Jump to content

Recommended Posts

Posted

Treba pohvaliti i Kefera koji daje svoj maksimum, ali Novak ne da mu je to dozvolio, nego danas ne uključuje mozak od prvog seta, u većini poena igra sve kontra od onoga što treba.

Posted

Do finala će se dokotrljat, a onda mu je bolje da izmisli nešto, da je opet pozitivan ili trudan ili da mu vera zabranjuje da igra finala ponedeljkom ili štagod već....jer će protiv Rafe biti ružno. 

Posted

ne znam zasto, odgledah drugi set Vika i Muguruza....kakav tenis. Najbolje što WTA može da ponudi...festival brejkova i jezivog tenisa....

Posted (edited)

drago mi je sto nisam gledao mec ............... ono kada shvatis da je setnja po lepom vremenom bolji izbor od mucenja naseg pulena u mecu sa polurekreativcima ..........................

Edited by jevrem69
Posted
  On 9/19/2020 at 3:39 PM, stray_cat said:

Jeste šljaka, Nadal je favorit, ali to kako će NĐ igrati protiv Nadala, AKO se plasira u finale, vezu s vezom nema s tim kako igra u prethodnim kolima (primer AO 2019).

Expand  

Ma naravno, ja sam sigurna da će Novak protiv Rafe izvući najbolje što u ovom trenutku može, kao uostalom i uvek kad igraju njih dvojica. Samo što ne verujem da mu je plafon na šljaci trenutno i približno dovoljno visok za Rafu, pogotovo što će doći u to finale mnogo umorniji. No videćemo, neće ni sutra imati lak meč sigurno.

Lepo je videti da se i Muguruza malo budi za promenu, bilo je pred kraj meča odličnih poena iako su obe napravile gomilu grešaka.

• Like 1
Posted (edited)

Dobar Diego..samo da je visi mrsio bi on racune cesce mnogima. Takav utisak imam. 
Novaka ne gledah...Trnovacko jezero s porodicom je ipak bilo mnogo bolje. 😃

Edited by wrecktangle
  • Like 1
Posted

Sta igra Svarcman... Rafa bi sa ovakvom igrom trenutnog Djokovica dobio 6-2, a Svarcman ga ubija, sve sto je hteo (a i sta nije) je pogodio.

Velika greska je onaj pocetak meca, odlicno je poceo, dominirao, sa par njegovih glupih gresaka je Svarcman dosao do uvodnih gemova i onda je podivljao

Posted

Svarcman je i na onom RG pokazao da moze solidno da namuci Nadala. Ovde su mu fantasticni uslovi, nema publike da Nadal uhvati hajp, nije leto pa mu podloga vise odgovara, tako da nije cudo da se Nadal muci protiv njega.

• Like 3
Posted (edited)

Prvo što sam videla kad sam uključila TV je Rafin novakovski drop šot na brejk loptu :ajme: koji im je danas obojici?

Svejedno, ne vidim Rafu da gubi ovo, ništa više nego što sam videla Novaka danas. Ali ozbiljno je uzeo pelcer od njega da zakomplikuje maksimalno :classic_blink:

Edit: OK, sad je već  vreme da se uozbilji.

Edited by alcesta