Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rafa ga bas seta sa jednog dela terena na drugi, dobro je uocio da ovaj nas danas nema neophodnu brzinu .............. ovaj prvi set ce verovatno da izgubi sa nulom ..............................

Posted

Ajd sto igra kao da je prvo slem finale, al sto ova spodoba pogadja servis.

Gadi mi se

1 minute ago, Crni Bombarder said:

Servis je velika razlika.
Rezultat ne odslikava realno stanje na terenu,ali tako je.

Nikad reziltat ne odslikava protiv ovog laznjaka.

Uvek ima vise nego sto treba

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ovo je vec sramotna igra, ja ne pamtim da je Novak igrao gore finale Slema od ovog ................. izgubio je dva gema u kojima je imao 40 : 0 i 40 : 15 .......................

• Like 1
Posted

Polako s tim krajem meca. Rafa dobija set sa nulom i za to mu treba 45-50 minuta. Uz jezive procente Novakovog servisa i maltene igru bez greske.

Da vidimo moze li Novak da odgovori.

• Like 1
Posted

Generalno, nadam se da i oni najzagrizeniji sad skontali da nikakav Novak nije favorit ovde.

Bio bi, da se nije mlatarao 5 setova sa grckim bogom i da nema ta sizofrena cepanja.

S druge strane, nestvaran nivo kenjaze ovog laznjaka

Posted

Ako ovo ne probudi Novaka onda i treba da pukne sa nekoliko osvojenih gemova. Ipak mislim da meč tek sad počinje za Novaka i da uzima drugi set. Mada mora sve da promeni, Cicipas mode... 

Posted

Ne zelim da sad glumim pametnjakovica, al svako ko je smatrao Novaka za favorita, ne shvata kolika je institucija Nadal na RG. I ako ne igras jako blizu svog maksimuma, nemas apsolutno nikakvu sansu. A Novak ne da ne igra blizu maksimuma, vec se raspada.