u prvom kolu donesu 7-8 poena, moja prognoza je da će za loptu u prvom kolu trebati debelo preko 200 poena, bar 220. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Ja napravio ekipu,kako pristupam ligi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Mogli bismo da se organizujemo i za ligu i za (ovog puta i ja ucestvujem) H2H. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 Hoćemo li ove sezone praviti ligu, je l' ima zainteresovanih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 Zainteresovan i za jednu i za drugu varijantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 20, 2021 Author Share Posted September 20, 2021 Otvorio sam novu temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts