Losmi17 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Najveci mentalni patuljak u istoriji, kad su u pitanju veliki sportisti. Nadal i Fed kad namirisu krv, prepuste tek neki poen, o setu da ne pricam. Sta li se desava u tom mozgu da mi je znati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Ajde sad brejk! Po sistemu velikih brojeva vreme mu je sad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 11 minutes ago, Darth Steva said: Ne moze Rafa nikad njega da uneredi, jednostavno nema igru za tako nesto. Iskreno, ja sam bio ubedjen da ce Rafa da uzme ovo lagano ali gledajuci ovu dvojicu sada, nisam bas siguran. Neverovatan nivo igre dok je Nadal do finala najveci test imao protiv mucenog Svarcmana i ni tu se nije proslavio. Stvarno se nadam, ako prođe Cicipas, da će Rafa ubaciti u najveću brzinu i samleti ga kad ovaj naš već ne ume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Me neverovatno koliko ga sere na brejk lopte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Just now, Issey said: Me neverovatno koliko ga sere na brejk lopte... Repriza meča sa Federerom na AO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 1 minute ago, alcesta said: Stvarno se nadam, ako prođe Cicipas, da će Rafa ubaciti u najveću brzinu i samleti ga kad ovaj naš već ne ume. Ma gde da prodje... jeste da je poceo da bije da mi dodje da pocnem za Novaka da navijam 😃 ali jos je daleko od preokreta... ako krene da se lomi mec, stegnuce se ruka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 K-A-T-A-S-T-R-O-F-A 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Tuče ga njegovim oružjem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 E Nole, Nole Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Dropshit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 A odigra ga i Cicipas za sve pare. Ajde bar da peti ne bude s nulom Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 4 minutes ago, Darth Steva said: Ma gde da prodje... jeste da je poceo da bije da mi dodje da pocnem za Novaka da navijam 😃 ali jos je daleko od preokreta... ako krene da se lomi mec, stegnuce se ruka Znala sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Mec se iz dobijenog pretvorio u potpuni horor..sad sve i da dobije,sta ce u nedelju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 1/11 2/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 jbg izgleda da mora jednom i ovaj raspad da se desi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Od mec lopte na 2:0 do potencijalnog gubitka meca. Desi li se to, bice mu to prci put da ja znam tako...kakav pad majko mila..jebo me Bard Zivadinovic i kud sam se zajebavao sa njim 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 1 minute ago, Crni Bombarder said: Mec se iz dobijenog pretvorio u potpuni horor..sad sve i da dobije,sta ce u nedelju? Ajd za pocetak ipak da dobije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Ma neka sad dobije, u nedelju neka radi šta 'oće, ali ne izgleda da će da dobije ni sad Mislila sam pre meča da bi mogao izgubiti ili se debelo namučiti, nije Cipiripi lak protivnik, ali lakše bi mi bilo da je makar bilo 1:1 u setovima, a ne meč lopta i rutiniranje da se pretvori u ovo I još servira drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Just now, Crni Bombarder said: Mec se iz dobijenog pretvorio u potpuni horor..sad sve i da dobije,sta ce u nedelju? Pa isto da dobije... za nekog ko prati tenis, nije mi bas najjasnije kako ne dobacujes da Rafin balon bez spina mnogo vise odgovara Novaku nego kad Cicipas bije ovako. E sad da vidimo Cicija, do sada je mogao da tuce bez ikakvih posledica. p.s. Jesu menjali sta na RG-u? Moze li peti set da teraju do 43:41? 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 2 minutes ago, NMX said: Od mec lopte na 2:0 do potencijalnog gubitka meca. Desi li se to, bice mu to prci put da ja znam tako...kakav pad majko mila..jebo me Bard Zivadinovic i kud sam se zajebavao sa njim Ma nije ni toliki raspad 1/11 BP u 4. setu, Cicipas 1/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Može. Ali nijedan dosad nije stigao do TB, pa neće ni ovaj do 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 1 minute ago, Darth Steva said: p.s. Jesu menjali sta na RG-u? Moze li peti set da teraju do 43:41? 😃 Nema tb-a, ali nemoj leba ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Nadrealan patuljak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Ne vredi...onaj mec kada kola krenu nizbrdo i ne moze da ih zaustavi..takav utisak imam ili bolje reci osecaj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 nastavlja se ista prica iz prethodnog seta vezano za brejk lopte ............................ Cicipas je sada narastao kao kvasac, nekako mislim da je on jedini iz ove generacije mladih igraca kadar da mentalno izdrzi do kraja, kada je napravio ovakav prekoret i prakticno ima mec u sovjim rukama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts