Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, alcesta said:

Što umor, što stomačni problemi, a ipak je tu i USO, mnogo je za bilo koga posle osvajanje slema tako brzo da igra drugi i stigne do kraja.

Mislim da je Rafi potpuno svejedno ko mu je u polufinalu s ovakvim stanjem stvari.

Mislim da bi Rafa ipak radije birao Svarcmana, taman da iskali sav svoj bes posle poraza u Rimu 🤗 .................

Posted

Izdržao sam čitavih 10 minuta da gledam ovo besomučno prebacivanje praćeno urlicima... Kad bi mogli obojica da ispadnu nekako... 

Posted

Kakva klanica, opet TB :lol_2:

Tim je toliko pričao šta je bitno raditi u TB i onda se onako prospe u prvom setu, da vidimo može li ovaj put bolje.

Posted (edited)

Auuu šta je izvukao ovde Švarcman :Hail:

Kakav TB, koliko su linija ispogađali, dobro se Tim povratio kad je ispustio 5:1.

Edited by alcesta
Posted (edited)

Svarcman ko duracel zeka, ne mozes ga ugasiti😂 Tim ocajan, smoren, a ovom nista. I evo ga brejk u cetvrtom.. Ovo ce bas da potraje. Mozda Rafu prebace za sutra😄

Edited by Milica
  • Like 1
Posted (edited)

Samo još fali da sutra ubace i Rafu pa da onda svi oduže i da Novak i Busta počnu 3-4 sata kasnije zadnji meč. Neka završi Rafa ovo danas, da se ne razvlače.

Ovo će i u 4 seta trajati preko 4 sata, a još ako ode u peti... :default_sofa:

Edited by alcesta
Posted

Al ste napali francuze stvarno nije lepo - eto igra se Slem, ima i publike i osvetlenja i krova i svega :classic_laugh:

Danas kise prakticno nije ni bilo ni u prognozi ni u RL samo vetar tu i tamo

Pitam se za krov ko uopste odlucuje? organizatori ili glavni sudija?

Posted
16 minutes ago, wwww said:

inace, sutra mecevi pocinju u 12. da mi je samo znati zasto ne u 11.

i 5. set. koji nema TB.

Morali su danas da krenu vec od 10h, na sljaci 5 meceva na istom terenu je ludilo imati u rasporedu. Jedino da svi zavrse brzo, pa cak i tada bi potrajalo preko 10 sati sigurno. Sutra neko mora na SL, ako je prognoza dobra. Teniserke vec u cetvrtak treba da igraju polufinale, one su prioritet da zavrse sto pre.